Hvordan sette opp en ny Twitter-konto

Twitter er et av de mest populære sosiale nettverkene i verden. Enten du planlegger å bli med på Twitter av personlige grunner som å følge venner og kjendiser, eller av forretningsgrunner for å markedsføre tjenestene dine, kan plattformen være en god kilde til glede og mulighet for nesten alle.

Å bli med på Twitter er ganske enkel, men det er noen tips det er verdt å vite for å få kontoen din satt opp akkurat.

Oli Scarff / Getty Images


Hvordan sette opp en Twitter-konto

  1. Åpne Twitter fra datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

  2. Skriv inn telefonnummeret eller e-postadressen din i den første tekstboksen på den siden.

  3. Skriv inn passordet du vil bruke for Twitter i den andre boksen.

  4. Klikk eller trykk på KOM I GANG knapp.

  5. Skriv inn ditt fulle navn i den nye tekstboksen som vises under passordet ditt.

    Du kan også skreddersy Twitter etter interessene dine (basert på de siste besøkene på nettstedet ditt). Hvis du ikke vil ha dette, fjerner du avmerkingen i påmeldingssiden. Les dette for mer info om hva dette innebærer.

    Bruk lenken "Avanserte alternativer" under skjemaet hvis du vil deaktivere andre mennesker fra å finne deg på Twitter ved å søke etter din personlige informasjon. Du kan selektivt slå av muligheten for folk å finne Twitter-kontoen din ved hjelp av e-postadressen eller telefonnummeret ditt.

  6. Klikk eller trykk på Melde deg på når du er ferdig.

  7. Hvis du ikke allerede har gjort det, blir du nå bedt om å oppgi telefonnummeret ditt, men du kan bruke Hopp lenke nederst på siden hvis du vil unngå å koble telefonnummeret ditt til Twitter-kontoen din. Du kan alltid gjøre dette senere.

  8. Velg et brukernavn på neste side ved å skrive et i tekstboksen eller klikke på et foreslått basert på navn og e-postadresse. Du kan alltid endre det senere hvis du vil, eller du kan hoppe over dette trinnet med Hopp lenke og fyll inn brukernavnet ditt senere.


Legge til ikke-nødvendig installasjonsinformasjon

På dette punktet kan du gå til Twitters hjemmeside for å komme til kontoen din, eller du kan fortsette med oppsettet.

Før du begynner å følge og twitre, er det en god ide å fullføre konfigureringen av profilen din slik at den ser overbevisende nok ut til at folk kan følge deg tilbake.

  1. Velg La oss gå! muligheten til å fortelle Twitter dine interesser, noe som vil hjelpe deg å anbefale Twitter-brukere du bør følge.

  2. Velg Fortsett knappen for å få muligheten til å importere Gmail- eller Outlook-kontaktene dine, som Twitter kan bruke til å anbefale følgere du kjenner. Hvis du ikke vil gjøre det, klikker du påNei takk kobling.

  3. Velg brukerne du vil følge fra Twitters anbefalinger, eller bruk knappen øverst på siden for raskt å følge dem alle. Du kan også fjerne merket for de du ikke vil følge (du kan fjerne merket for alle hvis du ønsker det). Bruk den blå knappen øverst til høyre på siden for å gå videre til neste trinn.

  4. Du kan få muligheten til å slå på varsler, slik at du blir varslet når nye meldinger kommer inn på kontoen din. Du kan aktivere dette eller velge Ikke nå å bestemme senere.

  5. Du er ferdig! Den neste siden er tidslinjen din, hvor du kan begynne å bruke Twitter.

Du kan også legge til et profilbilde, toppbilde, kort biografi, sted, nettsted og bursdag. Du kan også tilpasse temafargen til profilen din.


Gjør profilen din privat

I motsetning til andre nettsteder på sosiale medier, som Facebook, blir alle Twitter-kontoer offentliggjort som standard. Det betyr at alle på internett kan se profilopplysningene dine (plassering osv.) Og tweets.

Hvis du vil gjøre Twitter-profilen din privat slik at bare brukere du godkjenner kan se informasjonen din, kan du aktivere Beskytt tweets alternativet i Personvern og sikkerhet delen av innstillinger.

Bruker tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er en bekreftelsesmetode som innebærer et ekstra trinn etter å ha prøvd å logge på kontoen din. Det er nyttig for å forhindre at hackere får tilgang til kontoen din.

Vanligvis sendes en kode til telefonen eller e-postadressen din som du bruker for å bekrefte identiteten din, sammen med passordet ditt når du logger på.

Slik slår du på tofaktorautentisering på Twitter:

  1. Åpne kontoinnstillingene dine ved å klikke på profilbildet ditt og velge Innstillinger og personvern kobling.

  2. Bla ned til Sikkerhetsdelen og klikk på Konfigurer påloggingsbekreftelse -knappen ved siden av "Bekreft påloggingsforespørsler." Du må legge til et telefonnummer til kontoen din for at dette skal fungere.

  3. Klikk Start i det nye vinduet som åpnes, som vil lede deg gjennom tofaktorautentiseringsveiviseren.

  4. Skriv inn Twitter-passordet ditt, og velg deretter Bekreft.

  5. Klikk på Send kode -knappen for å gi Twitter tillatelse til å sende deg en bekreftelseskode.

  6. Skriv inn koden i neste vindu, og klikk Send.

  7. Det er det! Nå, hver gang du logger inn, vil Twitter sende deg en kode som du må bruke med passordet ditt før du kan komme inn på kontoen din.

 Det er en god ide å lagre Twitter-sikkerhetskopikoden din i tilfelle du ikke lenger har tilgang til telefonen din for å motta bekreftelseskoden. For å gjøre dette, klikk på Få sikkerhetskopikode knappen på Gratulerer, du er påmeldt! vinduet.


Legg igjen en kommentar