Hvordan fjerne følgere på Twitter

Det er ingen offisiell måte å tvinge en annen konto til å følge deg på Twitter, noe som er fornuftig, ettersom enhver fjernet konto kan begynne å følge deg igjen snart etterpå. Det er imidlertid en strategi som kan brukes til å slette følgere på Twitter og forhindre at de følger deg igjen. Slik fjerner du følgere på Twitter og hindrer dem i å følge deg igjen.

Ikke bekymre deg. Du vil ikke blokkere noen permanent. Med mindre du velger å.


Hvordan fjerne Twitter-følgere

Denne strategien krever bruk av kontoens personverninnstillinger og blokkeringsfunksjonen.

Selv om dine følgere ikke blir varslet når du gjør dette, vil de kunne fortelle at de har fulgt deg hvis de ser på profilen din eller merker mangel på tweets fra deg i feeden.

  1. Åpne Twitter-appen på Windows 10, iOS eller Android-enheten. Du kan også åpne det offisielle Twitter-nettstedet i en nettleser som Edge, Brave, Firefox eller Chrome. Enhver nettleser er bra.

  2. Trykk på din i iOS- eller Android Twitter-appen profilbilde. Hvis du bruker Windows 10 eller nettversjonen av Twitter, velger du ellipsis (...) eller der det står MER på sidemenyen.

    På nettversjonen av Twitter kan du også velge profilbildet ditt øverst til høyre.

  3. Plukke ut Innstillinger og personvern > Personvern og sikkerhet.

  4. Trykk på Beskytt tweets veksle bytte om. Velg på nettversjonen Beskytt tweets. Dette gjør Twitter-kontoen din privat og krever at alle fremtidige følgere må godkjennes manuelt av deg før de kan se innholdet ditt.

    Det anbefales ikke å sette Twitter-kontoen din privat hvis du prøver å bygge merkevaren din eller markedsføre en tjeneste eller et produkt, da ingen av tweets vil bli oppdaget av allmennheten.

  5. Nå velger du Twitter-profilbildet ditt igjen.

  6. På Windows 10 og web bør du nå være på profilen din. Hvis du bruker iOS eller Android, trykker du på Profil fra menyen for å komme hit.

  7. Pek Følgere. Du kommer nå til å gå gjennom listen over følgere og blokkere manuelt, og deretter blokkere hver konto du ikke vil følge deg.

    Å blokkere en konto hindrer dem i å følge deg, men det forhindrer deg også i å se innholdet deres. Hvis du blokkerer for en blokkert konto, vises innholdet deres på nytt og opprettholder følgeaksjonen som ble utført av den første blokkeringen. De berørte kontoene ser bare at de på mystisk vis har fulgt deg og ingenting mer. De vil ikke vite at de ble blokkert i noen sekunder.

  8. Fra listen over følgere, trykk på en konto for å gå til personens profil.

  9. Trykk på ellipse i øverste høyre hjørne.

    På nettversjonen av Twitter kan du velge ellipsene uten å se noens fullstendige profil.

  10. Plukke ut Blokker.

  11. Plukke ut Blokker i bekreftelsesskjermen.

  12. Trykk på det store blokkert knapp.

  13. Pek Unblock nederst på skjermen. Kontoen er blokkert, og personen følger ikke lenger deg.


Legg igjen en kommentar