Hvordan sette opp en Coinbase-konto

Coinbase er en av de enkleste måtene å kjøpe Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash (Bcash). Etter å ha opprettet en konto på Coinbase-nettstedet, kan brukere kjøpe disse kryptovalutaene med kredittkortet eller bankkontoen på omtrent samme måte som et online-kjøp gjøres på Amazon.

Ingen avansert kunnskap om kryptovaluta er påkrevd for å bruke Coinbase, og det er derfor så mange velger å bruke den for å få sitt første parti med Bitcoin eller andre cryptocoins. Slik kommer du i gang.


Coinbase-kontoregistrering

  1. I din valgte nettleser, gå til Coinbase.com og klikk på Melde deg på -knappen øverst til høyre.

  2. Et skjema vises med felt for for- og etternavn, e-postadresse og passord. Sørg for å bruke det virkelige navnet ditt som vist på passet eller førerkortet, da bruk av et alias kan utsette bekreftelsen av identiteten din senere. Dobbeltsjekk at e-postadressen din også er skrevet riktig.

  3. Velg ditt passord. Sørg for å bruke en kombinasjon av store og små bokstaver i tillegg til minst ett tall.

  4. Sjekk Jeg er ikke en robot reCAPTCHA sikkerhetsboks og Brukeravtale og Personvern merk av i boksen.

  5. Trykk på Opprett konto knapp.

  6. En bekreftelses-e-post vil nå bli sendt til den valgte e-postadressen. Gå til e-postinnboksen din og åpne e-posten. Innenfor skal det være en bekreftelseskobling. Ved å klikke på den åpnes et nytt nettleservindu som aktiverer Coinbase-kontoen din.

  7. Du vil nå bli presentert med et sett med trinn for å bekrefte identiteten din. Du kan hoppe over dette for nå og gjøre det senere, men det er verdt å konfigurere det jo mer informasjon du gir dem, jo ​​mer kryptovaluta får du lov til å kjøpe per uke og jo sikrere blir kontoen din.


Bekrefte identiteten din på Coinbase

Coinbase vil gi deg muligheten til å bekrefte identiteten din via flere metoder under opprettelsen av kontoen og deretter i Innstillinger> Sikkerhet alternativer i Coinbase Dashbord. Du har tilgang til disse alternativene når som helst.

Å bekrefte identiteten din på Coinbase kan bidra til å øke kjøpsgrensen din (mengden kryptovaluta du kan kjøpe på ukentlig basis) og kan også forbedre kontosikkerheten. Dette er hva du blir bedt om enten fra lenken i e-postbekreftelsen du ville ha blitt sendt etter at du opprettet din Coinbase-konto eller i Dashbord sikkerhetsinnstillinger.

Telefonnummer: Bekreftelse av telefonnummeret ditt er en veldig enkel prosess. Du blir bedt om å velge hvilket land nummeret ditt er registrert i og for selve nummeret. Etter å ha sendt denne informasjonen, vil Coinbase laste inn en ny webside og sende en SMS til din mobil med en kode. Skriv inn denne koden i bekreftelsesfeltet på den nye siden, og klikk på den blå Bekreft telefonnummer knapp.

Adresse: Du vil bli bedt om å fylle ut bostedsadressen din etter å ha bekreftet telefonnummeret ditt i den første kontooppsettet eller inn Innstillinger> Min profil delen av Dashbord etter innlogging. Som med annen kontoinformasjon, er det viktig å være sannferdig her. De Land Spesielt er feltet veldig viktig, da det vil avgjøre hvilke finansielle tjenester du kan bruke på Coinbase og hvor mye du kan kjøpe eller selge.

Dokumentbekreftelse: Etter adresseseksjonen i det første kontooppsettet, blir du bedt om å bekrefte identiteten din ved å dele kopier av myndighetsgodkjent ID, for eksempel pass, bevis på alderskort eller førerkort. De forespurte dokumentene vil variere avhengig av hvilket land du er basert i. Hvis du hoppet over dette alternativet først, vil du bli påminnet om å sende inn denne informasjonen i Coinbase Dashboard etter innlogging. Du kan også finne muligheten til å sende inn dokumentene dine via Innstillinger> Grenser.

  1. I kontooppsettet vises en blå knapp som sier Start bekreftelsen. Trykk på den for å starte prosessen.

  2. Etter at du har startet dokumentbekreftelsesprosessen, vil du få valget mellom to til tre dokumenttyper. Klikk på den du vil bruke, for eksempel pass eller førerkort.

  3. Den neste skjermen vil ha en kamerafunksjon som vil aktivere enhetens webkamera. Hold ID-en foran webkameraet og trykk på Ta et øyeblikksbilde knappen for å ta et bilde av den.

  4. En forhåndsvisning av det tatt bildet vil snart vises på siden. Hvis bildet er klart og viser ansiktet ditt og all nødvendig tekst, trykker du på Fullfør og start bekreftelsen knapp. Hvis du vil gjøre om bildet ditt, trykker du bare på Ta et nytt øyeblikksbilde for å prøve igjen. Du kan prøve så mange ganger du vil.

  5. Coinbase kan ta flere dager til over en uke å bekrefte det innsendte dokumentet.


Coinbase betalingsalternativer

Coinbase-brukere i USA kan bruke PayPal til å løse inn kryptovaluta for kontanter, bankoverføringer for å ta ut og sette inn midler, og kreditt- og debetkort for kjøp av kryptomynter. Det beste alternativet er imidlertid å koble en bankkonto til Coinbase-kontoen din, siden denne betalingsmåten kan brukes til å kjøpe og selge krypto samt sette inn og ta ut penger.

Du blir bedt om å legge til et betalingsalternativ etter at du har bekreftet identiteten din i det første kontooppsettet. Hvis du valgte å hoppe over dette alternativet, kan du legge til en betalingsmåte fra kontoen din ved å klikke på Kjøpe selge lenke i toppmenyen og velge Legg til en ny konto etter Betalingsmetode.

Når du legger til debet- eller kredittkortinformasjon, kan du vanligvis kjøpe øyeblikkelig Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash på Coinbase. Å legge til PayPal er også øyeblikkelig. Når du sender inn bankkontoinformasjonen din, er det vanligvis en to-dagers (eller mer) ventetid før den kan brukes til å kjøpe eller selge med.


Økende Coinbase Buy Limit

Coinbase begrenser vanligvis nye kontoer med en kjøpsgrense på $ 300. Dette gjøres for å forhindre hvitvasking av penger og andre ulovlige aktiviteter. Grensene kan økes ved å gjøre hvert av følgende.

  1. Fullfører profilen din: Å fylle ut all Coinbase-kontoinformasjonen din er den raskeste måten å øke kjøpsgrensen din. Dette inkluderer å legge til (og bekrefte) et telefonnummer og sende inn minst ett identifikasjonsdokument.

  2. Gjør regelmessige kjøp: Coinbase-kontoer som ofte er aktive, får vanligvis kjøpsgrensene sine økt. Prøv å gjøre ett lite kjøp per uke i en måned eller to.

  3. Vente: Jo eldre en konto er, jo mer legitim vises den i Coinbases øyne. Nyere kontoer er vanligvis begrenset, mens eldre til slutt fjernes sine grenser.


Hvordan få 10 USD gratis Bitcoin med Coinbase

Alle kan bli med i Coinbase gratis fra Coinbase-nettstedet, men hvis du kjenner noen andre som allerede er medlem, er det verdt å be dem invitere deg først. Hvis du registrerer deg for Coinbase via noens invitasjon, krediteres ikke bare personens konto Bitcoin på 10 dollar, men også din når du bruker over 100 dollar. Videre, når du har opprettet kontoen din, kan du henvise dine egne venner for å tjene ytterligere 10 USD i Bitcoin.

  1. For å invitere noen til Coinbase, logg inn på kontoen din og klikk på navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

  2. En meny vil vises. Klikk på Invitere venner alternativet.

  3. Du blir ført til en side med muligheten til å invitere folk til Coinbase via Facebook eller Twitter, men du kan også bruke e-post. Siden vil også vise en nettsidekobling som du kan dele på et annet sosialt nettverk som Instagram eller til og med i et blogginnlegg.


Legg igjen en kommentar