Alt du trenger å vite om Twitter-direktemeldinger

En Twitter-direktemelding (DM) er en privat melding sendt til en eller flere spesifikke Twitter-brukere. Generelt kan du bare sende DM-er til folk som følger deg på Twitter. I likhet med tweets kan DM-er bare være 280 tegn lange.


Hvorfor sende en DM?

Du kan sende en DM hvis du vil koble deg til noen en-mot-en, men ikke vet e-postadressen deres eller noen annen måte å nå dem på, eller hvis du vet at de bruker mye tid på Twitter og sannsynligvis vil se en melding der før noe annet sted. Du vil bruke en DM i stedet for en tweet hvis kommunikasjonen ikke er egnet for offentlig forbruk (for eksempel å sette opp et forretningsmøte). Noen Twitter-brukere liker å sende en DM til alle nye følger, med en innbydende melding.


Hvor dukker en DM opp?

En Twitter DM er ikke det samme som en tweet; Derfor vises det ikke i noen offentlig tidslinje som alle kan se. Det vises bare på private meldingssider til DM-avsenderen og mottakeren (e). Med andre ord er DM-er analoge med de private meldingene som Facebook-brukere utveksler. DM-er er gjenget, slik at du kan se frem og tilbake-dialogen du hadde med noen som bruker Twitters DM-system.

Hvordan vet jeg om jeg har mottatt en DM?

Du kan bli varslet om nye DM-er på Twitter, eller med et tekst- eller e-postvarsel hvis du har konfigurert kontoen din på den måten.

Innen Twitter, når du mottar en DM, vises et varsel i venstre skinne på startskjermen i form av en boble med et nummer i ved siden av meldingen-lenken. Tallet refererer til hvor mange nye DM du har.


Hvem kan jeg DM med?

Generelt kan du sende en DM til alle som følger deg. Men det er noen unntak. Hvis personen ikke følger deg, men har valgt å motta DM fra noen, kan du sende dem en DM. Eller hvis du tidligere har byttet DM med den personen, kan du sende dem en DM selv om de ikke følger deg. Hvis du setter i gang en DM til mer enn én person, kan alle i gruppen svare på hele gruppen, selv om gruppemedlemmene ikke alle følger hverandre.

Hvis du vil sende en DM til noen på Twitter, men de ikke følger deg, kan du likevel fange oppmerksomheten deres ved å bruke håndtaket deres (f.eks. @abc123) i begynnelsen av en tweet. Tweetingen kommer ikke til å lande i deres Meldinger-seksjon som en DM ville, men den vil initiere et varsel som brukeren sannsynligvis vil se.

Hvordan sender jeg en DM?

Bruk følgende trinn for å komponere en DM:

  1. Velg Twitter på hjemmesiden til Twitter meldinger.

  2. meldinger side, på toppen av skjermen, velger du Ny melding (konvolutt) ikon.

    Alternativt kan du navigere til personens profil og velge Ny melding (konvolutt) ikon øverst på skjermen.

  3. A Ny melding vinduet vises. Skriv inn navnet på personen du vil sende DM til, og velg deretter neste.

  4. Et meldingsvindu vises. Hvis du allerede har korrespondert med personen og ikke har slettet meldingene, ser du dem i vinduet. Skriv meldingen din i meldingsfeltet, og velg deretter Sende (pil mot høyre). Meldingen vises i meldingsvinduet.

  5. Hvis mottakeren svarer, vises meldingen også i meldingsvinduet, i likhet med en tekstutveksling.

Hvordan sletter jeg en DM?

Hvis du vil slette en direkte melding, er den ganske grei.

  1. Gå til din meldinger seksjon.

  2. Velg DM du vil slette.

  3. velg Slett for deg og meldingen blir slettet.


Legg igjen en kommentar