Hvordan sette opp en gratis Pandora Radio-konto

Pandora er en personlig streamingtjeneste for musikk som tilbyr en gratis konto som kan brukes på hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet. Den gratis versjonen inkluderer annonser, men den lar deg lage tilpassede radiostasjoner og oppdage ny musikk og artister.

Selv om du kan bruke Pandora uten å registrere deg for en gratis konto, kan du ikke opprette dine egne tilpassede stasjoner og gå tilbake til dem senere uten å registrere deg.

Pandora tilbyr tjenester gjennom en nettleser, samt dedikerte apper for Android- og iOS-enheter.


Hvordan sette opp en gratis Pandora-konto

Følg disse trinnene for å konfigurere din gratis Pandora Radio-konto i datamaskinens nettleser.

  1. Naviger til Pandora-nettstedet.

  2. Plukke ut Melde deg på fra øverste høyre hjørne av hovedsiden.

  3. Fyll ut de obligatoriske feltene, inkludert en e-postadresse, passord, fødselsår, postnummer og kjønn. Pandora bruker denne informasjonen til å tilpasse lytteopplevelsen din på nettstedet, men holder all informasjon privat.

  4. En kunngjøring sier at du ved å registrere deg "godtar og godtar Pandoras vilkår for bruk og personvernregler." Hvis du vil, kan du velge den tilhørende lenken for å lese hele vilkårene.

  5. Plukke ut Melde deg på.

Nå er det på tide å velge en artist eller sang for å sette opp din første Pandora-stasjon. Som standard er Pandora-profilen din satt til offentlig, men du kan velge å sette den til Privat. Du kan gjøre denne endringen når som helst via kontoen din innstillinger, funnet under profilmerket ditt øverst til høyre på skjermen.

Pandora tilbyr gratis prøveperioder for de to betalte alternativene: Pandora Premium og Pandora Plus, som begge fjerner annonser fra lytteopplevelsen. Med Premium-pakken kan du laste ned musikk for å lytte uten nett.

Webs guide til Pandora Internet Music Streaming


Legg igjen en kommentar