Hvordan se Hulu på TV-en

Hva å vite

  • Du kan se Hulu på TV-en din ved hjelp av en app eller nettleser, en casting-enhet, en smart HDTV, eller til og med ved å koble en datamaskin til TV-en.
  • Google Chromecast, Roku, Apple TV og Amazon Fire Stick fungerer alle sammen med Hulu.
  • Spillkonsoller som Xbox One, PS4 og Nintendo Switch kan også vise Hulu på TV-en din.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Hulu på et TV-apparat fra en smart-TV, med en casting-enhet, fra en spillkonsoll og fra en bærbar datamaskin.

Denne informasjonen gjelder TV-apparater fra en rekke produsenter, inkludert, men ikke begrenset til, de som er laget av LG, Samsung, Panasonic, Sony og Vizio.


Se Hulu med en støpeinnretning

En casting-enhet eller digitalbox kan inneholde en hvilken som helst enhet du kan koble til HDMI-porten på HDTV-en din, som en Google Chromecast, Roku, Apple TV eller Amazon Fire TV. Disse maskinvareenhetene lar deg enten "kaste" eller kaste videoer på TV-en din, eller de inkluderer en innebygd app som du kan bla gjennom direkte fra TV-skjermen.

For eksempel lar både mobilappen og skrivebordsversjonen av Hulu deg trykke eller klikke på Chromecast-knappen for å øyeblikkelig sette videoen du ser direkte på HDTV.

Hvis du bruker en Roku, Apple TV eller Firestick, kan du legge til Hulu-kanalen på enheten din for å se Hulu-videoer på HD-TV-en din.


Se Hulu fra en spillkonsoll

Hulu har apper for en rekke nåværende og forrige generasjon spillkonsoller. Du kan se Hulu med Live TV eller Hulu On-Demand på Microsofts Xbox 360 eller Xbox One, mens du kan bruke Nintendos Switch og Wii U samt Sonys PlayStation 3 og PlayStation 4 for å se Hulu On-Demand.

Bare last ned Hulu-appen fra de respektive spill- / appbutikkene på en av disse konsollene, og logg deretter på med din Hulu-konto for å begynne å se.

Se Hulu fra en smart HDTV

Noen TV-er har applikasjoner innebygd rett inn på TV-ens harddisk. Hvis TV-en din allerede har Hulu, kan du bare logge på kontoen din for å se filmer og show på kort tid. Hvis ikke, kan du vanligvis laste ned en liten, gratis app for å få den til å fungere.

Smart-TV-er kan komme med en nettleser for surfing på nettet, men hvis du vil ha videoer fra Hulu (eller YouTube, Netflix osv.), Er det best å bruke den dedikerte appen slik at du ikke får feil. De har normalt en spesiell fjernkontroll som lar deg få tilgang til et nav av noe slag for å komme til appdelen.

Du kan se Disney + på Hulu; lære alt om det

Du må kanskje koble Hulu-kontoen din til smart-TV-en din med en aktiveringskode:

  1. Logg på Hulu fra HDTV-applikasjonen.

  2. Skriv ned aktiveringskoden som vises på skjermen.

  3. Fra en datamaskin kan du gå til Hulu's Activate Your Device-side og logge på hvis du blir bedt om det.

  4. Tast inn aktiveringskoden vises på TV-en, og klikk deretter Aktiver.

  5. HDTV-en skal automatisk logge på Hulu-kontoen din innen 30 sekunder.


Koble en bærbar PC til HDTV

Har du ikke en veldig smart TV? Det fjerde alternativet du har for å se Hulu-videoer på TV-en din er den gammeldagse måten, som er å koble en stasjonær eller bærbar datamaskin direkte til en videoinngangsport på TV-en.

Hulu

De fleste nye HDTV-er inkluderer HDMI-porter, noe som betyr at du må ha en HDMI-kabel og en HDMI-utgang på den bærbare eller stasjonære datamaskinen. Imidlertid har nesten alle TV-er en VGA-port for bruk av TV-en som skjerm for den bærbare datamaskinen. Dette oppsettet lar deg se hva som helst på TV-en din, inkludert Hulu.

Imidlertid er den tekniske siden av denne metoden litt annerledes for forskjellige mennesker. For eksempel, hvis den bærbare datamaskinen bare har en DVI- eller VGA-port og HDTV-en din bare aksepterer HDMI-kabler, må du kjøpe en DVI- eller VGA-omformer som kan bruke HDMI-porten på TV-en.

Hvis du ikke bruker en HDMI-kabel (som inkluderer både video og lyd), trenger du en adapter som kobles til høyttalerporten og deler den i lydkomponentkabelen. En 3.5 mm til RCA-kabel vil gjøre susen.


Legg igjen en kommentar