Hvordan se live-TV på Hulu

Hulu med Live TV er en utvidelse av Hulus eksisterende on-demand-tjeneste som gir live streaming-TV til miksen. Den største forskjellen mellom Hulu med Live TV og andre streamingtjenester er at Hulu gir tilgang til et massivt bibliotek med innhold på forespørsel, og den største forskjellen mellom Hulu og kabel er at for at Hulu skal fungere, må du ha høy hastighet internettforbindelse og en kompatibel enhet i stedet for bare TV.


Hva er Hulu med live-TV?

Hvis du ser på TV-programmer eller filmer på forespørsel på nettet, er det en god sjanse for at du allerede er kjent med Hulu. Tjenesten har eksistert lenge, og den gir tilgang til et stort bibliotek med innhold på forespørsel fra ABC, NBC, CBS, Fox og mange andre nettverk, i tillegg til eksklusivt innhold som du ikke får noen andre steder .

Hulu med Live TV er et abonnementsalternativ som gjør det mulig for Hulu-abonnenter å få tilgang til direktesendt TV via samme plattform. Ved å bruke denne tjenesten kan du se live-TV på din stasjonære eller bærbare datamaskin, smarttelefon eller nettbrett, eller til og med på TV-en din hvis du har en kompatibel enhet.

Selv om Hulu med Live TV tilbyr et alternativ til et dyrt kabelabonnement, har det også en rekke konkurrenter som også tilbyr live streaming TV online. Sling TV, YouTube TV, Vue og DirecTV Nå tilbyr alle forskjellige nivåer av live TV-dekning. Andre tjenester, som CBS All Access, tillater også seere å se direkte TV på nettet i en mer begrenset kapasitet.

For de som foretrekker typen on-demand innhold som Hulu er mest kjent for, tilbyr tjenester som Netflix og Amazon Prime Video også show og filmer som er tilgjengelige for å streame når som helst.


Hvordan registrere deg for Hulu med Live TV

Å registrere seg for Hulu med Live TV er en ganske enkel prosess, og det er enda enklere hvis du allerede har en Hulu-konto.

Registrer deg for Hulu Live TV: First Time Users

Hvis du ikke allerede har en Hulu-konto, kan du registrere deg på Hulu med Live TV:

  1. Naviger til hulu.com.

  2. Klikk på start din gratis prøveperiode.

    Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du ikke allerede har et Hulu-abonnement.

  3. Finn alternativet Hulu med Live TV og klikk velg.

  4. Klikk fortsett med Facebook Hvis du vil bruke Facebook-påloggingsinformasjonen din til å opprette en konto, eller angi informasjonen, blar du ned og klikker fortsette.

  5. Skriv inn kredittkortinformasjonen din og klikk send.

Registrer deg for Hulu Live TV: Eksisterende brukere

Hvis du allerede har et Hulu-abonnement, er det enda enklere å legge til direktesendt TV:

  1. Naviger til hulu.com, og logg inn på kontoen din hvis du ikke allerede er logget inn.

  2. Klikk få live TV.

  3. Velg en av planene som inkluderer live TV og klikk bytt til denne planen, og klikk fortsette.

  4. Skriv inn postnummeret ditt, og klikk fortsette.


Velge en Hulu med Live TV-plan

Det er to Hulu med Live TV-planer, og de kommer begge med de samme grunnleggende kanalene og de fleste av de samme funksjonene. Hovedforskjellen mellom de to planene er at en av dem legger til live TV-tjeneste i Hulu-abonnementet ditt, og den andre legger til live TV og fjerner også reklame fra nesten alt innholdet på bestilling på nettstedet.

Hulu med live TV-planer er:

  • Hulu med Live TV: inkluderer tilgang til 50+ live TV-kanaler, og tilgang til Hulus hele on-demand-bibliotek via deres begrensede reklameplan.
  • Hulu (Ingen reklame) med Live TV: inkluderer tilgang til 50+ direktesendte TV-kanaler, og tilgang til hele Hulu's on-demand bibliotek via deres ingen reklameplan.

Kanaltilgjengelighet varierer avhengig av din fysiske plassering. Ta en titt på Hulus oppslagsverktøy for å se de nøyaktige kanalene du kan se gjennom Hulu med Live TV.


Hvilken Hulu med Live TV-plan passer for deg?

Å velge en direktesendt TV-plan fra Hulu er enklere enn det er med de fleste andre tjenester, fordi det bare er en faktor du virkelig trenger å vurdere.

Hvis du ser mye on-demand streaming-innhold, og du ikke liker å ha showene dine brutt opp av reklame, er ingen reklameplan en god avtale.

Hvis du ikke bryr deg om innhold på forespørsel, er den billigere begrensede reklameplanen et bedre alternativ.

Hvor mange show kan du se på en gang med Hulu Live TV?

Streamingtjenester som Hulu setter en grense for hvor mange show du kan se på en gang, med samme konto, på forskjellige enheter. Hvert show blir referert til som en strøm fordi programmet blir sett via streaming.

Et vanlig Hulu-abonnement tillater bare en enkelt strøm, men Hulu med Live TV støter på opptil to samtidige strømmer. Det betyr at du kan se et direktesendt eller on-demand-show på datamaskinen din, og noen andre kan se et annet show på telefonen sin samtidig ved hjelp av samme konto.

Hvis du trenger muligheten til å se mer enn to show på en gang, tilbyr Hulu med Live TV det som et valgfritt tillegg.


Hvilken Internett-hastighet kreves for Hulu med Live TV?

Hulu er i stand til å senke videokvaliteten til en stream basert på kvaliteten på betrakterens internetthastighet, så det er mulig å se show på Hulu uten bra internett. Hvis du støter på en avspillingsfeil med Hulu, er det vanligvis enkelt å fikse. Imidlertid anbefaler Hulu noen minimumshastighetsnedlastinger hvis du vil oppleve best mulig bildekvalitet:

  • Serier og filmer på forespørsel: 1.5+ Mbps for standardoppløsningsvideo og 3+ Mbps for høyoppløselig video.
  • Direkte TV: 8+ Mbps for en enkelt strøm, og ekstra båndbredde for å se flere strømmer.

Hulu med Live TV-tillegg og spesielle funksjoner

Både Hulu med Live TV-planer har 50+ kanaler og en digital videoopptaker (DVR) -funksjon, men du kan betale ekstra for å få tilgang til flere kanaler og funksjoner.

Her er de viktige tilleggene og ekstra kanalpakker du kan legge til i et Hulu med Live TV-abonnement:

  • Forbedret sky-DVR: Øker mengden innhold som du kan lagre i DVR-en din sky drastisk, og gir muligheten til å hoppe over reklame når du ser på innhold du har spilt inn.
  • Ubegrensede skjermer: Fjerner grensen for hvor mange strømmer du kan se på en gang. Den normale grensen er to skjermer, og dette alternativet lar deg se på et ubegrenset antall enheter hjemme og på opptil tre mobile enheter samtidig.
  • Showtime: Legger til opptil åtte live Showtimes-kanaler, avhengig av sted, inkludert både øst- og vestkysten når det er tilgjengelig. Inkluderer tilgang til hele biblioteket med Showtime-innhold på forespørsel.
  • Cinemax: Legger til opptil syv live Cinemax-kanaler, inkludert både øst- og vestkysten når de er tilgjengelige. Inkluderer tilgang til Cinemax-innhold på forespørsel.
  • HBO: Legger til opptil syv live-HBO-kanaler, inkludert både øst- og vestkysten når de er tilgjengelige. Inkluderer tilgang til HBO NÅ for HBO-innhold på forespørsel.

Ser på live-TV på Hulu

Når du har registrert deg, er det ekstremt enkelt å se direkte TV på Hulu:

  1. Naviger til hulu.com.

  2. Klikk DIREKTESENDT TV.

  3. Klikk veilede eller flytt musepekeren til venstre på skjermen.

    Tilgjengeligheten av live-TV på Hulu avhenger av hvor du befinner deg.

  4. Klikk på kanalen du vil se.

Tilbyr Hulu With Live TV en DVR?

Hulu med Live TV tilbyr en sky-DVR-funksjon som lar deg spille inn show og se dem senere. Siden den er skybasert, trenger du ikke å bekymre deg for å fylle opp harddisken på datamaskinen. Du kan også ta opp på noen av enhetene dine og deretter se opptakene på noen av dine andre enheter.

Standard sky-DVR som følger med både Hulu og Live TV-planer, tilbyr begrenset lagringsplass, og reklamene kan ikke hoppes over. Hvis du vil spille inn flere timer med live TV og hoppe gjennom reklamene, kan du oppgradere til den forbedrede sky-DVR-funksjonen.

Tilbyr Hulu With Live TV On-Demand Content?

Hulu er en av pionerene innen online streaming, så det enorme innholdsbiblioteket på forespørsel er et av de sterkeste salgsstedene til Hulu med Live TV.

Når du registrerer deg for en av Hulu-abonnementene med Live TV-abonnement, får du også tilgang til on-demand innhold fra alle de store kringkastingsnettene, et stort skifer med kabelnett, og også eksklusive show som The Path og The Handmaid's Fortelling som du bare kan se på Hulu.

Hulu With Live TV gir også tilgang til Hulus enorme on-demand-bibliotek.

Noen show er tilgjengelige i sin helhet, med hver episode av hver sesong tilgjengelig når som helst. Andre show som fremdeles er i luften, blir vanligvis tilgjengelige på forespørsel innen en dag til en uke etter sending.

Med Hulu med Live TV No Commercials-plan kan du se de fleste av Hulus on-demand TV-serier og filmer uten reklamepauser, men en håndfull show presenteres fortsatt med et begrenset antall reklame på grunn av kontraktsforpliktelser.

Kan du leie filmer fra Hulu?

I motsetning til noen andre streaming-plattformer tilbyr ikke Hulu filmutleie. Tjenesten inkluderer et stort bibliotek med on-demand-filmer, og sky-DVR-funksjonen lar deg også ta opp filmer for å se senere.

Du kan ikke leie filmer fra Hulu, men abonnementet ditt gir tilgang til et bibliotek med on-demand filmer og trailere.

Hvis du vil leie nyere filmer som ikke er tilgjengelige gjennom Hulu ennå, er det bedre å gå gjennom en tjeneste som Sling, Vudu, Amazon eller iTunes.

Les mer: De beste TV-streamingappene og -tjenestene


Legg igjen en kommentar