Hvordan sette opp Chromecast og begynne å se på TV, filmer raskt

Google Chromecast kobles til TV-en din og streamer TV-serier og filmer fra telefonen eller andre mobil enheter og til og med spiller spill.


Før du begynner med Chromecast

Chromecast kobles til HDMI-porten på TV-en. Enheten inneholder litt ekstra ledning i tilfelle HDMI-portene dine er ubeleilig plassert, men du må ha en HDMI-port på TV-en for at enheten skal fungere i det hele tatt, og selvfølgelig tilgang til strøm. I noen tilfeller kan du være i stand til å koble Chromecast til USB-porten på TV-en din for å få strøm.

Chromecast krever et trådløst nettverk. Hvis du vil bruke Netflix, YouTube, HBO, Google Play eller andre funksjoner for streaming tjenester, må du også ha konfigurert kontoer for dem.

Bruk Android- eller iOS-telefoner og nettbrett - samt datamaskiner og bærbare datamaskiner - for å kontrollere Chromecast.

Google


Google Chromecast-oppsett

Når du har koblet Chromecast-en til TV-en din, følger du instruksjonene på skjermen og laster ned installasjons appen. Denne prosessen er enklest å oppnå fra en bærbar datamaskin, men det er mulig å sette opp Chromecast-en din fra en Android-nettbrett eller telefon også.

Du må installere en spiller for hver enhet du vil bruke med Chromecast-en din, men du trenger ikke å konfigurere den individuelt. Hvis du er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som en Chromecast, kan du kontrollere den Chromecast-en.


Hvordan bruke Chromecast som videospiller

Chromecast kan brukes til å spille Netflix, Hulu, YouTube eller en hvilken som helst app som er kompatibel med Chromecast.

  1. Åpne appen.
  2. Velg en film.

  3. Velg Cast-knapp fra hvilken som helst mobil enhet (smart telefon, nettbrett, bærbar PC).

  4. Velg Chromecast-enheten.
  5. Bruke mobilenhet som fjernkontroll å spille, pause og ellers regissere filmen.

Videoavspilling på Chromecast er jevn og på nivå med andre typer maskinvare som Xbox, Playstation 3, Roku og smarte TV-er.

Å spille av videoer fra en Chromebook eller Mac bærbar PC er kanskje ikke like smidig, fordi du ser på videoene i stedet for bare å sende dem til enheten som du gjorde med mobilenheten.


Extensions notater for Chromecast

Med riktig plugin kan du screen cast fra nettleser fanen, slik at alt i Chrome-nettleservinduet ditt speiler på TV-en. Det er bra i teorien. Du kan da se Hulu og alle slags andre videoer som vilkårlig har blitt utestengt fra videostreamings enheter, ikke sant? Vel, liksom.

Streaming tjenester er gratis å forby oppførselen, og noen gjør det. Du vil også komme i hindringer hvis du vil kaste noe fra en nettleser fane som bruker en proxy-server. Prøv det, skjønt - det er lovlig og utvidelsen er gratis.

Legg igjen en kommentar