Hulu feilkoder: Hva de er og hvordan du løser dem

Det er dusinvis av forskjellige Hulu-feilkoder, og Hulu-feilmeldinger er ikke alltid krystallklare når det gjelder å forklare problemet. Noen Hulu-feilkoder indikerer et problem med enheten din, andre er forårsaket av dårlige internettforbindelser, og noen er et resultat av maskinvareproblemer. Du kan til og med motta en feilkode hvis Hulu selv opplever tjenesteforstyrrelser, men meldingen vil vanligvis ikke legge den ut i slike ord.


Generelle Feilsøkingstips for Hulu feilkode

Hulu-problemer er vanligvis forårsaket av dårlig internettforbindelse eller problemer med enten streamingenheten eller Hulu-appen, så de fleste av dem kan løses ved å følge noen få generelle feilsøkingstips.

Her er de vanligste løsningene for Hulu feilkoder:

  • Start Roku eller andre streaming-enheter på nytt.
  • Start hjemmenettverksenhetene dine på nytt.
  • Koble strømmen din og hjemmenettverksenheter, la dem være koblet fra i omtrent et minutt, og koble dem deretter til igjen.
  • Bytt fra en trådløs til en kablet nettverkstilkobling.
  • Oppdater Hulu-appen din, eller prøv å installere den på nytt.
  • Sørg for at streaming-enheten din også er fullstendig oppdatert.

De fleste Hulu-problemer kan løses ved å utføre de grunnleggende oppgavene, men en feilkode kan hjelpe deg med å nullstille problemet mye bedre. Hvis Hulu ga deg en feilkode, kan du se tipsene nedenfor for informasjon om hvordan du løser det spesifikke problemet ditt.


Hvordan fikse Hulu feilkode 3 og 5

Hulu feilkode 3 indikerer vanligvis en slags internettproblem, fordi den utløses når Hulu-appen ikke kan laste et show. Når du får denne feilen, ser det vanligvis ut slik:

  • Feil ved avspilling av denne videoen
  • Beklager, det oppsto en feil under avspilling av denne videoen. Prøv å starte videoen på nytt, eller velg noe annet du vil se.
  • Feilkode: 3 (-996)

Feilkode 3 kan også gi en melding som denne:

  • Vi har problemer med å laste inn dette akkurat nå
  • Kontroller internettforbindelsen og prøv igjen. Feilkode: -3: Det ble oppdaget et uventet problem (men ikke servertidsavbrudd eller HTTP-feil).

Feilkode 5 er lik, og har samme prosess for å fikse den:

  • Vi har problemer med å laste inn dette akkurat nå
  • Kontroller internettforbindelsen og prøv igjen. Feilkode: -5: misdannede data.
  • Hvis dette problemet vedvarer, kan du prøve å starte enheten på nytt.

Siden det ikke er noen servertidsavbrudd involvert, kan du vanligvis løse problemet på slutten ved å følge noen få enkle trinn:

  1. Slå av strømmen din, og slå den på igjen.

    Hvis enheten har hvilemodus eller standby-modus, må du faktisk slå den av. Å gå i hvilemodus eller standby-modus er ikke bra nok.

  2. Hvis du fremdeles ser feilen, kobler du fra modemet og ruteren i ett minutt.

  3. Koble modemet og ruteren til igjen, og sjekk om problemet vedvarer.

Hvis feilkode 3 eller 5 fortsetter å vare etter at du har slått av enhetene dine helt og startet dem på nytt, kan du prøve å installere Hulu-appen på nytt og oppdatere enheten. Denne feilkoden vises noen ganger etter at Hulu har presset ut en ny oppdatering, så det er viktig å sørge for at både appen din og enheten er oppdatert.

Det kan også hjelpe å koble enheten til modemet eller ruteren din med en fysisk ethernetkabel i stedet for en trådløs Wi-Fi-tilkobling, eller å ta skritt for å forbedre Wi-Fi-tilkoblingen.


Hvordan fikse Hulu 500 feil

Dette er en serverfeil. Når du får denne feilen, ser du vanligvis en melding som denne:

  • Det oppstod en feil på denne siden (500 feil)
  • Beklager - det har oppstått en uventet feil. Vi har blitt varslet om dette problemet, og vi vil se på det snart.

Denne feilen oppleves oftest når du bruker Hulu-nettstedet, men du kan også få den på streaming-enheter. Når du ser en Hulu 500-feil, kan du bare oppdatere siden for å se om den lastes inn. Du kan også prøve å streame showet ditt med en annen nettleser, på en annen datamaskin eller en annen streaming-enhet, hvis du har en tilgjengelig.

Det er også viktig å sørge for at internettforbindelsen ikke har problemer når en Hulu 500-feil dukker opp. Ta en titt på guiden vår for å teste internettforbindelsen din, hvis du er usikker på hvordan du gjør dette.


Hvordan fikse Hulu feilkode 400

Feilkode 400 indikerer vanligvis et problem med kontoinformasjonen din som forhindrer Hulu-appen i å fungere riktig på en mobil eller streamingenhet. I de fleste tilfeller kan du løse dette problemet ved å installere appen på nytt eller fjerne enheten fra kontoen din.

Hulu feilkode 400 ser vanligvis slik ut:

  • Vi har problemer med å laste dette inn akkurat nå. Sjekk internettforbindelsen og prøv igjen.
  • Feilkode: 400

Hulu anbefaler at du sjekker internettforbindelsen din når du støter på en feilkode 400. Hvis mulig, bytt fra en trådløs til en kablet forbindelse, og sjekk om problemet vedvarer. Hvis problemet er med en mobilenhet, flytt den nærmere ruteren og prøv på nytt.

Hvis internettforbindelsen din er bra, følger du disse trinnene for å fikse en Hulu-feilkode 400:

  1. Slett Hulu-appen fra enheten.

  2. Installer Hulu-appen på nytt.

  3. Logg på Hulu.

  4. Forsøk på å streame noe.

Hvis du fremdeles ser 400-feilen så snart du starter Hulu-appen, må du fjerne enheten fra kontoen din og legge den til igjen. Hulu kundesupport kan gjøre dette for deg, eller du kan gjøre det selv på Hulu nettside.

Slik fjerner du en enhet fra kontoen din for å fikse feilkode 400:

  1. Logg inn på hulu.com i en nettleser.

  2. Klikk på navnet ditt i øvre høyre hjørne.

  3. Klikk Konto.

  4. Hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet ditt og klikk LOGG INN.

  5. Klikk ADMINISTRER ENHETER.

  6. Finn enheten som har en feilkode 400, og klikk FJERN.

Når du har fjernet enheten fra kontoen din, må du fjerne Hulu-appen fra enheten, installere Hulu-appen på nytt og deretter logge på. I de fleste tilfeller vil dette løse feilkode 400.


Hvordan fikse Hulu feilkode 16 og ugyldige regionmeldinger

Feilkode 16 er en ugyldig regionskode, noe som betyr at Hulu ikke er tilgjengelig der du er. Hvis du ser denne meldingen når du prøver å bruke Hulu fra utenfor USA, er det sannsynligvis grunnen.

Ugyldige regionfeilkoder gir vanligvis meldinger som dette:

  • Vi beklager, for øyeblikket kan videobiblioteket vårt bare streames i USA. For mer informasjon om Hulus internasjonale tilgjengelighet, klikk her.
  • Hvis du befinner deg i USA og tror du har mottatt denne meldingen ved en feiltakelse, kan du klikke her.

Når du ser en feilkode 16 fra USA, er det vanligvis fordi Hulu mener at du bruker et virtuelt privat nettverk (VPN) eller anonym proxy. Selv om du har en IP-adresse fra innsiden av USA, vil Hulu blokkere den hvis de mener at IP brukes av en proxy-tjeneste.

Hvis du bruker en VPN eller anonym proxy, og du befinner deg i et område der Hulu er tilgjengelig, kan du fikse feilkode 16 ved å slå av VPN eller proxy.

Web

Slik slår du av VPN på Android:

  1. naviger til innstillinger > Nettverk og Internett.

  2. Pek VPN.

  3. Trykk på utstyrsikonet.

  4. Hvis VPN er slått på, trykk på glidebryteren for å slå den av.

Slik slår du av HTTP-proxy på iOS-enheter:

  1. Åpne innstillinger app på din iOS-enhet.

  2. Pek Wi-Fi.

  3. Trykk på blå sirkel ikon ved siden av Wi-Fi-tilkoblingen din.

  4. Se etter HTTP-proxy alternativet, og sett det til Av.

Hvis HTTP-proxy-alternativet allerede var av, eller du fremdeles får feilmeldingen 16 på iOS-enheten din etter at den er slått av, anbefaler Hulu å slette konfigurasjonsprofilene:

  1. Åpen innstillinger.

  2. Pek general.

  3. Bla til bunnen, og trykk på Profiler.

  4. Pek Slett profiler, og prøv å bruke Hulu igjen.

Hvis det ikke fungerer, kan Wi-Fi-nettverket ditt bruke en gjennomsiktig proxy. Prøv å koble til et annet Wi-Fi-nettverk, eller slå av Wi-Fi og prøv å streame over mobildataforbindelsen.

Hvis feilmeldingen 16 forsvinner, bruker den originale Wi-Fi-tilkoblingen sannsynligvis en gjennomsiktig proxy. Kontakt nettverksadministratoren din for mer informasjon, eller slå av proxyen hvis du eier din egen ruter.

Hvordan fikse Hulu feilkode 5003

Feilkode 5003 er en avspillingsfeil som vanligvis indikerer at det er et problem med enheten din eller appen på enheten din. Denne feilen ser vanligvis slik ut:

  • Avspilling mislyktes
  • Vi beklager, men det oppstod et problem under avspilling av denne videoen.
  • Kontroller tilkoblingen din, og prøv på nytt. (5003)

Måten å fikse denne koden på er å oppdatere Hulu-appen, fjerne og installere Hulu-appen på nytt, og sørge for at selve streaming-enheten er oppdatert. I noen tilfeller må du enten starte på nytt eller tilbakestille enheten.

Hvis du fremdeles opplever feilkode 5003 etter at du har oppdatert både Hulu-appen og streaming-enheten din, kan det være et problem med selve appen. I dette tilfellet er alt du kan gjøre å rapportere problemet til Hulu og enhetsprodusenten og deretter bruke en annen enhet for å se på Hulu til de løser problemet.

Hvordan fikse Hulu-beskyttede innholdsfeil

Det er mange feilkoder knyttet til beskyttet innhold, inkludert Hulu feilkoder 3343, 3322, 3336, 3307, 2203, 3321, 0326 og andre. Disse kodene dukker opp når du prøver å se beskyttet innhold på en enhet som ikke støtter det, men de kan også være resultatet av en øyeblikkelig feil.

Disse feilene ser vanligvis slik ut:

  • Det oppsto en feil under avspilling av dette beskyttede innholdet.
  • (Feilkode: 2203)

Det er noen forskjellige ting som kan forårsake en beskyttet innholdsfeil på Hulu:

  • Feil type tilkobling av skjermen: Hvis skjermen er koblet til med en VGA-kabel, vil du ikke kunne se beskyttet innhold. Koble til med en HDMI-kabel, eller bruk en annen skjerm, og prøv på nytt.
  • Flere skjermer tilkoblet: Hulu fungerer vanligvis bra hvis du har flere skjermer koblet til, men det er tilfeller der å koble fra en av skjermene vil løse en beskyttet innholdsfeil. Prøv å bruke en annen kabel, og sørg for at begge skjermene er koblet til HDMI.
  • Nettleserproblemer: Hvis nettleseren din er utdatert, eller ikke støttes av Hulu, kan du få denne feilen. Prøv å oppdatere nettleseren din, eller bytt til en annen nettleser.
  • Datamaskinen har gått i hvilemodus: Denne feilen dukker noen ganger opp hvis datamaskinen går i hvilemodus mens du ser på en video. Prøv å oppdatere siden på Hulu, og videoen skal begynne å spilles.

Slik løser du Hulu HDCP-feil

I tillegg til alle tingene som kan forårsake en beskyttet innholdsfeil, kan det hende du faktisk ser en feilmelding med høy båndbredde Digital Content Protection (HDCP). Disse meldingene er enhetsspesifikke, men de ser vanligvis slik ut:

  • Dette innholdet krever HDCP for avspilling.
  • HDCP støttes ikke av HDMI-tilkoblingen din.

HDCP er en anti-piratkopieringsteknologi som krever kommunikasjon mellom en videokilde, som en Blu-ray-spiller eller streaming-enhet, og en skjerm eller TV for å fungere. Det kan være forårsaket av en skjerm eller TV som er for gammel til å kommunisere med en nyere enhet, problemer med HDMI-kabel og andre lignende problemer.

Hvis du får en HDCP-feil når du prøver å streame Hulu, kan du løse problemet slik:

  1. Koble HDMI-kabelen fra streaming-enheten og TV-en.

  2. Slå av TV-en og streaming-enheten, og koble dem fra strømmen.

  3. Koble HDMI-kabelen til fjernsynet og streamingenheten.

    Forsikre deg om at hver ende av kabelen sitter ordentlig.

  4. Koble TV-en og strømmen din til, og slå dem på igjen.

Hvis det ikke fungerer, er det noen andre ting du kan prøve:

  • Koble TV-enden av HDMI-kabelen til streaming-enheten, og streaming-enheten slutter til TV-en. HDMI-kabler er toveis, men dette kan føre til at kablene sitter mer fast i HDMI-portene.
  • Prøv en annen HDMI-kabel, helst en som du vet fungerer med Hulu på en annen enhet.
  • Prøv å koble HDMI-kabelen til en annen port på TV-en.
  • Hvis streamingenheten din kobles til en HDMI-bryter eller lyd- / videomottaker (AVR), kan du prøve å koble den direkte til TV-en.
  • Prøv å koble enheten til en annen TV eller skjerm.

Hulu avbrudd og feilkode BYA-403-007

Hulu feilkoder som starter med BYA kan indikere en rekke forskjellige avspillingsfeil, men de betyr vanligvis at det er et problem med selve Hulu-tjenesten.

Slik ser en Hulu BYA-feil ut vanligvis:

  • Feil ved avspilling av denne videoen
  • Beklager, det oppsto en feil under avspilling av denne videoen. Prøv å starte videoen på nytt, eller velg noe annet du vil se.
  • Feilkode: BYA-403-007

Når du får en Hulu-feilkode som BYA-403-007, er det første du må prøve å sjekke og se om du kan se andre videoer på Hulu. Hvis andre videoer fungerer, opplever Hulu sannsynligvis en delvis strømbrudd som bare påvirker noe av innholdet.

Hvis du ser feilmeldingen på andre videoer, og det ikke er noen problemer med internettforbindelsen eller streamingenheten, må du sannsynligvis vente på at Hulu skal løse problemet.

Hvordan sjekke om Hulu er nede

Hvis alt ser bra ut på slutten, kan du bruke en tjeneste som Down Detector for å se om andre mennesker også har Hulu-problemer. Dette vil ikke hjelpe deg med å fikse Hulu-feilkoden, men den vil fortelle deg at problemet er på slutten av Hulu, og alt du kan gjøre er å vente på at de skal fikse det.

Slik kontrollerer du om andre mennesker har problemer med Hulu:

  1. Naviger til downdetector.com.

  2. Klikk på søkefelt og skriv Hulu, og trykk deretter på Enter På tastaturet ditt.

    Alternativt kan du klikke på forstørrelsesglasset på høyre side av søkefeltet for å aktivere søket.

  3. Se på Hulu problemer tidslinje for å se om det nylig har vært en økning i rapporter.

  4. Bla ned og klikk på Live avbruddskart knapp.

  5. Se etter strømbrudd i ditt område.

Hvis du ser mange Hulu-avbrudd, er det sannsynligvis et problem med Hulu som du ikke vil kunne fikse selv.


Legg igjen en kommentar