Hvordan se US Open Golf Live Stream

United States Open Championship, ofte kjent som US Open, er et av de eldste åpne nasjonale golfmesterskapene i verden, offisielt en del av både PGA Tour og European tour. For å se US Open Live Stream gjennom FOX Sports, eller en streamingtjeneste, er alt du trenger en høyhastighets internettforbindelse, en enhet som en smarttelefon eller en bærbar PC, og den rette TV-streaming-appen.

FOX eier kringkastingsrettighetene for US Open. Kabel- og satellittabonnenter kan se en gratis stream på det offisielle FOX Sports-nettstedet. Alle andre kan live streame gjennom online streamingtjenester som YouTubeTV og Hulu med Live TV.

Det 120. US Open Championship

Kvalifisering: Avlyst Spillerfeltet vil bestå av de som automatisk kvalifiserer seg på grunn av tidligere prestasjoner (profesjonelle) eller deres handicap (amatører).

Første runde: 17. september 2020

Finalerunde: 20. september 2020

Sted: Winged Foot Golf Club, Mamaroneck, NY

Strøm: FOX Sports GO


Hvordan se US Open Golf Live Stream fra FOX

Kabel- og satellitt-TV-abonnenter har muligheten til å se hvert øyeblikk av handlingen på FOX og FS1, og du kan ta de to siste rundene på din lokale FOX-stasjon med en antenne. Men hva om du ikke vil bruke 45 timer, spredt over fire dager, fast foran TV-en?

FOX Sports GO er en streamingtjeneste som er tilgjengelig for kabelabonnenter, og du kan bruke den til å se US Open golf live stream på datamaskinen, telefonen, nettbrettet eller til og med spillkonsoll. De eneste kravene er at du trenger høyhastighets internettforbindelse, og kabelabonnementet ditt må inkludere FOX og FS1.

FOX Sports GO-nettstedet fungerer på Windows-, MacOS- og Linux-datamaskiner og bærbare datamaskiner, så lenge du bruker en nettleser som Chrome eller Firefox som støtter streaming. Du trenger ikke laste ned en app, fordi du kan se live-stream direkte på nettstedet.

Slik ser du live på US Open golf live gjennom FOX Sports GO:

  1. Naviger til FOXSportsGO.com-nettstedet når US Open Championship er i lufta. Finn kortet som er merket US Open, og klikk på den.

  2. Klikk TV-LEVERANDØR PÅMELDING.

    Du trenger ikke å logge på med en FOX Sports GO-konto eller sosiale medier, alt du trenger å gjøre er å logge på med TV-leverandøren din.

  3. Velg kabel- eller satellittleverandør.

  4. Logg inn på kabel- eller satellittkontoen din og klikk Logg inn, Logg inneller Fortsett.

    Innloggingssiden du ser vil variere avhengig av leverandøren din, men du må alltid oppgi e-postadressen og passordet for kabel- eller satellittkontoen for å logge på.

  5. Hvis US Open golf live stream video ikke åpnes automatisk, gå tilbake til FOXSportsGO.com og klikk på US Open kortet igjen.


Hvilke streamingtjenester inkluderer US Open Golf Live Stream?

Ledningsskjærere kan ikke bruke FOX Sports GO, men det betyr ikke at de er helt avskåret fra å se US Open golf live stream. I stedet for å bruke et kabel- eller satellittabonnement, kan ledningsskjærere se på den samme handlingen gjennom hvilken som helst TV-streamingtjeneste som inkluderer både FOX og FS1.

Live TV-streamingtjenester lar deg se de samme live TV-kanalene som normalt bare er tilgjengelige via kabel- eller satellittabonnement. I mange tilfeller er disse tjenestene også i stand til å tilby direktesendinger for lokale nettverkskanaler som FOX.

I stedet for å se gjennom en kabelforbindelse eller parabolantenne, lar disse tjenestene deg streame livevideoen over en høyhastighets internettforbindelse. Disse tjenestene har en tendens til å tilby flere alternativer og koster mindre enn tradisjonell kabel-TV. De har også andre fordeler, som gratis prøveperioder og ingen langsiktige kontraktsforpliktelser.

Siden hele US Open Championship sendes på FOX og FS1, er det viktig å finne en streamingtjeneste som har begge kanalene. Mange streamingtjenester inkluderer både FOX og FS1, men tilgjengeligheten av FOX er basert på ditt geografiske område, og noen tjenester gir bredere dekning enn andre.

Dette er de mest populære streamingtjenestene som gir deg tilgang til US Open golf live stream:

  • YouTube TV: Denne tjenesten inkluderer både FOX og FS1. FOX er tilgjengelig i de fleste markeder.
  • Hulu med Live TV: Denne tjenesten gir tilgang til FOX og FS1, og de tilbyr FOX i de fleste markeder.

Få en måned med Hulu gratis

  • Sling TV: FOX og FS1 er begge inkludert i Sling Blue-planen. Dette er et anstendig alternativ, men Sling TV tilbyr bare FOX i et begrenset antall markeder.

Registrer deg her for en gratis prøveversjon av Sling TV

  • fuboTV: Denne tjenesten inkluderer både FOX og FS1. Det er også fokusert på sportskanaler, så det er et godt alternativ hvis du vil ha anstendig dekning utover US Open.

Prøv fuboTV gratis i en uke

  • DirecTV Now: FOX og FS1 er begge inkludert i alle planer ..

Alle disse tjenestene gir deg en slags gratis prøveperiode, så velg din favoritt, så kan du begynne å se US Open golf live stream gratis.


Ser på US Open Golf Live Stream på mobil, streamingenhet og konsoller

Nettstedet FOX Sports GO er primært designet for å fungere på bærbare og stasjonære datamaskiner. Du kan bruke den til å streame US Open på Windows-, MacOS- eller Linux-datamaskinen, men det fungerer kanskje ikke på mobilenheten din.

Hvis du vil se US Open golf live stream på telefonen, nettbrettet eller en streamingenhet som Roku eller Apple TV, må du laste ned FOX Sports GO-appen på enheten din.

Dette alternativet fungerer bare for kabel- og satellitt-TV-abonnenter. FOX Sports GO-appen lar deg bare streame live-arrangementer som US Open Championship hvis du er i stand til å gi gyldig påloggingsinformasjon for et kvalifiserende kabel- eller satellitt-tv-abonnement. I noen tilfeller kan du også bruke påloggingsinformasjonen fra en streamingtjeneste. Hvis det ikke fungerer, har hver streamingtjeneste som er oppført i forrige seksjon, sin egen mobilapp.

Her er appene du trenger for å se US Open golf live stream gjennom Fox:

  • Android: FOX Sports GO
  • iOS: FOX Sports GO
  • Amazon-enheter: FOX Sports GO
  • Roku: FOX Sports GO
  • Xbox One: FOX Sports GO

Legg igjen en kommentar