Hvordan bruke Showtime Streaming Services

Showtime tilbyr to streamingtjenester: Showtime Streaming Service og Showtime Anytime. Begge tjenestene gjør det mulig å se filmer, live TV, originale serier og annet innhold.

Lær mer om detaljene, kravene og fordelene med disse tjenestene, hvilke av alternativene som passer best for dine streamingbehov, og hvordan du kan starte streaming av Showtime-programmering.


Hva er Showtime når som helst?

Showtime Når som helst er det Showtime kaller strømmetjenesten hvis du abonnerer på Showtime via kabel eller satellitt-TV. Showtime Når som helst er inkludert i kostnaden for kabel- / satellittabonnementet ditt. Deltakende TV-leverandører inkluderer:

  • U-vers
  • Cox
  • DirecTV
  • Dish
  • Frontier
  • Mediacom
  • Optimum
  • Spectrum
  • Suddenlink
  • Verizon Fios
  • WatchTV
  • Xfinity

Du finner en komplett liste over deltakende leverandører på Showtime Anytime-nettstedet.

Showtime Anytime-funksjoner inkluderer muligheten til å laste ned innhold for å se offline; lage lister over favorittinnholdet ditt; skifte fra en enhet til en annen, og fortsette der du slapp.

Du kan bruke Showtime når som helst til å streame innhold til de fleste streaming-enheter så vel som mobile enheter ved hjelp av iOS-, Android-, Amazon- og Oculus-apper.

Showtime Anytime er ikke tilgjengelig som en frittstående streamingtjeneste.


Hvordan aktivere Showtime når som helst

Hvis du allerede har et Showtime-abonnement hos en deltakende leverandør og vil begynne å streame Showtime når som helst, aktiverer du den kompatible enheten.

  1. Legg til Showtime Anytime-kanalen eller appen til streaming-enheten din, for eksempel en Roku eller Fire TV, eller din mobile enhet.

    Koblinger til alle Showtime når som helst apper er tilgjengelige på Showtime-nettstedet.

  2. Logg på Showtime når som helst i appen med brukernavnet og passordet til TV-leverandøren din. En aktiveringskode vises.

  3. Gå til Showtime Anytime-aktiveringssiden i en nettleser og skriv inn koden for å begynne å se showtime på streaming-enheten eller mobilappen din.

  4. Alternativt kan du se Showtime Anytime i nettleseren din ved å logge på med TV-leverandørens brukernavn og passord på Showtime Anytime-siden.


Hva er Showtime Streaming Service?

Showtimes streamingtjeneste kalles ganske enkelt Showtime. Hvis du ikke har en kabel- / satellitt-TV-pakke, vil du registrere deg for Showtime, ikke Showtime når som helst. Showtime har en månedlig avgift (på utgivelsestidspunktet koster det $ 10.99 / måned med en 7-dagers gratis prøveperiode).

Showtime-streamingtjenesten er tilgjengelig for alle, forutsatt at du har en høyhastighets internettforbindelse og en støttet enhet. Foreløpig kan du abonnere på Showtime streamingtjeneste ved å bruke følgende selskaper / enheter:

  • Amazon
  • Android
  • Apple TV
  • år

Du kan også streame programmering i nettleseren din via Showtime.com.

Som Showtime Anytime kan du streame innhold eller laste ned programmer for å se senere offline. Et abonnement gir deg tilgang til alle Showtimes filmer, pluss originale show.


Hvordan registrere deg for Showtime Streaming Service

Den raskeste måten å registrere seg for Showtime-streamingtjenesten og begynne å se med en gang, er å gjøre det direkte fra streaming-enheten din.

Uansett hvilken enhet eller metode du bruker for å sette opp en Showtime-streamingtjenestekonto, kan du se den på hvilken som helst enhet med brukernavn og passord.

Bare legg til Showtime Anytime-kanalen eller appen til streaming-enheten din, for eksempel en Roku eller Fire Stick, eller din mobile enhet. Søk etter showtime i appbutikken eller kanalbutikken og legg den til enheten din. Deretter kan du åpne appen og følge instruksjonene på skjermen for å starte en gratis prøveperiode og sette opp en Showtime-konto.

Sørg for at du laster ned grunnleggende Showtime-app og ikke Showtime Anytime-appen, da sistnevnte ikke fungerer uten abonnement på TV-leverandør.

Alternative måter å få Showtime Streaming-innhold på

Hvis du allerede har en Amazon Prime- eller Hulu-konto, har du det ekstra alternativet å legge til Showtime i din eksisterende konto som et premiumtillegg. Showtime er også tilgjengelig som en kanal på Apple TV.

Gå til Prime Video i Prime Video kanaler kategori og legg til Showtime. Du kan også legge til Showtime i Prime Video fra Amazon-nettstedet.

I Hulu, gå til Administrere Add-ons eller logg på Hulu-kontoen din online og gå til hulu.com/showtime for å legge til Showtime i Hulu-abonnementet.

Du kan også starte et abonnement direkte fra Showtime.com. Bare velg Start din gratis prøveperiode, opprett en konto og oppgi betalingsinformasjonen din.


Legg igjen en kommentar