Åpne Word og PowerPoint på iPad i delt skjerm

Å jobbe med to Office-dokumenter samtidig vil øke mobilproduktiviteten din.

Opprinnelig bilde: Apple Inc.

Microsoft har endelig aktivert en produktivitetsforbedrende funksjon for sine iPadOS-versjoner av Word og PowerPoint. Nå kan du bruke delt skjerm til å jobbe med to dokumenter samtidig fra hver app (eller samme app). Det ser ut til å fungere med Excel, selv om den appen er utelatt av kunngjøringen.

Hvordan gjøre det: I utgangspunktet fungerer dette på samme måte som for andre Split Screen-aktiverte apper. Bare vis docken med et lite lysbilde opp fra bunnen av iPad-skjermen, og trykk deretter på og hold ikonet til den andre appen du vil jobbe med samtidig. Skyv ikonet til høyre kant av iPad-skjermen, og det vil muliggjøre en splittelse.

En advarsel: Microsoft sier at det er en måte å aktivere delt skjerm fra menyene Åpne / Nylige / Lagrede, men vi klarte ikke å få det til i testingen. Bare den klassiske iPadOS-metoden fungerte.

Bunnlinjen: Hvis du har iPadOS 13, kan du nå jobbe med et par dokumenter samtidig. Siden dette er en av de bedre produktivitetsfunksjonene på iPad, er det på høy tid at Microsoft tillater det i sine, vel, produktivitetsapper.


Lær mer om iPad

Bruk iPad-skjermfunksjonen til å multitaske som en profesjonell Hvordan sjekke versjonen av iOS og iPadOS

Legg igjen en kommentar