Hvordan kobler jeg iPod til PC-en?

Hvis du nettopp anskaffet din første iPod, er det første spørsmålet du kan stille når du kommer hjem: "Hvordan kobler jeg iPod til PCen min?" Så lenge du har en internettforbindelse, har du alt du trenger, og prosessen er grei.

 Apple Inc.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder 3. og 4. generasjon iPod Shuffle; 5., 6. og 7. generasjon iPad nano; og 2., 3., 4. og 5. generasjon iPod touch.


Slik kobler du iPod til en PC

Du har kanskje allerede iTunes installert på PCen. Hvis ikke, kan du laste den ned fra Apple - den er gratis - og installere den på din stasjonære eller bærbare datamaskin. IPod-en kom med en kabel som har en USB-kontakt i den ene enden og en dock-kontakt i den andre. Det fulgte sannsynligvis med en delvis ladning, men hvis ikke, lad iPod-en før du kobler den til datamaskinen.

  1. Koble enden på dokkingkontakten på kabelen til dokkinguttaket på undersiden av iPod. Koble deretter USB-enden av kabelen til en USB-port på PCen.

  2. Når du gjør dette, skal iTunes automatisk starte - hvis det ikke allerede kjører - og iPod-skjermen lyser. Hvis iTunes ikke starter automatisk, åpner du det.

  3. Følg iTunes når du går gjennom prosessen med å konfigurere iPod. Veibeskrivelsen varierer noe avhengig av modell og generasjon av iPod du har. De fleste trinnene gjelder bare første gang du setter opp iPod. Etter det, når du kobler iPod til datamaskinen, starter iTunes og tar deg direkte til iPod Management Screen.

    • Sette opp iPod touch
    • Sette opp iPod nano
    • Sette opp iPod Shuffle

IPod er konfigurert og klar til bruk.

Hver gang du vil legge til eller fjerne innhold fra iPod-en din, kobler du den til PC-en din og administrerer det som synkroniseres med den i iTunes.


Datatilkobling kreves ikke lenger

Du kan ha en iPod som Apple ikke lenger krever at du skal synkronisere med en datamaskin. Nyere modeller av iPod Touch er i stand til å streame og laste ned musikk direkte til iPod, så lenge en høyhastighets internettforbindelse er tilgjengelig. Det er fortsatt mulig å koble disse modellene til en datamaskin, men det er ikke nødvendig. Sjekk dokumentasjonen som fulgte med iPod.

Legg igjen en kommentar