Hvordan bruke Apple TV Remote App

Apple TV gir en inngangsport til uendelig streaming av innhold, filmer, musikk, bilder og andre medier, men den kommer med en fjernkontroll som er slank, liten og veldig lett å miste. Som et alternativ for sikkerhetskopiering kan Apple TV-eiere laste ned den gratis Apple TV Remote App for å sikre at de aldri er uten en fjernkontroll når de trenger en.

Apple TV Remote App må pares med Apple TV, som krever Apple TV Remote. Så det er lurt å laste ned appen og koble den med Apple TV-en din før fjernkontrollen går tapt eller går tom for batteri.

Hvis du bruker iOS 12 eller nyere, blir Apple TV Remote automatisk lagt til kontrollsenteret. Denne versjonen fungerer med Apple TV 4. generasjon eller Apple TV 4K. Hvis du henger på en eldre enhet (Apple TV eller iPhone), kan du laste ned Remote App i App Store gratis og manuelt legge til enheten.


Forbereder bruk av Apple TV Remote App

Før du parer Apple TV med Remote App, må du sørge for at både Apple TV og mobilenheten kjører den nyeste versjonen av deres respektive programvare.

Du kan angi at Apple TV automatisk skal installere nye oppdateringer når de blir tilgjengelige. For Apple TV 4K eller 4. generasjon gå til innstillinger > system > Programvareoppdateringer og slå på Oppdater automatisk. For å oppdatere programvaren automatisk på Apple TV 2. eller 3. generasjon, gå til innstillinger > general > Oppdater programvare og slå på Oppdater automatisk.


Bruke Apple TV-appen med iPhone, iPad eller iPod Touch

Du kan laste ned Apple TV Remote App fra App Store på iPhone, iPad eller iPod touch. Da er du klar til å konfigurere Apple TV til å fungere med enheten.

  1. Forsikre deg om at både Apple TV og enheten din som bruker Remote-appen, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  2. Bruk Apple TV Remote til å slå på Apple TV.
  3. Åpne Ekstern app på enheten din, og velg deretter Legg til Apple TV.

  4. Trykk på navnet på Apple TV som du vil legge til i den eksterne appen din. Apple TV-er på nettverket ditt vises med navn, som ble tildelt ved oppsettet. Vi anbefaler å navngi Apple TV-er basert på hvor de er hjemme, for eksempel Familierom eller Hovedsoverom, for å gjøre det enkelt når du bruker Fjernappen.
  5. Apple TV vil nå vise en firesifret kode på TV-en din, som du kommer inn på skjermen som automatisk vises på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bruke Apple TV Remote App

Nå som Apple TV er paret med mobilenheten din, er du klar til å bruke Remote App for å kontrollere tilgangen til Apple TV-innholdet ditt.

  1. Start Ekstern app.

  2. Velg Apple TV som du vil kontrollere fra iTunes Remote skjermen.

  3. Bruk berøringsskjermen til å navigere til noe innhold og bruk meny og Play / Pause for å spille den.

    Velg ? (spørsmålstegn) -ikonet øverst til høyre for hjelp ved hjelp av navigasjonsskjermen.

  4. Trykk på Ferdig øverst til høyre for å få tilgang til Flere menyen og naviger til iTunes-innholdet.

  5. Flere -menyen du kan velge fra snarveier nederst for å få tilgang til Spillelister, artister, album eller gå tilbake til Kontroll berøringsskjermen til appen.

Bruke den svarte Kontroll skjermen er egentlig det samme som å bruke de nyeste Apple TV-fjernkontrollene som følger med 4K-versjonen. Remote App er en oppgradering fra eldre Apple TV-fjernkontroller, noe som gir raskere rulling og enklere navigering.


Fordeler med Apple TV Remote App

Fjernkontrollen som følger med en Apple TV er, som de fleste Apple-produkter er slank og attraktiv. Det er også veldig utsatt for å skyve mellom sofaputer eller bli plassert feil på grunn av den lille størrelsen. Å ha Remote App på minst en Apple-enhet betyr at når den vanlige fjernkontrollen din mangler, har du fortsatt en måte å bruke Apple TV på.

Eldre Apple TV-fjernkontroller bruker små knappebatterier, som enkelt kan byttes ut, men ikke noe folk flest har for hånden. En død fjernkontroll betyr ingen Apple TV, så eiere av eldre versjoner kan virkelig dra nytte av appen. Remote App krever heller ikke synlighet for Apple TV-boksen din, som eldre Apple TV-fjernkontroller trenger. Dette er flott hvis media lagres i et skap eller bak TV-en. Det er også veldig nyttig for foreldre å kunne stoppe eller starte et show for barna sine fra et annet rom.

Remote App har en stor fordel til fjernkontrollene som følger med Apple TV: Når du trenger å skrive inn tekst, har appen et tastatur. Ikke lenger bla over for å velge bokstaver en om gangen når du prøver å logge på en streaming-app!


Legg igjen en kommentar