Hvor laster du ned iTunes for 64-biters Windows

Å kjøre et 64-biters operativsystem på datamaskinen gjør at datamaskinen din kan behandle data i 64-biters biter, i stedet for standard 32-bits, noe som fører til bedre ytelse. Hvis du kjører en 64-biters versjon av Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista, er standardversjonen av iTunes du laster ned fra Apple-nettstedet, 32-bit. Du må laste ned 64-bitersversjonen av iTunes for å dra full nytte av din mer effektive datamaskin.


iTunes-versjoner kompatible med 64-biters versjoner av Windows 10, 8, 7 og Vista

Last ned nåværende eller eldre versjoner av iTunes 64-bit direkte fra Apple:

  • iTunes 12.9 (dette er den nåværende versjonen av iTunes for Windows)
  • iTunes 12.4.3 for eldre skjermkort
  • iTunes 12.2.2 for eldre skjermkort
  • iTunes 12.1.3 for eldre skjermkort
  • iTunes 12.1.2
  • iTunes 12.1.2 for eldre skjermkort

Det finnes andre versjoner av 64-bit iTunes for Windows, men disse er ikke tilgjengelige som nedlastinger direkte fra Apple. Hvis du trenger en eldre versjon, sjekk OldApps.com, et nettsted som er vert for gamle versjoner av programvare som de opprinnelige produsentene ikke gir lenger.

Apple ga aldri ut en versjon av iTunes som var kompatibel med 64-biters utgave av Windows XP Pro. Selv om du kanskje kan installere iTunes 9.1.1 på Windows XP Pro, kan det hende at noen funksjoner som å brenne CDer og DVDer ikke fungerer.


Hva med 64-biters versjoner av iTunes for Mac?

Det er ikke nødvendig å installere en spesiell versjon av iTunes på Mac. Hver versjon av iTunes for Mac har vært 64-bit siden iTunes 10.4, som ble utgitt i 2011.

Fremtiden til iTunes

I juni 2019 kunngjorde Apple at de trakk seg ut av iTunes. For Mac skiller iTunes seg i separate Musikk-, Podcast- og Video-apper. Windows vil fortsette å bruke iTunes; Apple kunngjorde ikke en veikart for frittstående desktop-apper på Microsoft-plattformen.


Legg igjen en kommentar