Hvordan koble til Xfinity Wi-Fi

Gratis Wi-Fi-sone kan være nyttig når du trenger tilgang til internett mens du er på farten, men ikke vil bruke telefonens data til å gjøre det. De er også nyttige hvis ditt eget trådløse hjemmenettverk av en eller annen grunn midlertidig slutter å fungere, og du trenger en sikkerhetskopiforbindelse til internett for å fullføre arbeidet ditt, spille spill eller se filmer.

Men gratis Wi-Fi-hotspots er ikke alltid tilgjengelig hvis du er på et sted som ikke har veldig mange kaffebarer eller biblioteker (som ofte har gratis Wi-Fi).

Men Xfinity Internett-kunder har et annet alternativ i tillegg til å bruke gratis Wi-Fi som tilbys av lokale organisasjoner og bedrifter. Som en av fordelene ved å være en Xfinity Internett-kunde, lar Comcast sine kunder få tilgang til internettjenester mens de er på farten, utenfor deres kjøpte hjemmenettverk, ved å la kundene logge på kabelselskapets egne Wi-Fi-hotspots. Disse hotspots kalles Xfinity WiFi.

Slik kobler du til Xfinity Wi-Fi-hotspots.

Merk:

Instruksjonene i guiden vår om hvordan du kobler til Xfinity Wi-Fi-hotspots skal gjelde for alle mobile enheter eller PC-er som har trådløse funksjoner. Når det er sagt, bør disse instruksjonene fungere uavhengig av operativsystem. Den eneste andre tingen du trenger for å sikre at disse trinnene fungerer for deg, er en gyldig pålogging til Xfinity Internet-kunder (som vanligvis er din Comcast e-postadresse og passord).


Hva er et Xfinity Wi-Fi-hotspot?

I hovedsak er Xfinity Wi-Fi-hotspots gratis å bruke trådløse nettverk som er spredt rundt i samfunn for å gi (primært) Xfinity Internet-kunder tilgang til internett når de er borte fra hjemmets trådløse nettverk. Den største fordelen her er at Xfinity Internett-kunder skal kunne få tilgang til internett hvor som helst som har et Xfinity Wi-Fi-hotspot i nærheten, noe som kan bidra til å redusere kundens samlede bruk av smarttelefondata.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Xfinity-kunder ikke bare er begrenset til å bruke sine mobile enheter med Xfinity Wi-Fi-hotspots. Alle enheter (inkludert PCer) kan bruke disse hotspots så lenge de har trådløse funksjoner. Og du trenger ikke nødvendigvis være borte fra hjemmet heller. Hvis ditt trådløse hjemmenettverk fungerer, kan du faktisk bruke et av disse hotspots til å koble til internett til nettverket ditt er i gang igjen, forutsatt at hjemmet ditt ligger i nærheten av et Xfinity Wi-Fi-hotspot.

Merk:

Mens Xfinity Wi-Fi-hotspots hovedsakelig er ment å brukes av nåværende Xfinity Internet-kunder, tillater Comcast fortsatt ikke-Xfinity Internet-kunder å få tilgang til sine hotspots. Du vil fortsatt bruke instruksjonene nedenfor. Men når du kommer til Wi-Fi-påloggingsportalen, i stedet for å logge inn som kunden ville, velger du i stedet det blå Kom i gang knappen under seksjonen med tittelen Ikke en Xfinity-kunde? Ikke noe problem. Derfra bør du følge instruksjonene på skjermen for å enten starte en gratis prøveversjon av Comcasts Wi-Fi On Demand-tjeneste eller kjøpe et Wi-Fi-dagskort for å bruke hotspot.
Det er imidlertid en fangst: Ikke alle hotspots vil tilby et gjestepass.


Hvordan koble til Xfinity Wi-Fi Hotspots

  1. Få tilgang til de valgte enhetene dine innstillinger. Slå deretter på enhetens Wi-Fi-funksjon hvis den ikke allerede er slått på.

  2. Når enhetens Wi-Fi er slått på, bør en liste over tilgjengelige trådløse nettverk vises på skjermen. Velg nettverket som er merket fra denne listen xfinitywifi. Og hvis enheten din ber deg om å gjøre det, velger du Koble.

  3. Avhengig av enheten din, kan standardleseren på enheten automatisk åpnes for å vise Xfinity Wi-Fi-påloggingsportalsiden. Hvis den ikke åpnes automatisk, kan du utløse utseendet til portalwebsiden ved å åpne nettleseren din og prøve å laste inn et nettsted (som lifewire.com). Når du gjør dette, i stedet for å laste inn testnettstedet ditt, bør nettleseren din i stedet laste inn påloggingsportalsiden.

  4. Når påloggingsportalens webside lastes inn, logger du deg på Xfinity Wi-Fi-hotspot ved å skrive inn brukernavnet og passordet til Xfinity Internet-kunden i tekstfeltfeltene øverst på siden. Brukernavnet ditt er sannsynligvis din Comcast e-postadresse. Velg deretter Logg inn.

  5. Når du er logget inn, bør hotspot være klar til bruk. Husk å teste det ved å åpne nettleseren din igjen for å laste inn en webside.

Merk:

Hvis du skal bruke et Xfinity Wi-Fi-hotspot med mobilenheten din, anbefaler Comcast at du laster ned og bruker Xfinity Wi-Fi Hotspot-appen for den mest optimale opplevelsen. Appen gir Xfinity-kunder flere sikkerhetsfunksjoner, og den kan hjelpe deg med å finne hotspots. Men appen er ikke nødvendig for å få tilgang til et Xfinity-hotspot. Appen er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.


Legg igjen en kommentar