Hvordan koble Netflix til TV

Det er mange måter å se Netflix på TV-en din. Så lenge enheten din - enten det er en TV, Blu-ray-spiller, spillkonsoll, mediespiller eller mobilenhet - er koblet til internett, bør du kunne streame uten problemer. I denne guiden viser vi deg hvordan du kobler Netflix til TV-en din ved hjelp av forskjellige enheter.

Besøk devices.netflix.com for å se kompatible merker og enheter.


Hvordan se Netflix ved hjelp av en TV-app

Den enkleste måten å få Netflix på TV-en din er kanskje med en Smart TV-app. Netflix-appen er tilgjengelig på smart-TV fra LG, Philips, Samsung, Sony, Vizio og andre, og fungerer på samme måte som nettleserversjonen, selv om du ikke kan se DVD-køen din hvis du har en.

Netflix 

Å starte Netflix på en Smart TV varierer avhengig av merkevare; noen modeller har en Netflix-knapp på fjernkontrollen, mens andre har en knapp for sin respektive Smart TV-plattform. Se TV-håndboken for å finne ut hvordan du åpner og logger på Netflix-appen.

Avspillingsproblemer? Forsikre deg om at Smart TV og Netflix-appen din er oppdatert.


Koble Netflix til TV ved hjelp av en mediaspiller, spillkonsoll, Blu-Ray-spiller eller kabel-TV-abonnement

Det er mange enheter som kan streame Netflix, hvorav noen du kanskje allerede har hjemme. Disse inkluderer:

  • Mediaspillere: Enheter som Apple TV, Roku, Fire TV og Nvidia Shield har Netflix-apper. Avhengig av enheten, kan Netflix allerede være installert, eller du må kanskje besøke selskapets appbutikk for å laste den ned. På Apple TV kan du velge å bli fakturert for Netflix via iTunes i stedet for direkte via Netflix.

Fra og med 1. desember 2019 støtter Netflix ikke lenger eldre Roku-enheter. Streameren sier at "tekniske begrensninger" forbyder støtte for følgende Roku-modeller: Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player og Roku SD Player.

  • Spillkonsoller: PlayStation og Xbox-konsoller har også Netflix-apper. Du kan laste den ned fra PlayStation Store eller Microsoft Store. Nintendos nåværende konsoll, Switch, støtter ikke Netflix på dette tidspunktet, men eldre konsoller som 3DS og Wii U gjør det.
  • Kabel-TV Set-Top-bokser: Noen kabelleverandører tilbyr Netflix som en del av en kabelpakke, inkludert Dish, RCN og Xfinity. Xfinity X1 digitalbox har en underholdningsplattform der brukere kan få tilgang til appen. Andre leverandører tilbyr Netflix som en annen kanal i serien. Kontakt din lokale leverandør for mer informasjon.
  • Blu-Ray spillere: Merker som LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony og Toshiba inkluderer et Netflix-alternativ på spillerne sine. I de fleste tilfeller kan brukerne få tilgang til det via spillerens videomeny.
  • Bærbare datamaskiner: Du kan selvfølgelig se Netflix på datamaskinen din, og du kan også koble skjermen til TV-en din ved hjelp av en HDMI-kabel.

Slik kobler du Netflix til TV fra en telefon

IOS og Android Netflix-appene kan du streame det du ser på TV-en din via en enhet som en Chromecast eller Roku. Slik gjør du det:

  1. Åpne Netflix-appen og trykk på Kastet ikonet.

  2. Velg enheten du vil streame til.

  3. Cast-ikonet blir blått når det er koblet til. Etter det bør du se Netflix-appen på TV-skjermen.

  4. Spill en Netflix-film eller vis som vanlig på mobilenheten din.

Legg igjen en kommentar