Hvordan koble smarttelefonen din med PdaNet +

PdaNet + forvandler din mobiltelefon til et modem for den bærbare datamaskinen i en prosedyre som kalles tethering. Denne funksjonen betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne et Wi-Fi-hotspot. Så lenge du har mobildatadekning, kan du jobbe online på den bærbare datamaskinen.

PdaNet + 's Android-versjonen gjør det mulig tethering via USB-kabel eller via Wi-Fi via sin Direkte hotspot tilkoblingsfunksjon. Du kan bruke den gratis versjonen av PdaNet + hvis du ikke har noe imot forstyrrelser, men fullversjonen koster mindre enn $ 10 per slutten av 2018 og gir uhindret tilgang til sikre nettsteder etter en 30-dagers prøveperiode.

Merknader

Mange smarttelefoner har nå innebygd hotspot-funksjonalitet, som du vanligvis finner i innstillinger > tethering (eller lignende begrep). Hvis telefonen din har denne funksjonen, trenger du ikke en egen app.


Last ned og installer PdaNet + på din Windows-PC

Sette opp PdaNet + er et spørsmål om å installere det på både smarttelefonen og din Windows-maskin.

  1. Last ned PdaNet + Windows-installasjonsprogrammet fra nettstedet til juni Fabrics.

  2. Installer PdaNet + på datamaskinen din. Oppsettet på datamaskinsiden er greit, selv om det er flere trinn involvert. Start med å kjøre installasjonsprogrammet. Den første delen vil stille deg noen grunnleggende spørsmål om hvordan du vil installere PdaNet +. Vanligvis er standardene i orden.

  3. Under installasjonen vil PdaNet + be deg om å koble til Android-enheten din. Stopp, og retter oppmerksomheten mot telefonen.

  4. Last ned PdaNet + fra Google Play Store. (Utvikleren er June Fabrics Technology Inc.)

  5. For PdaNet å koble til, du kommer til å trenge å aktivere USB debugging på Android-enheten. Hvis du ikke allerede har gjort det, ta deg tid til å gjøre det.

  6. Koble telefonen til datamaskinen via USB.

  7. Åpne PdaNet + -appen på Android, og velg USB-tether.

  8. Press Ok tilbake i Windows-installasjonsvinduet.

  9. Deretter vil Windows advare deg om at installatøren av PdaNet + ønsker å installere en ny enhet. trykk Install å fortsette.

  10. Installasjonsprogrammet vil da be deg om å tillate USB debugging når du blir bedt på Android-enheten.

  11. Åpne Android-enheten din, og du bør se feilsøkingsforespørselen. Plukke ut Tillat alltid fra denne datamaskinen, og trykk Ok.

  12. Windows-installasjonsprogrammet vil fortelle deg at installasjonen ble fullført. Forsikre deg om at Koble PdaNet + etter installasjon er valgt, og velg USB-modus. Deretter trykker du på Finish.

  13. Vend deg til Windows-PC-en. Du ser at du har koblet til. I fremtiden vil du bruke PdaNet + ikonet i systemstatusfeltet for å koble på Windows og App på Android.

  14. Når du får en Tilkoblet! varsel på din bærbare datamaskin, vil du kunne surfe på nettet ved hjelp av Android-datatilkoblingen.


Legg igjen en kommentar