Hvordan koble mikser til en Mac

Windows introduserte sin streaming-app og tjenestemikser i direkte konkurranse med Twitch. Inntil nylig var det stort sett en Windows-sentrisk affære. Nå, men med hjelp fra en streaming-app, kan du streame til Mixer ved hjelp av din Mac.

Denne artikkelen gjelder Mac-maskiner med minst 4 GB RAM. Generelt gir macOS Catalina (10.15) gjennom OS X Yosemite (10.10) den beste opplevelsen.


Hvordan begynne å streame med mikser på en Mac

Streaming på Mixer med Mac er ikke like enkelt som å gjøre det med Xbox eller Windows 10, men det kan fortsatt gjøres. Som på Windows 10 eller Xbox, trenger du en konto på Mixer, men når du bruker en Mac, må du også laste ned streamingprogramvare for å streame med din Mac. Open Broadcaster Software (OBS) er et pålitelig gratis program med åpen kildekode, men annen streamingprogramvare kan også gjøre jobben.

Etter at du har lastet ned programmet du ønsker, må du konfigurere det med både Mixer og Mac. Prosessen varierer avhengig av streamingprogramvaren du bruker, men Mixer Broadcast Dashboard gir deg en lenke til det spesifikke streamingprogramoppsettet. Du trenger disse trinnvise instruksjonene for å komme i gang.

  1. Åpne Mixer-nettstedet på din Mac.

    Mac-brukere må navigere direkte til Mixer-nettstedet for å sette opp en kringkasting, i motsetning til PC-brukere, som kan dra nytte av Game Bar.

  2. Velg brukerikon i øvre høyre hjørne av skjermen.

    Avhengig av skjermoppløsningen, må du kanskje maksimere vinduet eller bla for å se brukerikonet ditt.

  3. Plukke ut Broadcast Dashboard. Broadcast Dashboard er der alle innstillingene for streamene dine er plassert.

  4. Juster stream tittel og andre detaljer for å finjustere sendingen.

    Prøv å komme med en skarp tittel som vil trekke folk inn i stedet for noe vagt.

  5. Plukke ut Strømoppsett.

  6. Klikk på streamingprogramvare du vil bruke.

    Hvis du er ny i streaming, er OBS en gratis streaming-programvare som er enkel å bruke og i stand til å streame med Mixer.

  7. Plukke ut Installasjonsinstruksjoner.

  8. Følg de programspesifikke instruksjonene for å starte streaming.

Mens streaming til Mixer fra din Mac ikke er like intuitiv som streaming fra en Windows 10-datamaskin eller en Xbox, trenger det heller ikke være vanskelig. Ulike kringkastingsapper gir deg varierende kontroll over spesifikasjonene for sendingen. Hvis du er ny i å streame med en app, eller hvis du vil ha noe relativt enkelt å bruke, er OBS veien å gå. Hvis du er villig til å bruke noen få dollar og vil ha tilgang til flere funksjoner, er XSplit det beste alternativet.


Mixer på iPhone eller iPad

Microsoft utviklet en iOS Mixer-app for interaktiv streaming mellom Mixer og iPad eller iPhone. Appen er gratis med tilgjengelige kjøp i appen. Etter en humpete lansering ble appen endret for å forbedre brukergrensesnittet og tilby morsomme måter å samhandle med andre streamere på.

Legg igjen en kommentar