Hvordan kjøpe e-bøker på iPhone eller iPad ved hjelp av Books-appen

Det er enkelt å kjøpe e-bøker via Apple Books (iBooks) -appen; åpne Book Store-området i appen og trykk på Kjøp-knappen. Før du kjøper e-bøker på iPad eller iPhone, må du lese et utvalg av boken slik at du kan smake på boka før du forplikter deg til den. Å lese e-bøker du har kjøpt er grei; bruk den samme appen som du brukte til å kjøpe boken.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder iPhone-, iPad- og iPod touch-enheter som kjører iOS 10.0 eller nyere.


Hvordan kjøpe e-bøker på iPhone eller iPad

Bøker-appen må være installert på enheten din for å bestille e-bøker. Last ned Apple Books-appen hvis du ikke allerede har den.

Å kjøpe iBooks-innhold ligner på å kjøpe ting fra iTunes Store, med en viktig forskjell i hvordan butikken er tilgjengelig.

  1. Åpne bøker app.

  2. Pek Bokhandel.

  3. Finn og velg e-boken du vil bestille.

  4. Pek Kjøpe, bekreft deretter bestillingen for å kjøpe e-boken.


Hvordan lese e-bøkene dine

Hvis du kjøpte en bok eller lastet ned en gratis e-bok, endres informasjonsskjermen for boken for å vise en Les-knapp. Trykk på Lese å begynne å lese boka.

En annen måte å lese en bok på er å gå til biblioteket. Hver bok du legger til i Bøker-appen lagres der. Dette gjelder bøker du bestilte fra Books-appen, overført til enheten fra andre apper eller kopiert til iPad eller iPhone via iTunes.

Når du er i biblioteket, velger du boken du vil lese. Den åpner umiddelbart. Sveip til venstre og høyre for å snu sidene, eller trykk en gang for å få tilgang til menyen.

For å gå tilbake til de andre e-bøkene dine, trykk en gang for å vise menyen, og velg deretter bakpilen øverst til venstre på skjermen.


Tips om kjøp av e-bøker med Apple Books

Apple Books-appen har mye, her er noen tips:

  • Ta en gratis prøve: Gå til nedlastingssiden for boken og trykk på Eksempel.
  • Last ned gratis bøker: Apple Books inneholder gratis e-bøker. For å laste ned gratis bøker, gå til informasjonssiden for boken, og trykk deretter på .
  • Finn e-bøker: Gå til Bla gjennom seksjoner øverst på fanen Bokhandel. Finn nye og populære bøker, e-bøker kommer snart, bøker kategorisert i en bestemt sjanger, de beste e-bøkene folk kjøper og gratis e-bøker.
  • Gjøre mer: Hver nedlastingsside for e-bøker har muligheter for å sende en e-bok i gave, legge den til katalogen Ønsker du å lese, se flere e-bøker (og lydbøker) av den forfatteren, se de beste e-bøkene i samme sjanger, se når boka sist ble oppdatert, og les systemkravene som trengs for å lese boka.
  • Vent på nedlastingen: Noen bøker tar litt tid å laste ned, så vent litt på at den blir fullt tilgjengelig å lese. Se fremdriftslinjen for nedlasting av disse bøkene.
  • Oppdater Apple ID: Det kreves en Apple-ID for å gjøre e-bokkjøp fra Books-appen. Tilbakestill Apple ID-passordet ditt hvis du ikke vet det.

Legg igjen en kommentar