3 enkle måter å laste bøker som ikke er fra Amazon på Kindle Fire

Mens Kindle-butikken tilbyr millioner av bøker, er det også mulig å lese titler som ikke er i standard Kindle Fire-bokformat på Amazon-nettbrettet. Hvis du kjøper lovlige, ikke-DRM-beskyttede e-bøker fra andre selgere, kan du enkelt overføre dem til enheten din.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for alle Amazon Fire-nettbrett.


Hvilket leserformat skal brukes til Amazon Fire Tablets

Amazon Kindle-appen leser naturlig .mobi-filer. Hvis du har en bok i ePub-format, kan du fortsatt lese den, men du må enten konvertere ePub-filen eller installere en egen lese-app på din brann. 

Andre støttede filtyper for Kindle-bøker inkluderer:

  • AZW
  • KPF
  • PRC
  • TXT
  • PDF
  • DOC
  • DOCX

Hvis en eBok ikke er i standard MOBI-format, vises den ikke i Kindle-appen. PDF-filer og andre typer filer finner du i Dokumenter app.

Last ned e-bøker med Kindle-nettleseren

Det er hundrevis av nettsteder med gratis ebøker som du kan laste ned direkte til enheten din ved hjelp av Amazons Silk-nettleser. Filer du laster ned finner du i Docs-appen.

Bare trykk på en fil for å åpne den. Hvis det er i standard MOBI for Kindle Fire-format, vil boka åpnes i Kindle reader-appen.


Hvordan overføre e-bøker fra PC til Kindle Fire via USB

Du kan overføre filer til og fra Kindle Fire som om det var en ekstern harddisk ved hjelp av en USB-kabel:

Mac-brukere må først installere Android File Transfer-verktøyet for å fullføre USB-overføringen.

  1. Koble Fire-nettbrettet til datamaskinen din med en mikro-USB-kabel.

  2. Hvis dette er første gang du kobler Fire-nettbrettet til en datamaskin, sveiper du ned fra toppen av skjermen på nettbrettet og klikker på USB lader denne enheten.

    Du kan hoppe til trinn 4 hvis PC-en din allerede har tilgang til nettbrettet.

  3. Pek Overfør filer for å gi tilgang til enheten din.

  4. Åpne enhetsmappen på datamaskinen din og velg Intern lagring.

  5. Dra og slipp eventuelle MOBI-filer i bøker mappen, og plasser PDF-filer og andre filer i dokumenter mappe.

  6. Koble nettbrettet fra PC-en. Etter at du har lagt til filene dine, kan det hende du må starte Kindle på nytt for å få den til å gjenkjenne de nye bøkene dine.

Du kan også overføre filer til Fire-nettbrettet ved hjelp av Dropbox-appen for Fire OS.


Send e-bøker til Kindle via e-post

Det er også mulig å sende filer fra PCen til Kindle Fire ved hjelp av en spesiell e-postadresse. For å finne Kindle-e-postadressen din på nyere Fire-enheter, åpne Docs-appen og trykk på Send Dokumenter til brannen din via e-post etter Send til Kindle. Når du legger ved en fil til en e-post og sender den til den angitte adressen, vises filen automatisk i Dokumentene dine.

Det er en annen måte å finne e-postadressen til Kindle på. Logg på Amazon-kontoen din på PC-en din og gå til siden Administrer Amazon-enheter, og velg deretter enheten din. Du bør se enhetens e-postadresse oppført.

Legg igjen en kommentar