Hvordan legge til noen på uenighet

Discord er en populær, gratis tale- og tekstchat-app for spillere. Men hvis du skal få mest mulig ut av denne kommunikasjonsappen for spillere, må du legge til vennene dine i den. Det er faktisk flere forskjellige måter å legge til folk på Discord, inkludert via deres profil og ved brukersøk.

I forbindelse med denne veiledningen viser instruksjonene som følger hvordan du legger til venner på Discord ved hjelp av desktop-nettleserversjonen av Discord-serverens dashbord. Mens Discord-appen er tilgjengelig for Mac-, Windows-, iOS-, Android- og Linux-enheter, bør instruksjonene for nettleserversjonen være nok til å dekke hvordan du legger til venner på Discord, uavhengig av operativsystem.


Slik legger du til folk på Discord: Discord User Search

Den raskeste måten å legge til folk på Discord er å søke etter vennene dine ved hjelp av Discord-brukermerket.

  1. Logg inn på Discord-kontoen din via Discord-appens nettleserinnloggingsskjerm.

  2. Fra startskjermen på Discord-kontoens dashbordside, velg venner, plassert på venstre side av skjermen. Vennemenyen skal åpne seg mot høyre side av skjermen.

  3. Velg øverst på menyen Legg til venner. Dette åpner et vindu som inneholder et stort søkefelt der du kan søke etter vennene dine med brukernavnet deres, også kjent som DiscordTag.

  4. I det store søkefeltet skriver du inn DiscordTag for personen du vil legge til. Når du er ferdig med å skrive, velger du Send vennforespørsel, plassert på slutten av søkefeltet.

    DiscordTag skal bestå av et saksfølsomt brukernavn, et pundtegn (#), og til slutt vennens firesifrede DiscordTag-nummer.


Hvordan legge til venner på uenighet: Legg til via profilen deres

Hvis du ikke fant vennene dine ved hjelp av søk, kan du prøve å legge til folk via Discord-profilen deres, men det er noen advarsler som gjelder.

Før du går videre, er det viktig å merke seg at med denne metoden vil du ikke kunne legge til en venn via profilen deres hvis de ikke allerede er en del av Discord-serveren din, eller hvis du ikke allerede er med på serveren deres. Du må allerede ha minst en server til felles, helst din egen server.

  1. Logg deg på Discord-appkontoen din via innloggingssiden til nettleseren.

  2. Fra kontoens dashbordskjerm, helt til venstre på skjermen, velger du profilikonet ditt, som ligger rett under ikonet på startskjermen (som egentlig er Discord-logoen).

  3. Å velge profilikonet ditt skal åpne serverens dashbord. Ytterst til høyre på denne skjermen er chat-listen din. Personen du vil legge til som en venn på Discord, bør være oppført på denne chat-listen. Høyreklikk navnet på denne personen, og velg deretter Profil.

  4. En liten, svart dialogboks skal dukke opp som viser vennens profilsammendrag. Plukke ut Send vennforespørsel.


Slik legger du til folk i uoverensstemmelse: Ett-klikk legger til

Du kan også legge til noen på Discord hvis du har vært i en prat med dem før. Det er en rask måte å få kontakt med folk du allerede snakker med.

  1. Logg inn på Discord-kontoen din via nettleserens påloggingsside.

  2. Velg profilikonet ditt, som ligger helt til venstre på skjermen under Hjem-ikonet.

  3. Gå nå til chattelisten din, som er helt til høyre på skjermen. Høyreklikk personen i chattelisten du vil legge til.

  4. Velg fra menyen som dukker opp Legg til venn.

Legg igjen en kommentar