Begynn å chatte på Social Dating App Badoo

Etter at du har fullført Badoo-registreringen, er du nå klar til å logge på chatten og det sosiale nettverket og begynne å møte nye datoer og venner. Appen tilbyr flere forskjellige måter å logge på, inkludert å bruke din gratis Badoo-konto, blant annet via Facebook eller via Twitter.


Badoo-pålogging

Finn nye venner på Badoo sosiale nettverk og dating-app !. Badoo

For å komme i gang, naviger til hjemmesiden til Badoo, og finn "Logg inn på Badoo" -boksen på høyre side av siden.

  1. Hvis du har en Badoo-konto, skriv inn e-postadressen til kontoen din i det første feltet.
  2. Skriv inn passordet ditt i det andre feltet.
  3. Hvis du ikke har en Badoo-konto, har du noen få muligheter til å logge på. Den ene er å logge på med innloggingen til andre kontoer som Badoo kan bruke til å autentisere besøket. For eksempel kan du klikke på Facebook- eller Twitter-knappene på påloggingssiden for å logge på med brukernavnet og passordet ditt fra et av disse nettverkene. Når du klikker på et av alternativene, vises et vindu som ber deg om å oppgi påloggingsinformasjonen. Andre pålogginger du kan bruke er MSN-kontoen din, eller en konto hos den russiske e-posttjenesteleverandøren, Mail.ru. Klikk på "..." -menyen i påloggingsboksen for å se alle alternativene. Alternativt kan du også velge å opprette en ny konto ved å klikke på alternativet "Ikke medlem? Opprett konto" øverst til høyre på skjermen øverst i påloggingsboksen. 
  4. Merk av for "Husk meg" for enkel tilgang under fremtidige besøk.
  5. Klikk på det grønne "Logg meg på!" for å fortsette.

Vær oppmerksom på at "Husk meg" -funksjonen lagrer passordet ditt for å automatisk logge deg på nettstedet ved fremtidige besøk. Dette anbefales ikke hvis du deler en datamaskin, spesielt på et offentlig sted som en skole eller et bibliotek. Kontoen din kan bli kompromittert av andre brukere på den datamaskinen hvis de besøker Badoo etter deg, så handle deretter.


Hvordan logge på Badoo på en mobil enhet

  1. Trykk på Badoo-ikonet på startskjermen for å åpne appen.
  2. Hvis du har en Badoo-konto, trykk på "Andre alternativer" -knappen på velkomstskjermen
  3. Trykk på "Logg på Badoo"
  4. Skriv inn brukernavnet ditt, som enten vil være e-postadressen din eller telefonnummeret ditt hvis du registrerte deg på mobilenheten din.
  5. Skriv inn passordet ditt i det andre feltet.
  6. Trykk på den blå "Logg på" -knappen
  7. Alternativt kan du logge på med Facebook-brukernavnet og passordet ditt. Bare trykk på "Logg på med Facebook" -knappen på velkomstskjermen. Du vil da bli presentert for en side for å legge inn påloggingsinformasjonen for Facebook-kontoen din. Mens det er flere alternativer for forskjellige nettverk å bruke, som Twitter og MSN, når du logger på fra en datamaskin, har du bare to valg på mobil: logg på med en Badoo-konto eller logg inn med en Facebook-konto.
  8. Hvis du ikke har en Badoo-konto og vil opprette en, er det enkelt å gjøre det fra velkomstskjermen for mobil. Trykk på den grå "Andre alternativer" -knappen, og velg deretter "Opprett en konto." Følg instruksjonene for å legge inn informasjonen som trengs for å opprette en ny konto.

Glemt Badoo-passordet ditt?
Hvis du har prøvd å logge på og ikke får tilgang til kontoen din, er sjansen stor for at du har tastet inn passordet ditt feil eller glemt riktig passord. Klikk eller trykk på "Glemt passord?" kobling fra Badoo-påloggingsskjermen, åpner et nytt vindu der du kan opprette et nytt passord.


Fyll ut Badoo-profilen din

Skjermbilde med tillatelse, 2012 © Badoo

Når du logger på Badoo, bør det være din første prioritet å fylle ut profilen din. Enten du bruker nettstedet til å møte nye venner eller datoer, har de mest vellykkede medlemmene funnet en komplett profil med bilder, interesser og informasjon om deg selv, vil øke sannsynligheten for å møte noen nye.

Badoo-profilen din (min er illustrert ovenfor) er tilgjengelig via avatarikonet i menylinjen øverst på skjermen.


Hva er det på en Badoo-profil?

Profilen din er din beste mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk. I tillegg til bilder og videoer, har du muligheten til å dele et vell av informasjon med andre som ønsker å møte mennesker med relaterte interesser.

  • Arbeid og utdanning: Å legge til noen detaljer om din utdanningsbakgrunn og arbeidshistorie vil hjelpe deg å tiltrekke likesinnede nye venner.
  • Sted: Under fanene "Profil" og "Bilder og videoer" er det en lenke tilgjengelig der du kan endre posisjon eller lage et kart for å vise byområdet ditt.
  • Jeg er her for: I dette feltet har du muligheten til å velge mellom tre alternativer: "Få nye venner," "Chat" eller "Dato".
  • Interesser. Å legge til hobbyer, favoritt typer musikk, filmer og andre interesser er en fin måte å fortelle folk hvem du er. Skriv inn dine interesser i tekstfeltet, eller velg "Velg fra liste" for å vise og velge interesse fra alternativene som tilbys av Badoo.
  • Personlig informasjon. Enkelt, dette er den generelle informasjonen de fleste er interessert i å vite, inkludert:
    • forholds status
    • Seksualitet
    • Utseende
    • Boforhold
    • Barn
    • Røyking preferanse
    • Drikkepreferanse
  • Språk: Denne delen er for deg å angi hvilket språk du snakker

Slik legger du til bilder i Badoo-profilen din

Skjermbilde med tillatelse, 2012 © Badoo

De mest viste Badoo-profilene er vanligvis de som har flest bilder. Nettstedet har fire forskjellige måter å laste opp eller importere bilder til kontoen din. Klikk på "Bilder og videoer" -fanen, og følg deretter instruksjonene nedenfor for å begynne å legge til bilder og koble til nye venner og romantiske partnere på Badoo.

Merk at siden støtter bare JPG- og PNG-filer under 128 MB.

Hvordan laste opp bilder til Badoo

  1. Åpne profilen din ved å klikke på bildet ditt øverst til venstre på skjermen
  2. Klikk på det blå "Legg til bilder" -feltet for å åpne fotoalternativene (på mobilen er knappen for å legge til bilder og video den samme)
  3. Velg "Last opp bilder fra datamaskinen din" hvis du bruker en datamaskin og vil laste opp bilder fra en harddisk. Alternativt tilbyr Badoo også muligheten til å få tilgang til bilder fra Instagram-, Facebook- eller Google+ kontoen din. Bare klikk på riktig sosialt nettverk, og vær forberedt på å angi påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til kontoen din. (Merk: på mobil kan du laste opp bilder fra kamerarullen din, eller fra Facebook- eller Instagram-kontoen din.)
  4. Bla til og velg bildene du vil laste opp.
  5. Klikk på "Åpne" for å laste opp bildet.

Hvordan søke på Badoo

Det er enkelt å søke etter nye venner ved å velge "Folk i nærheten" i Badoo-appen. Badoo

Enten du leter etter kvinner eller menn på Badoo, blir søket enkelt på denne chat- og sosiale nettverksappen. For å begynne å finne nye venner og potensielle datoer, klikk på lenken "Folk i nærheten" på venstre side av skjermen (på en datamaskin) eller i hovedmenyen (på mobil). På en datamaskin har du muligheten til å filtrere resultatene dine ytterligere, ved å klikke på "filterikonet øverst til høyre på skjermen. Du kan deretter redigere søket ved å velge hva slags venner du vil møte ( få nye venner, chatte eller date) samt alder og kjønn og avstand.

Spill Encounters på Badoo

Spill "Encounters" på Badoo for å møte nye mennesker. Badoo

Med Badoo-spillet "Encounters" med Hot-or-Not-stil kan brukere se bilder og profilinformasjon om den potensielle vennen eller romantiske datingspill med flip-book-stilhastighet.

Et bilde vises, sammen med et ekstra galleri med bilder under (betinget av hvor mange bilder en bruker har lastet opp.) Brukere kan klikke på hjerteikonet for å indikere at de ønsker å møte personen eller kryssikonet for å indikere "nei."

Hvordan direktemelding med Badoo-kontakter

Skjermbilde med tillatelse, 2012 © Badoo

Når du besøker en annen Badoo-brukerprofil, har du muligheten til å legge dem til i favorittene dine, se dem i Encounters-spillet og sende dem en melding.

For å starte en ny chat med en Badoo-kontakt, finn teksten som sier "Chat med ham (eller henne) nå!" På mobil kan dette se ut som "Send en gif og chatte med en gang!" Klikk eller trykk på lenken for å komme i gang, men vær oppmerksom - du må kjøpe en gave ved hjelp av studiepoeng for å chatte med mindre noen allerede har sendt deg en melding. I så fall kan du chatte gratis. Alternativt, på en datamaskin, kan du legge igjen en hemmelig kommentar gratis ved å klikke på "Legg igjen en kommentar" -knappen og følge instruksjonene.

Badoo gir en flott måte å møte nye mennesker på nettet for vennskap eller dating. Som med alle sosiale nettverk, vær forsiktig med hvilken informasjon du gir til folk du ikke kjenner. Vær trygg, ha det gøy, og nyt dine nye venner!

Oppdatert av Christina Michelle Bailey


Legg igjen en kommentar