Last ned gratis klassisk musikk på Musopen

Musopen er et fantastisk nettsted dedikert til å tilby gratis nedlastinger av klassisk musikk til alle som vil ha dem. Disse klassiske stykkene er offentlige, så det er helt lovlig å laste ned musikken du finner.

Det er et bredt utvalg av klassisk musikk tilgjengelig for nedlasting. Du finner hundrevis av komponister og utøvere som bruker alle slags tenkelige instrumenter.

Foruten et bredt utvalg av nedlastinger av klassisk musikk, har du også tilgang til et stort utvalg av gratis noter.


Hvordan finne musikk på Musopen

Du kan starte søket etter gratis musikk på Musopen ved å velge musikk øverst på siden. Derfra er det flere måter å finne musikken du er ute etter.

Bruk Musopen Music Discovery Tool til å utføre søk og filtrere resultatene etter lengde, instrument, vurdering, lisens og kvalitet.

På Musikk-siden er det også en liste over komponister du kan sile gjennom hvis du vet hvilken komponist som har laget musikken du vil laste ned. Under komponistlisten er en seksjon for utøver, en for instrument, et periodevalg (som 20th Century, Fra middelalderen, Tradisjonell, Osv.).

Du kan også bla gjennom gratis musikk på Musopen etter skjema, for eksempel oktett, Caprice, Trio, Fille, Galop, og mange andre.


Hvordan laste ned musikk på Musopen

Du må registrere deg hos Musopen før du kan laste ned noe av musikken. For å få klassisk musikk gratis, må du registrere deg for Musopen Lite-kontoen. Dette lar deg få fem nedlastinger per dag i standardkvalitetslyd. Du kan betale for Member- eller Benefactor-kontoen for ubegrenset nedlasting, lyd av høy kvalitet, HD-radio og mer.

Når du kommer til nedlastingssiden for stykket du vil lagre på datamaskinen din, velger du den lille nedlastingsknappen til høyre for å lagre MP3. Hvis du ikke ser det, velger du Last ned musikk først. Det er også en avspillingsknapp du kan bruke til å streame musikken fra Musopen.

Legg igjen en kommentar