Slik registrerer du deg for en gratis Spotify-konto

Spotify er en av de mest populære musikkstrømmetjenestene på Internett. Selv om det i hovedsak er en betalt abonnementstjeneste, kan du også registrere deg for en gratis konto for å se hvordan tjenesten er. Sanger kommer med annonser som du forventer, men den gratis kontoen gir fleksibilitet i hvordan du kan lytte slik du for øyeblikket kan streame Spotifys store musikkbibliotek til en datamaskin, nettbrett eller mobilenhet.

For å bruke Spotify Free må du opprette en konto. Etter det kan du enten bruke Spotifys web avspiller til å streame musikk til datamaskinen din eller laste ned skrivebords programvaren som gir deg mange flere alternativer, for eksempel å importere ditt eksisterende musikkbibliotek til Spotify-spilleren. Det er også Spotify-appen for iOS, Android og andre mobile operativsystemer.


Registrer deg for en gratis Spotify-konto

For å komme i gang, følg trinnene nedenfor som viser deg hvordan du registrerer deg for en gratis konto ved hjelp av datamaskinen din og laster ned Spotify-spiller programvaren.

  1. Bruk favoritt nettleseren din til å gå til Spotify-registreringen (https://www.spotify.com/signup/).
  2. Klikk på Spill gratis-knappen.
  3. Du kan nå velge enten å bruke Facebook-kontoen eller e-postadressen din for å registrere deg.
  4. Hvis du bruker Facebook: klikk på Registrer deg med Facebook-knappen. Skriv inn påloggings informasjonen din (e-postadresse / telefon og passord), og klikk deretter på Logg inn-knappen.
  5. Hvis du bruker en e-postadresse: fyll ut skjemaet og sørg for å fylle ut alle obligatoriske felt. Dette er brukernavn, passord, e-postadresse, fødselsdato og kjønn. Før du registrerer deg, kan det også være lurt å lese Spotifys vilkår og betingelser / retningslinjer for personvern. Disse kan vises ved å klikke på hyperkoblingene for hver enkelt (rett over påmeldings knappen). Hvis du er glad for at all informasjonen du har oppgitt er riktig, klikker du på Registrer deg-knappen for å fortsette.

Bruke Spotify Web Player

Hvis du ikke vil installere stasjonær programvare, kan du bruke Spotify Web-spiller i stedet (https://play.spotify.com/). Du bør allerede være logget inn etter at du har opprettet den nye kontoen, men hvis ikke, klikk på Logg inn her som ligger ved siden av meldingen "har du allerede en konto?"

Bruke skrivebords programvaren

Hvis du vil få mest mulig ut av tjenesten (og være i stand til å importere ditt eksisterende musikkbibliotek), så laster du ned Spotify-programvaren til datamaskinen din. Du må kjøre installasjonsprogrammet før du starter programmet. Når programvaren er i gang, logger du på ved hjelp av metoden du brukte for å registrere deg - dvs. enten Facebook eller e-postadresse.


Spotify-appen

Hvis du vil bruke mobilenheten din til å streame musikk fra Spotify, bør du vurdere å laste ned appen til ditt spesifikke operativsystem. Selv om det ikke er like funksjonsrikt som desktop-programvaren, kan du få tilgang til Spotifys kjernefunksjoner og lytte offline hvis du abonnerer på Spotify Premium.

Legg igjen en kommentar