Hvordan fikse X3daudio1_6.dll ikke funnet eller mangler feil

X3daudio1_6.dll-problemer er forårsaket på en eller annen måte av et problem med Microsoft DirectX.

X3daudio1_6.dll-filen er en av mange filer i DirectX-programvaresamlingen. Siden DirectX brukes av de fleste Windows-baserte spill og avanserte grafikkprogrammer, vises x3daudio1_6.dll-feil vanligvis bare når du bruker disse programmene.

Det er flere måter som x3daudio1_6.dll feil kan vises på datamaskinen din. Flere av de vanligste spesifikke x3daudio1_6.dll-feilmeldingene er oppført nedenfor:

Filen x3daudio1_6.dll mangler
X3daudio1_6.DLL ikke funnet
Filen x3daudio1_6.dll ikke funnet
X3daudio1_6.dll ikke funnet. Å installere på nytt kan bidra til å løse dette.

X3daudio1_6.dll feil vises vanligvis når et spill eller et annet program startes.

Feilmeldingen x3daudio1_6.dll kan gjelde for ethvert program som bruker Microsoft DirectX, ofte videospill. Ett spill som gjentatte ganger har hatt dette problemet, er ArmA 2.

Ethvert av Microsofts operativsystemer siden Windows 98 kan påvirkes av x3daudio1_6.dll og andre DirectX-problemer. Dette inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du X3daudio1_6.dll feil

Viktig merknad: Ikke last ned DLL-filen x3daudio1_6.dll individuelt fra noe "DLL nedlastingsside." Det er flere gode grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene aldri er en god idé.

Hvis du allerede har lastet ned x3daudio1_6.dll fra et av disse DLL-nedlastingssidene, kan du fjerne det fra hvor du legger det og fortsette med disse trinnene.

  1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå. Feilen x3daudio1_6.dll kan være en fluk og en enkel omstart kan fjerne det helt.
  2. Installer den nyeste versjonen av Microsoft DirectX. Sjansen er at oppgradering til den nyeste versjonen av DirectX vil fikse feilen x3daudio1_6.dll ikke funnet. (Merk: Microsoft slipper ofte oppdateringer til DirectX uten å oppdatere versjonsnummer eller bokstav, så sørg for å installere den nyeste versjonen selv om versjonen din er teknisk den samme. Også Windows 7, 8, 10, Vista, XP, etc. støttes. av den samme DirectX installasjonspakken. Den installerer alle DirectX 11-, DirectX 10- eller DirectX 9-filer som trengs og støttes i den versjonen av Windows.)
  3. Forutsatt at den nyeste DirectX-versjonen fra Microsoft ikke løser x3daudio1_6.dll-feilen du mottar, se etter et DirectX-installasjonsprogram på spillet eller applikasjons-CDen eller DVD-en. Vanligvis, hvis et spill eller et annet program bruker DirectX, vil programvareutviklerne ta med en kopi av DirectX på installasjonsplaten. Noen ganger, men ikke ofte, passer DirectX-versjonen på platen bedre for programmet enn den nyeste versjonen som er tilgjengelig online.
  4. Avinstaller spillet eller programvaren og installer det på nytt. Noe kan ha skjedd med programfilene som fungerer med x3daudio1_6.dll, og en ominstallering kan gjøre susen.
  5. Gjenopprett x3daudio1_6.dll-filen fra den nyeste DirectX-programvarepakken. Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke har fungert for å løse x3daudio1_6.dll-feilen, kan du prøve å trekke ut x3daudio1_6.dll individuelt fra den nedlastbare pakken for DirectX.
  6. Oppdater driverne for skjermkortet. Selv om det ikke er den vanligste løsningen, kan oppdatering av driverne for skjermkortet på datamaskinen i noen situasjoner rette opp dette DirectX-problemet.

Legg igjen en kommentar