Slik løser du X3daudio1_7.dll mangler eller ikke funnet feil

X3daudio1_7.dll-problemer er forårsaket på en eller annen måte av et problem med Microsoft DirectX.

X3daudio1_7.dll-filen er en av mange filer i DirectX-programvaresamlingen. Siden DirectX brukes av de fleste Windows-baserte spill og avanserte grafikkprogrammer, vises vanligvis x3daudio1_7 DLL-feil bare når du bruker disse programmene.

Ethvert av Microsofts operativsystemer siden Windows 98 kan påvirkes av x3daudio1_7.dll og andre DirectX-problemer. Dette inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


X3daudio1_7.dll feil

Det er flere måter som x3daudio1_7.dll feil kan vises på datamaskinen din. Her er flere av de vanligste måtene du kan se x3daudio1_7.dll-feil på:

 • X3daudio1_7.dll ikke funnet. Å installere på nytt kan bidra til å løse dette.
 • Filen x3daudio1_7.dll mangler
 • "X3daudio1_7.DLL ikke funnet
 • Filen x3daudio1_7.dll ikke funnet

X3daudio1_7.dll-feil vises når et program eller et videospill startes, men du kan også se DLL-feilen under spillingen, når programmet prøver å få tilgang til en DirectX-komponent, eller når som helst under bruk.

Skyrim er ett spill brukere har sett en x3daudio1_7.dll-feil i, men det er definitivt andre som kan vise den samme feilmeldingen.


Slik løser du X3daudio1_7.dll feil

Ikke last ned DLL-filen x3daudio1_7.dll hver for seg fra et "DLL-nedlastingsside." Det er en rekke gode grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene er en dårlig ide.

Hvis du allerede har lastet ned x3daudio1_7.dll fra et av disse DLL-nedlastingssidene, kan du fjerne det fra hvor du legger det og fortsette med disse trinnene.

 1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå.

  Feilen x3daudio1_7.dll kan være en fluk og en enkel omstart kan fjerne den helt.

 2. Installer den nyeste versjonen av Microsoft DirectX. Sjansen er at oppgradering til den nyeste versjonen av DirectX vil fikse feilen x3daudio1_7.dll ikke funnet.

  Microsoft slipper ofte oppdateringer til DirectX uten å oppdatere versjonsnummer eller bokstav, så sørg for å installere den nyeste versjonen selv om versjonen din er teknisk den samme.

  Det samme DirectX-installasjonsprogrammet fungerer med alle versjoner av Windows, inkludert Windows 7, 8, 10, Vista, XP og mer. Den erstatter alle manglende DirectX 11-, DirectX 10- eller DirectX 9-filer.

 3. Forutsatt at den siste DirectX-versjonen fra Microsoft ikke løser x3daudio1_7.dll-feilen, kan du se etter et DirectX-installasjonsprogram på spillet eller applikasjons-DVD eller CD. Noen ganger vil programvareutviklerne ta med en kopi av DirectX på installasjonsplaten hvis spillet eller programmet bruker DirectX.

  Noen ganger, men ikke ofte, passer DirectX-versjonen på platen bedre for programmet enn den nyeste versjonen som er tilgjengelig fra Microsoft.

 4. Avinstaller spillet eller programvaren og installer det på nytt. Noe kan ha skjedd med filene i programmet som fungerer med x3daudio1_7.dll, og en ominstallering kan gjøre susen.

 5. Gjenopprett x3daudio1_7.dll-filen fra den nyeste DirectX-programvarepakken. Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke har fungert for å løse x3daudio1_7.dll-feilen, kan du prøve å trekke ut x3daudio1_7.dll individuelt fra den nedlastbare pakken for DirectX.

 6. Oppdater driverne for skjermkortet. Selv om det ikke er den vanligste løsningen, kan oppdatering av driverne for skjermkortet på datamaskinen i noen situasjoner rette på dette DirectX-problemet.


Legg igjen en kommentar