Hvordan fikse «D3dx9_34.dll mangler eller ikke funnet» feil

D3dx9_34.dll problemer er forårsaket på en eller annen måte av en enkelt årsak - et problem med Microsoft DirectX.

DLL-filen d3dx9_34 er en av mange filer i DirectX-programvarepakken. Siden DirectX brukes av de fleste Windows-baserte spill og grafikkprogrammer, vises vanligvis d3dx9_34.dll-feil bare når du bruker disse programmene.

Noen av de vanligste d3dx9_34.dll-feilmeldingene er oppført nedenfor:

D3DX9_34.DLL ikke funnet
Filen d3dx9_34.dll ikke funnet
Filen d3dx9_34.dll mangler
D3DX9_34.DLL mangler. Bytt ut D3DX9_34.DLL og prøv igjen
D3dx9_34.dll ikke funnet. Hvis du installerer på nytt, kan det hjelpe
Dette programmet kunne ikke starte fordi d3dx9_34.dll ikke ble funnet

D3dx9_34.dll feil vises vanligvis når et program, vanligvis et spill, starter. Noen ganger vises d3dx9_34.dll-feil etter at et spill er lastet, men rett før spillet starter.

I ikke-spillapplikasjoner kan det oppstå en d3dx9_34.dll-feil før programmet starter, eller før visse avanserte grafiske funksjoner i programmet brukes.

Feilmeldingen d3dx9_34.dll kan gjelde for ethvert program som er avhengig av Microsoft DirectX, ofte videospill.

Noen vanlige spill som har vært kjent for å generere d3dx9_34.dll-feil inkluderer "Call of Duty 4: Modern Warfare", "Crysis", "Need for Speed ​​Pro Street", "Project 64" (en N64-emulator), "Blazing Angels: Squadrons of WWII, "og" Savage 2: A Tortured Soul. "

Ethvert av Microsofts operativsystemer siden Windows 98 kan påvirkes av d3dx9_34.dll og andre DirectX-problemer.


Slik løser du D3dx9_34.dll feil

Ikke last ned d3dx9_34.dll DLL-filen fra noe "DLL nedlastingsside". Å laste ned DLL-filer fra disse nettstedene er aldri en god ide. Hvis du allerede har lastet ned en kopi, slett den.

  1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå.

    D3dx9_34.dll-feilen kan være et engangsproblem, og en omstart kan fjerne det. Det er lite sannsynlig at denne tilnærmingen løser problemet, men omstart er alltid et godt første feilsøkingstrinn.

  2. Installer den nyeste versjonen av Microsoft DirectX. Sjansen er at oppgradering til den siste versjonen av DirectX vil fikse feilen "d3dx9_34.dll ikke funnet".

    Microsoft slipper ofte oppdateringer til DirectX uten å oppdatere versjonsnummeret eller brevet for å installere den nyeste versjonen, selv om versjonen din er teknisk den samme.

  3. Forutsatt at den nyeste DirectX-versjonen fra Microsoft ikke løser d3dx9_34.dll-feilen du mottar, se etter et DirectX-installasjonsprogram på spillet eller applikasjons-CD eller DVD. Mest sannsynlig, hvis et spill eller et annet program bruker DirectX, vil programvareutviklerne ta med en kopi av DirectX på installasjonsplaten.

    Noen ganger, men ikke ofte, passer DirectX-versjonen på platen bedre for programmet enn den siste versjonen som er tilgjengelig online.

  4. Avinstaller spillet eller programvaren og installer det på nytt. Noe kan ha skjedd med filene i programmet som fungerer med d3dx9_34.dll, og en ominstallering kan gjøre susen.

  5. Gjenopprett d3dx9_34.dll-filen fra den siste DirectX-pakken. Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke har fungert for å løse d3dx9_34.dll-feilen, kan du prøve å trekke ut d3dx9_34.dll-filen individuelt fra DirectX-pakken.

  6. Oppdater driverne for skjermkortet. Selv om det ikke er den vanligste løsningen, kan oppdatering av driverne for skjermkortet på datamaskinen i noen situasjoner rette opp dette DirectX-problemet.


Legg igjen en kommentar