Hvordan fikse det når uenighet ikke åpnes

Når Discord ikke åpnes, mister du all funksjonaliteten som leveres av stasjonære og mobile apper, for eksempel trykk og snakk for hele systemet, så det er viktig å få den i gang så raskt som mulig.


Hva kan føre til at uenighet ikke åpnes?

Det vanligste problemet som forhindrer Discord i å starte, er at den aldri slås av helt i utgangspunktet. Når du lukker Discord, etterlater det noen ganger en restprosess som kjører i bakgrunnen. Det hindrer at appen åpnes igjen til du dreper prosessen.

Andre problemer kan også forhindre at Discord åpnes, som problemer med internettforbindelse, et virtuelt privat nettverk (VPN) og proxy-inkompatibilitet, feil systeminnstillinger og til og med korrupte data i de midlertidige filene eller selve Discord-appen.


Hvordan fikse det når uenighet ikke åpnes

Hvis du har problemer med å åpne Discord, følg disse trinnene for å få den til å fungere igjen.

  1. Force avslutte Discord-oppgaven. Når du lukker en app som Discord, er det mulig for deler av appen å fortsette å kjøre i bakgrunnen. Du ser ikke Discord på oppgavelinjen eller i systemstatusfeltet, men en rest av den kan fortsatt kjøre. Når det skjer, er det umulig å åpne en fersk kopi av Discord uten å bli kvitt resten.

    Fra Windows oppgavebehandling, se etter eventuelle forekomster av Discord, velg dem, og klikk deretter Avslutt oppgave.

    Hvis du bruker Discord på macOS, kan du bruke Force Quit for å bli kvitt en feilfunksjon av Discord. Du kan også drepe Android-appen hvis du har problemer med Discord på Android. For problemer med Discord på Android og iOS, kan det også hjelpe å starte enheten på nytt.

  2. Slett midlertidige filer. Korrupte midlertidige filer kan forhindre at Discord-appen åpnes og fungerer normalt. For å løse dette problemet, må du slette alle filene i mappene AppData og LocalAppData.

  3. Prøv nettversjonen av Discord. Navigere til discord.gg og logg inn. Hvis nettklienten fungerer helt fint, er det sannsynligvis ikke noe problem med internettforbindelsen. I så fall er det mer sannsynlig at det er et problem med Discord-appen på datamaskinen din. Hvis nettklienten ikke fungerer, har du sannsynligvis et internettproblem.

  4. Deaktiver VPN eller proxy. Hvis du bruker en VPN eller kobler til internett via en proxy, kan det forhindre Discord i å fungere. For å utelukke dette, koble fra VPN-en eller deaktiver proxyen din, gjenopprett den vanlige internettforbindelsen din, og sjekk deretter om Discord fungerer. Hvis den gjør det, kan du prøve å bytte VPN-serveren du kobler til, eller prøve forskjellige fullmakter.

    For å deaktivere eller koble fra en VPN, bruk VPN-appen din.

    For å deaktivere fullmakter på en Windows-datamaskin, gå til kontroll Panel > Nettverk og Internett > alternativer for Internett. Velg Tilkoblinger kategorien, og klikk LAN-innstillinger. Hvis boksen ved siden av Bruk en proxy-server for ditt LAN er valgt, fjerner du merket for det. Klikk OK og deretter Påfør.

  5. Skyll DNS. Hvis du gjenoppretter etter et internettforbindelsesproblem, eller du nettopp har slått av VPN-en eller koblet fra en proxy, kan det hende du må spyle DNS-en din for å se resultater.

  6. Løs inn dato- og klokkeslettinnstillingene. Hvis du har angitt dato og klokkeslett for datamaskinen din manuelt, og innstillingene dine ikke er nøyaktige, kan det forhindre at Discord-skjemaet fungerer som det skal. I stedet for å sette ting manuelt, sett dato og klokkeslett til automatisk. Etter at du har gjort det, start datamaskinen på nytt før du prøver å åpne Discord.

  7. Skann datamaskinen din for skadelig programvare. Skadelig programvare kan utformes for å forhindre at visse apper og verktøy starter, og det kan også forhindre at apper kjører som et utilsiktet biprodukt eller ved å bruke for mange systemressurser. Bruk en anti-virus- eller anti-malware-app av høy kvalitet til å skanne datamaskinen din for infeksjoner og fikse alt du finner.

  8. Se etter Windows-oppdateringer. I noen tilfeller kan kjøring av en utdatert versjon av windows føre til uventet appadferd. Hvis det er kilden til problemet ditt, vil nedlasting og installering av tilgjengelige systemoppdateringer løse problemet.

    Hvis du har problemer med å åpne Discord på en Mac, må du sjekke for tilgjengelige macOS-oppdateringer.

  9. Se etter Discord-oppdateringer. Gå til discord.com/download, og last ned den nyeste versjonen av programvaren for operativsystemet ditt. Installatøren bør oppdatere appen din hvis den er utdatert.

  10. Avinstaller Discord og utfør en ny installasjon. Hvis ingenting annet fungerer, må du avinstallere appen, laste ned det siste Discord-installasjonsprogrammet og installere det på nytt. Hvis problemet ditt er forårsaket av korrupte data i Discord-appen, vil dette få ting til å fungere igjen.


Hva om uenighet fortsatt ikke vil være åpen?

Siden Discord-appen i hovedsak bare er en innpakning for webklienten, kan eventuelle forstyrrelser i webtjenesten forhindre at appen åpnes. Det betyr at det kan være et problem på Discords slutt at du må vente på at de skal stryke ut, eller du kan ha et internettforbindelsesproblem. I så fall bør du sjekke om Discord er nede for alle, eller om det bare er deg.

Legg igjen en kommentar