Hvordan bruke Google Hangouts på en smarttelefon

Google Hangouts-mobilappen, tilgjengelig for både iOS- og Android-smarttelefoner og mobile enheter, er enkel å installere og bruke for gratis tale- og videosamtaler og videokonferanser. Den er også tilgjengelig for Windows og Mac stasjonære og bærbare datamaskiner, så den synkroniseres på tvers av alle enhetene dine. Du kan til og med bruke Hangouts for teksting.


Hva du trenger for Google Hangouts

Google Hangouts kjører på alle moderne iOS- og Android-smarttelefoner.

Last ned Hangouts-appen på Google Play Last ned Hangouts-appen fra App Store

Du trenger en internettforbindelse på enheten din. Videosamtalefunksjonen krever en hastighet på minst 1 Mbps for en en-til-en-samtale.

Du kan også bruke en mobilforbindelse, men husk at du kan kjøre datakostnader hvis du ikke har en ubegrenset dataplan på smarttelefonen din.

Bruker Hangouts-appen

Når du har lastet ned appen, logger du på Google-kontoen din for å bruke appen når som helst uten å logge på igjen.

Det er enkelt å starte en Hangout:

  1. Åpne appen og trykk på +.

  2. Plukke ut Ny videosamtale for å starte en en-til-en eller gruppesamtale, eller Ny samtale for å starte en prat.

  3. Velg kontakt (er) du vil invitere til Hangouten din. Hvis du har kontaktene dine sortert i grupper, kan du velge en gruppe. 


Om Google Hangouts

Hangouts erstattet Google Talk, integrert med Google Voice i et grensesnitt som er tilgjengelig fra Gmail på datamaskiner og nettbrett, og gjennom dedikerte apper på smarttelefoner.

I motsetning til Apples Messages-app er Hangouts plattformagnostisk og støttes av omtrent hvilken som helst enhet. Fans av smarttelefonappen setter spesielt pris på evnen til å tilby tale- og videosamtaler gratis. Av disse grunner blir Google Hangouts stadig mer populært, spesielt blant brukere som allerede er en del av Googles økosystem, med sine kontakter og e-postadresser allerede konfigurert i Gmail.

Appen er også populær blant bedrifter med eksterne lag og konkurrerer godt mot slike som Slack. Bedrifter som bruker G Suite - Googles førsteklasses pakke med produktivitets- og samarbeidsverktøy, programvare og produkter - har nå også tilgang til to diskrete Hangouts-produkter: Hangouts Chat (for teammeldinger) og Hangouts Meet (for videokonferanser).


Legg igjen en kommentar