Hvordan sende en tekst fra datamaskinen din til iOS eller Android

Teksting går hånd i hånd med smarttelefoner, men det er noen ganger du kanskje vil sende en melding eller svar fra datamaskinen din. For det første sparer det deg å bruke 20 eller 30 minutter på å bla gjennom bilder eller sosiale medier når du bare trengte å sende en hurtigmelding. Det er også praktisk hvis du har en lengre melding å sende, og du heller vil skrive den på et ekte tastatur.

Uansett årsak er det enklere enn noensinne å sende tekstmeldinger fra datamaskinen din, med flere måter å gjøre det, avhengig av plattformen. Her er syv måter å sende tekst fra datamaskinen på.

Hero Images / Getty Images


Hvordan tekst fra datamaskin ved hjelp av iMessage (iOS og MacOS)

Apples iMessage-tjeneste har lenge vært den populære måten å sende meldinger mellom iPhones, og nå kan du også sende dem fra din Mac-datamaskin. Alt du trenger er Messages-appen på iPhone og Mac, og en Apple-ID. Husk å logge på med den samme Apple-ID-en som du bruker med Meldinger på iPhone og andre enheter. For å bruke denne funksjonen trenger du iOS 8 eller nyere på din iPhone og OS X Yosemite eller senere på din Mac. Den er også kompatibel med Apple Watches som kjører watchOS 1.0 eller nyere.

 eple

iMessage kan bruke data eller Wi-Fi til å sende og motta meldinger, så det teller ikke med tekstmeldingsplanen din. Du kan videresende tekstmeldinger (for eksempel de fra Android-brukere) fra iPhone og iPad til Mac-en din ved å gå til innstillinger > meldinger > Videresending av tekstmelding, og deretter velge hvilke enheter som kan sende og motta tekstmeldinger fra iPhone.


Send tekst fra datamaskinen ved hjelp av Android-meldinger (Android og nettlesere)

Du kan sende og motta tekstmeldinger, bilder, talemeldinger og video ved hjelp av Android-meldinger på smarttelefonen og skrivebordet. Slik kobler du mobilappen og nettversjonen:

 1. Åpne meldinger app på smarttelefonen din, trykk på Flere alternativmenyer (tre vertikale prikker), og trykk deretter på Meldinger for web. Android-meldinger teller med i tekstplanen din; appen bruker ikke data, og mottakeren trenger ikke å ha appen.

 2. Besøk https://messages.google.com/web på datamaskinen din ved hjelp av en av følgende nettlesere: Chrome, Mozilla Firefox, Safari eller Microsoft Edge. Internet Explorer støttes ikke.

 3. Trykk på på Android-smarttelefonen Skann QR kode og pek den mot QR-koden som vises på datamaskinen.

 4. Plukke ut Ja etter Husk denne datamaskinen hvis du bruker en pålitelig enhet, så trenger du bare å gjøre dette en gang. Deretter kan du melde deg på skrivebordsvarsler hvis du vil, og du vil se tekstloggen din på siden.


Synkroniser tekstmeldinger ved hjelp av Pushbullet (Android-, iOS- og nettlesere)

Pushbullet synkroniserer tekstene dine mellom smarttelefonen, nettleseren og stasjonære PC; det lar deg også dele nettsteder og bilder fra smarttelefonen din til datamaskinen din (eller flere datamaskiner) og omvendt. Det er Pushbullet-apper for Android-, iOS- og Windows-PCer. Pushbullet fungerer også med nettlesere Chrome, Firefox og Opera.

 1. Installer mobilappen på telefonen din og skrivebordsappen på datamaskinen din.

 2. Logg på hver app med Google- eller Facebook-kontoen din for å koble dem sammen, og du vil se tekstmeldinger dukke opp på skrivebordet du kan svare på; Du kan også starte tekster.

   Pushbullet

 3. Gå til for å teste om varslene fungerer Speiling i mobil-Android-appen og trykk på Send testvarsling. Det skal vises på både telefonen og datamaskinen din, og avvising av varselet på en av enhetene bør også avvise det fra den andre.


Send en tekst ved hjelp av Cortana (Android og Windows 10)

Android-brukere med Windows 10-PCer kan også sende tekst fra datamaskinen:

Start Cortana-appen på Android-smarttelefonen din. Trykk på innstillinger > Påminnelser > Cortana og aktivere.

På din Windows 10-PC:

 1. Først, gå inn på innstillinger og slå på Send varsler mellom enhetene. Eventuelt kan du også aktivere Bruk Cortana selv når enheten min er låst.

 2. Aktiver Cortana ved å velge inne i søkefelt i oppgavelinjen, velg deretter Notatbok-ikon. Du er nå i Cortanas innstillinger.

 3. Aktiver Cortana ved å si "Hei Cortana"og si for eksempel"Tekst Henry"eller skriv SMS Henry, snakk eller skriv inn meldingen, og oppgi eller velg Sende.

 4. Du får et skrivebordsvarsel når du mottar en tekst, og du kan skrive svaret ditt i varslingsvinduet.


Send tekster ved hjelp av Google Voice (plattform)

Du kan også sende tekster ved hjelp av Google Voice til amerikanske og kanadiske numre gratis.

 1. Gå til kontosiden på smarttelefonen eller PCen din og velg meldingsikon til venstre. Her vil du også se tekstloggen din.

 2. Plukke ut Send en melding for å opprette en ny, eller velg en samtale for å fortsette en tråd.

  Tekstene vises som sendt fra Google Voice-nummeret ditt.

Google Voice-grensesnittet ser veldig ut som Google Hangouts; faktisk kan du koble Hangouts til Voice-kontoen:

 1. Først må du sørge for at du er logget på hver tjeneste med samme brukernavn og e-postadresse.

 2. Gå til hangouts.google.com, Deretter går du til meny > innstillinger.

 3. Google Voice delen, sjekk Motta SMS og telefonsvarer i Hangouts.

  Når du mottar tekster i Hangouts, er de merket SMS via Google Voice.

Du kan også åpne Hangouts i Gmail. Velg ikonet øverst på Hangouts-listen pil ned ved siden av navnet ditt og profilbildet ditt, og rull deretter til bunnen av innstillinger skjerm og merk av i ruten ved siden av Motta SMS og telefonsvarer i Hangouts.

Send en tekst via e-post

En annen metode, om enn klumpete sammenlignet med de andre i denne artikkelen, er å sende en tekstmelding via e-post. Hver trådløse operatør har en e-postformel for å gjøre det. For eksempel, for å sende en tekstmelding (SMS) til en AT & T-bruker, send e-post "[email protected]", men erstatt "nummer" med et 10-sifret telefonnummer. For å sende en MMS (multimediemelding, for eksempel et bilde), e-post "[email protected]" Ta kontakt med transportøren eller referer til denne listen over operatørens e-postadresser.

Problemet her er at e-posten kan havne i mottakernes spam-mappe eller gå seg vill i tilfeldig rekkefølge, siden den vil se annerledes ut enn standard e-postadresser. Du må også vite hvilken operatør mottakeren bruker.

Tekst fra datamaskin ved hjelp av SMS-nettsteder

Til slutt er det SMS-nettsteder som lar deg sende tekstmeldinger anonymt.

Noen av disse nettstedene samler inn tallene som brukerne legger inn og selger dem til tredjeparter. Denne metoden er best reservert som en siste utvei når anonymitet er kritisk.