Hvordan bruke Google Translate offline

Hva å vite

 • Trykk på oversett fra or oversette til språk i appen. Velg et språk fra listen og trykk på nedlastingspilen. Trykk på Last ned.
 • Gjenta for alle språkene du vil laste ned.
 • Bruk appen som du vanligvis gjør: du kan oversette tekst, bilder, håndskrift, samtaler og tale.

Denne artikkelen dekker hvordan du laster ned språk (og sletter dem når du er ferdig) for å bruke Google Translate offline på de offisielle mobilappene for Android og iOS. Desktop-versjonen støtter ikke bruk uten nett.

Google Translate kan transkribere i sanntid


Hvordan sette opp Google Translate for frakoblet bruk

Når du prøver å forstå eller kommunisere på et annet språk, er Google Translate en utmerket ressurs. For å bruke appen når du er frakoblet, må du laste ned språkene du vil oversette.

Last ned for:

Android IOS

 1. Åpne Google Translate-appen.

 2. Språket som vises øverst til venstre er oversett fra språk, mens språket som vises øverst til høyre er oversett til språk.

  Trykk på oversett fra eller oversett til språk, avhengig av hvilken du vil endre og / eller har lastet ned.

 3. Se etter språket du ønsker fra rullegardinlisten, og trykk på nedlastingspilen til høyre for det.

 4. En popup vil vises som forteller deg hvor mye lagringsplass du trenger. Trykk på Last ned å fortsette.

  Merk at ikke alle språk har en nedlastningsknapp ved siden av seg, noe som betyr at de ikke er tilgjengelige for nedlasting. Du vet at et språk er lastet ned hvis du ser et hakeikon ved siden av det i rullegardinlisten.

 5. Gjenta trinn tre og fire for alle språkene du vil ha (hvis det er flere du vil laste ned).

 6. Nå kan du åpne Google Translate-appen når du er i et område uten internettforbindelse og angi Oversett fra or Oversett til språk som et av språkene du tidligere lastet ned.

  Bruk appen som du vanligvis ville gjort hvis du var koblet til internett. Du kan oversette tekst, bilder, håndskrift, samtaler og tale - alt mens du er frakoblet.


Hvordan slette språk du har lastet ned

Nedlastinger fra Google Translate tar mye lagringsplass - spesielt hvis du laster ned flere språk. Det kan være lurt å slette noen av nedlastningene dine når du ikke lenger trenger dem for å frigjøre plass. Følg disse instruksjonene for å lære hvordan.

 1. Pek innstillinger i den nederste menyen.

 2. Pek Frakoblet oversettelse under Voice.

 3. Trykk på søppelbøtte ikonet til høyre for et av de nedlastede språkene dine for å slette det fra nedlastningene dine.


Sjekk regelmessig for språkoppdateringer

Google er kjent for å gi ut oppdateringer til språkene sine i Google Translate, så hvis du planlegger å beholde visse språk som er lagret i nedlastningene dine på lang sikt, er det en god ide å sjekke språknedlastingen (innstillinger > Frakoblet oversettelse) og se etter oppdateringer som kan være tilgjengelige. Bare trykk på oppdateringen for det aktuelle språket og følg trinnene for å få den nyeste versjonen.

Legg igjen en kommentar