Hvordan åpne iPad-innstillingene

Innstillinger-appen på iPad inneholder menyene som brukes til å endre hvordan nettbrettet fungerer. Det lar deg også administrere Apple ID- og App Store-abonnementene dine, blokkere bestemte innholdstyper og overvåke og kontrollere hvordan du og familien din bruker enheten. Få tilgang til innstillinger på samme måte som du åpner spill eller apper på iPad. Du finner den på startskjermen. Men hvis du har flere sider med innhold på nettbrettet, har du andre alternativer.

Disse instruksjonene gjelder for 3. generasjons iPads og nyere.


Hvordan åpne iPad-innstillingsappen

Den raskeste måten å åpne Innstillinger på din iPad er å holde Hjem-knappen for å aktivere Siri, og når stemmeassistenten aktiveres, si, Start innstillinger. Å åpne apper med navn er en av mange produktive funksjoner Siri tilbyr.

En annen rask måte å åpne Innstillinger eller andre apper på er med den universelle søkefunksjonen for iOS kalt Spotlight Search. Plasser fingeren på startskjermen, og sveip deretter nedover. Gå inn i søkeskjermen innstillinger i inntastingsboksen. Trykk på ikonet i resultatene som du ville gjort på startskjermen.

Når Innstillinger er åpen, kan du flytte ikonet til dokken nederst på iPad-skjermen. Å gjøre det gir konstant tilgang til det i fremtiden.


Hva kan du gjøre i iPad-innstillingene?

Innstillinger-appen har flere alternativer som endrer hvordan iPad oppfører seg. Noen er praktiske for alle, som å slå av mobiltjenester for å spare batterilevetid, og noen er viktige for de som trenger ekstra hjelp med iPad, som tilgjengelighetsinnstillingene.

Web / Kyle Fewel 

Her er noen ting du kan gjøre med iPad-innstillingene:

  • Legg til en ny e-postkonto: Legg til nye e-postkontoer under E-post, kontakter, kalendere innstillinger. Du kan også konfigurere om du vil motta varsler når du mottar nye meldinger, og hvor ofte iPad sjekker innboksen.
  • Slå av varsler for en bestemt app: Varsler er nyttige for å motta nyheter og oppdateringer i sanntid. Men du vil kanskje ikke ha dem for alle apper. I stedet for å slå av pushvarsler for hele iPad, går du til varslingsinnstillingene og slår dem på eller av for en enkelt app.
  • Juster iPadens lysstyrke: Denne innstillingen sparer batterilevetid. I innstillingene for lysstyrke og bakgrunn skyver du lysstyrken ned til et punkt der iPad er lett å se, men ikke fullt så lys. Jo lavere denne innstillingen er, desto lenger varer batteriet.
  • Angi en standard nettleser: Du trenger ikke å bruke Google som standard søkemotor. Under Safari innstillinger, konfigurer standardsøkemotoren til å være Google, Yahoo eller Bing.
  • Slå på automatiske nedlastinger: En fin funksjon av Apples bevegelse mot skyen er muligheten for iPad å automatisk laste ned musikk, bøker og apper som er gjort på andre enheter, inkludert kjøp på PCen.
  • Tilpass iPad-utseendet ditt: Du kan bruke hvilket som helst bilde du vil ha i bakgrunnen på låseskjermen og startskjermen ved å angi et tilpasset bakgrunn.
  • Konfigurer Touch ID: Hvis du har en nyere iPad med Touch ID-fingeravtrykkssensoren, og du ikke konfigurerte den under det første oppsettet, gjør du det i Innstillinger. Touch ID er ikke bare for Apple Pay. Den har mange andre bruksområder som å raskt låse opp iPad uten å skrive inn et passord.
  • Konfigurer FaceTime: Vil du endre hvordan folk når deg ved hjelp av FaceTime på iPad? Slå FaceTime på eller av, eller legg til en annen e-postadresse i listen.
  • Slå av Wi-Fi: iOSs evne til å spørre deg om du vil bli med i et nærliggende Wi-Fi-nettverk kan være nyttig, men hvis du reiser i en bil og går forbi forskjellige nettverk, kan det også være irriterende. I Wi-Fi-innstillingene ber du iPad om ikke å be deg om å bli med i nettverk i nærheten.

Legg igjen en kommentar