Slik viser du alltid Google Chrome Bookmarks Bar

Hva å vite

  • Bokmerkelinjen i Google Chrome forsvinner noen ganger eller er ikke tilgjengelig, og ser ut til å miste alle favorittkoblingene dine.
  • Den vanlige synderen er enten en dårlig belastning på nettstedet eller et utilsiktet trykk på tastaturet.
  • Avhengig av hvilken versjon av Chrome du har, kan du gjenopprette bokmerkelinjen med hurtigtaster eller ved å tilpasse Chrome-alternativene.

Denne artikkelen forklarer hvordan du viser bokmerkeraden igjen, og inkluderer andre måter å få tilgang til Chrome-bokmerker på.


Hvordan vise Chrome-bokmerkeraden

Bytt bokmerkeraden ved hjelp av Kommando+Skift+B hurtigtast på macOS eller Ctrl+Skift+B på en Windows-datamaskin.

Slik gjør du hvis du bruker en eldre versjon av Chrome:

  1. Åpne Chrome.

  2. Klikk eller trykk på hovedmenyknappen, representert ved tre prikker plassert øverst til høyre i nettleservinduet.

  3. Når rullegardinmenyen vises, velger du innstillinger. Du kan også få tilgang til innstillingsskjermen ved å gå inn chrome: // settings inn i Chrome adressefelt.

  4. Finn delen Utseende, som inneholder et alternativ merket alltid vis bokmerkelinjen ledsaget av en avkrysningsrute. For å sikre at bokmerkeraden alltid vises i Chrome, selv etter at du har lastet inn en side, merker du av i denne boksen ved å klikke på den en gang. For å deaktivere denne funksjonen på et senere tidspunkt, fjerner du bare haken.


Andre måter å få tilgang til Chrome-bokmerker på

Det er andre metoder tilgjengelig for å få tilgang til bokmerkene dine bortsett fra verktøylinjen.

En måte er å velge bokmerker alternativ fra Chromes hovedmeny, som får en undermeny til å vises som inneholder alle bokmerkene dine, samt flere relaterte alternativer.

En annen er gjennom Bokm.behandling, også tilgjengelig fra denne undermenyen. Du kan også bruke Ctrl+Skift+O snarvei i Windows eller Kommando+Skift+O snarvei på en Mac.

Du kan til og med få tilgang til håndplukkede bokmerker som Windows-snarveier.

Legg igjen en kommentar