HUS-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med HUS-filtypen er en Husqvarna Designer Embroidery Machine Format-fil som brukes av Husqvarna Viking symaskiner. HUS-filer inneholder syinstruksjoner som kan leses av forskjellige broderiprogrammer.

Dette svenske selskapet ble grunnlagt i 1872 og het tidligere Husqvarna symaskiner før de byttet til VSM Group. I 2006 ble VSM Group kjøpt av Kohlberg & Co., eieren av det amerikanske symerket Singer.

VSM Group ble deretter slått sammen med Singer for å opprette SVP Worldwide, som står for symerkene de representerer: Singer, Viking og Pfaff.

HUS står også for herdet unik lagring og leder for brukertjenester, men ingen av disse vilkårene har noe å gjøre med symaskinens filformat.


Hvordan åpne en HUS-fil

HUS-filer kan åpnes ved hjelp av Basic Embird (med Studio-plugin), Pfaff 3D Creative Suite, Buzz Tools 'BuzzXplore og Design Gallery's StudioPlus.

Jeg er sikker på at noe av programvaren på Husqvarnas eget nettsted også kan åpne HUS-filer. Hvis du mottok en CD med symaskinen din, kan programvaren sannsynligvis også finnes der.

SewWhat-Pro og et program som heter editoren min er to andre applikasjoner som kanskje kan åpne HUS-filer.

Hvis du oppdager at et program på din PC prøver å åpne HUS-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne HUS-filer, kan du se vår Hvordan endre standardprogrammet for en spesifikk filtypeveiledning den endringen i Windows.


Hvordan konvertere en HUS-fil

En måte du kan konvertere en HUS-fil til SHV eller et annet format er med Basic Embird. Bare vær sikker på at du bruker Editor-modus, som kan veksles mellom Manager modus med menyen øverst i programmet. Bruke filet > Lagre som... menyvalg for å velge mellom dusinvis av formater.

Data 7 Embroidery Conversion Tool er et annet alternativ for å konvertere en HUS-fil til et annet filformat. Du kan få en prøveversjon fra nedlastingssiden.

Bruke filet > Lagre som... meny i Data 7-programmet for å konvertere HUS-filen til PES (Bernina / Brother / Babylock / Simplicity); VST (Virtual Stitch); Tajimas DST-, DSB- eller DSZ-formater; Wilcoms T01-, T03-, T04- eller T05-formater; Elna (EMD); Pfaff (PCS); Pfaff Mac (PCM), og flere andre lignende syrelaterte formater.

Wilcoms TrueSizer Web er en annen måte å konvertere en HUS-fil på. Etter at du registrerer deg for en gratis brukerkonto på nettstedet, laster du opp filen via Åpent design knappen, og bruk deretter Lagre resultat ... > Konverter design alternativet for å lagre det i noen av de samme formatene som støttes av Data 7 Embroidery Conversion Tool, så vel som til de som PEC, SEW, JEF, PCD, PCQ og CSD.

Husqvarna har et plugin som heter Premier + Explorer Plug-In som skal kunne konvertere en HUS-fil til VP3 for bruk på RUBY Royale.

Du kan vanligvis konvertere en fil ved hjelp av en gratis filkonverterer hvis du jobber med et mer populært format som MP3, DOCX eller PDF. Imidlertid støtter de fleste av disse typene konverteringsverktøy ikke HUS-filer, og det er derfor du bør bruke et av programmene nevnt ovenfor.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis filen din ikke åpnes med programmene ovenfra, vil det være lurt å dobbeltsjekke filtypen for å sikre at du ikke forveksler et helt annet filformat med en HUS-fil. Noen filer ser ut til å ha samme filtypen, men har faktisk to helt forskjellige formater.

Noen eksempler inkluderer HUM (OMSI Human Configuration), AHS og HUH (HydroCAD Unit Hydrograph Definitions) filer. Hver av disse filene er i formater som ikke er relatert til HUS-formatet, og åpnes derfor ikke med de samme programvarene.

I stedet må du undersøke filtypen som er lagt til på slutten av filen for å finne ut hvilke programmer som kan åpne eller konvertere den.

Legg igjen en kommentar