Feil 0x8007045d: Hva det er, og hvordan fikser jeg det

Feilkoden 0x8007045d kan vises i alle versjoner av Windows når en enhet har problemer med å finne eller lese filer riktig. Vanligvis skjer dette under en app eller Windows-oppdatering. Imidlertid har feilkode 0x8007045d også vært kjent for å vises under feil filoverføring eller systembackup.


Hvordan vises 0x8007045d feilkode

Feilkode 0x8007045d kan vises i en popup-feilmelding og deler av Windows 10 når filer åpnes eller en oppdatering pågår. Nedenfor er to eksempler på hvordan 0x8007045d-feilen kan vises:

  • Forespørselen kunne ikke utføres på grunn av en I / O-enhetsfeil (0x8007045D) Kjør sikkerhetskopien på nytt når problemet er løst.
  • Windows kan ikke installere nødvendige filer. Forsikre deg om at alle filer som kreves for installasjon er tilgjengelige, og start installasjonen på nytt. Feilkode: 0x8007045D

Lucas Racasse / PhotoAlto Agency RF Collections / Getty Images


Årsaker til 0x8007045d feilen

En 0x8007045d feilkode oppstår når en datamaskin har problemer med å få tilgang til eller lese de nødvendige filene under en prosess. Dette kan være forårsaket av et korrupt Windows-register, korrupte system- eller programfiler, en ufullstendig filnedlasting, feil på minnemoduler eller en skadet lagringsenhet som en ekstern harddisk, USB-stasjon, CD eller DVD.

Hvordan fikse en 0x8007045d feil

Fordi feilkode 0x8007045d kan utløses av programvare og maskinvareproblemer, er det en rekke strategier som kan forsøkes når du håndterer den.

  1. Start Windows på nytt. Denne grunnleggende handlingen har for vane å fikse de mest tilfeldige datafeilene, og er verdt å prøve når du støter på tekniske problemer.

    Sørg for at du starter Windows-datamaskinen på nytt på riktig måte. Hvis du gjør det feil, kan det føre til problemer.

  2. Oppdater Windows. En Windows-oppdatering installerer de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Den skanner også enheten for ødelagte filer og feil og løser disse filene og feilene.

    For å se etter en ny Windows-oppdatering, gå til innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Se etter oppdateringer. Forsikre deg om at Windows-enheten er koblet til en strømkilde, da noen oppdateringer kan ta en stund, spesielt hvis det er lenge siden forrige oppdatering.

  3. Koble til stasjonen på nytt. Hvis du støter på denne feilen mens du åpner filer på en ekstern stasjon, for eksempel en USB-pinne eller DVD, kobler du den fra Windows-datamaskinen, kobler den til og prøver oppgaven på nytt.

  4. Rengjør CDer og DVDer. Grime fingeravtrykk kan ligge bak feilmeldingen 0x8007045d. Når diskene er skitne, kan det hende at datamaskinens harddisk har vanskelig for å lese dataene riktig. Gi disken en rengjøring på riktig måte, og prøv oppgaven på nytt.

  5. Reparer CDer og DVDer. Hvis en CD eller DVD er sprukket eller riper, er det ingen rengjøringsmengde som gjør den lesbar igjen. I stedet kan du prøve å reparere det. Flere metoder har vist seg å fungere.

    Hvis du ikke vil reparere en disk selv, kan du prøve et profesjonelt diskreparasjonssett. Disse er relativt rimelige og får vanligvis jobben gjort.

    Hvis du er sikker på at feilen er forårsaket av en skadet disk, og du ikke klarer å reparere den, kan den beste løsningen være å bestille en ny disk fra leverandøren.

  6. Prøv en alternativ USB-port. Porten kan være skadet. Hvis du har en annen USB-port på Windows-enheten din, kan du prøve den også.

  7. Overfør filene til datamaskinen. Hvis du installerer en app eller oppdaterer fra en ekstern stasjon eller disk og får feilmeldingen 0x8007045d, kopier du de relevante filene til datamaskinen din og kjører installasjonen eller oppdateringen derfra.

  8. Last ned filene på nytt. Filene du får tilgang til kan ha blitt ødelagt under den første nedlastingen. Dette kan være forårsaket av en svak eller feil internettforbindelse eller et problem på nettstedets server. Hvis du kan, sletter du filene og laster ned filene igjen.

    En enkel måte å finne ut om filene ble lastet ned riktig, er å sammenligne filstørrelsen med den som er oppført på det offisielle nettstedet. Hvis en installasjonsfil skal være 800 MB, men den bare er 200 MB etter at den er lastet ned, fungerer ikke noe riktig.

  9. Overfør filene via skyen. Hvis du ikke får tilgang til filene fra en ekstern stasjon, kan diskstasjonen være fysisk skadet, og ingen rengjøring løser problemet. For å komme deg rundt dette, send filene til datamaskinen din ved hjelp av en skytjeneste, for eksempel Google Drive, Dropbox eller OneDrive.

    Hvis du ikke har en skytjenestekonto, kan du overføre filene til datamaskinen ved å legge filene til en e-postmelding.

  10. Oppdater driverne. Denne prosessen kan fikse feil knyttet til både lokale og eksterne stasjoner.

  11. Sjekk stasjonen for feil. Windows har et innebygd verktøy som skanner stasjoner for feil og retter feilene. Skanningen skal bare ta noen minutter. Du blir varslet om feil oppdaget under skanningen når den er ferdig.

  12. Kjør feilsøkingsprogrammet for maskinvare og enheter. Windows har en serie med innebygde programmer som kalles feilsøkere. Disse programmene skanner etter spesifikke tekniske problemer og retter disse problemene.

    Den du vil bruke, heter Feilsøkingsvare for maskinvare og enheter. Velg for å finne den innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Feilsøk. Velg deretter Kjør feilsøkingsprogrammet under tittelen.

    Det kan også være lurt å kjøre feilsøkingsprogrammet for delte mapper fra samme skjerm. Hvis du får 0x8007045d-feilen mens du utfører en Windows-oppdatering, kjører du feilsøkingsprogrammet for Windows Update.

  13. Deaktiver midlertidig antivirusprogrammer. Antivirusprogrammer kan forstyrre oppdateringer og installasjoner. Deaktiver hvilket program som kjører i bakgrunnen, og prøv oppdateringen på nytt.

    Slå på antivirusbeskyttelsen igjen når du er ferdig, da en ubeskyttet datamaskin kan forårsake flere problemer i fremtiden.


Legg igjen en kommentar