Hvordan finne og bruke Skype Emoji

Det er en virkelig skattekiste av animerte emoji tilgjengelig for Skype-brukere. Disse emojiene kan legge krydder til samtalene dine eller bidra til å avklare følelsene bak meldingen din, enten du er en vanlig bruker eller bruker Skype for Business. Slik finner og bruker du Skype-emoji, inkludert skjulte du kanskje ikke vet om.

Skype-emoji er tilgjengelig i standardversjonen av Skype og Skype for Business. Det kan imidlertid hende at Skype for Business ikke tilbyr den samme emoji som forbrukerversjonen. Du finner et utvalg i begge versjoner av programvaren, og mange standard Skype-emoji er tilgjengelig i begge, selv om utseendet er forskjellig mellom programvaren.


Hvordan finne Skype Emoji

Enten du bruker Skype på en datamaskin eller Skype-appen på en smarttelefon eller et nettbrett, er det enkelt å finne og bruke emoji. Når du velger en kontakt og åpner samtalevinduet, ser du etter et lite, sirkulært smiley-ikon i boksen der du skriver inn en melding. Velg smiley ansikt, og Skype åpner et vindu som viser tilgjengelig emoji.

Hvis du er på en datamaskin, blar du gjennom Skype-emoji-vinduet for å finne den du vil bruke. Sveip sidelengs på mobile enheter for å bla gjennom alternativene. Du kan også velge kategoriikonene for å hoppe til bestemte sett, for eksempel dyr eller nasjonale flagg. Hvis du fremdeles ikke finner en emoji du vil ha, kan du søke etter spesifikk emoji ved å velge søkeboksen og skrive et nøkkelord.


Hvordan bruke Skype Emoji

Det er noen måter du kan bruke Skype emoji på. Den første er enkel: velg emoji du vil bruke med metoden du lærte om i forrige avsnitt. Dette setter det inn i tekstboksen, hvor du deretter kan legge til mer emoji eller tekst.

En annen måte du kan bruke Skype-emoji på er å skrive emoji-en i tekstboksen. Skype lar deg skrive mange av de vanligste emojiene, som smilefjes eller blinkende ansikt, ved å skrive uttrykksikonversjonen som 🙂 eller;). Uttrykksikoner skiller seg fra emoji ved at uttrykksikoner er laget helt med tastaturkarakterer og symboler for å vise følelser.

Hver Skype-emoji har også en kode som representerer den, og du kan også skrive inn disse kodene for å bruke en emoji. For eksempel er det en emoji som har en idé. For å bruke den, skriv inn (idé) i tekstfeltet. Når du sender meldingen din, blir koden konvertert til emoji.

Det er ikke en enkel måte å finne emoji-koder på mobile enheter. Likevel kan du holde musepekeren over en Skype-emoji på en datamaskin, og en forhåndsvisning øverst i vinduet viser deg en stor visning av emoji sammen med beskrivelsen og koden i parentes.

Emojiene du ser og emojien mottakeren av meldingen din kan variere, avhengig av hvilken versjon av Skype hver av dere bruker. Noen emoji vises kanskje ikke.


Hvordan bruke den skjulte emojien

Skype viser ikke alle emojiene som er tilgjengelige. Mange vises kanskje ikke i emoji-vinduet du blar gjennom. Du kan imidlertid bruke søkefunksjonen på mobilenheten din til å finne disse emojiene. På en datamaskin må du kjenne emoji-koden og skrive den inn i tekstboksen, som forklart i forrige avsnitt.

Du finner den komplette listen over Skype-emoji, inkludert de skjulte, i support-delen av nettstedet.

Legg igjen en kommentar