FORGE-fil (hva det er og hvordan man åpner en)

En fil med FORGE-filtypen er en Assassin's Creed Game Data-fil som brukes i Assassin's Creed-videospillet.

Dette er et containerformat som kan inneholde lyder, 3D-modeller, teksturer og andre ting som brukes av spillet. De er vanligvis ganske store, vanligvis over 200 MB.

Denne artikkelen handler om FORGE-filen, ikke Minecraft Forge modding API.


Hvordan åpne en FORGE-fil

FORGE-filer er produsert av Ubisofts Assassin's Creed og er ikke ment å bli åpnet manuelt av deg, men i stedet brukt av selve spillet. Noen kan også brukes med Prince of Persia.

Imidlertid er det et lite, bærbart verktøy for Windows som heter Maki som kan åpne dem. Den skal kunne trekke ut noen eller alle de forskjellige komponentene som utgjør filen. Du trenger et program som 7-Zip for å åpne RAR-arkivet som Maki er lagret i.

Hvis du har problemer med en bestemt FORGE-fil, er det best å enten installere spillet på nytt eller, hvis du er Steam, for å validere spillfilene i et forsøk på å erstatte den ødelagte eller manglende filen.

Selv om vi ikke har en FORGE-fil for å teste dette, er det mulig at du bare kan bruke en gratis filutpakker for å åpne den - favorittene våre er 7-Zip og PeaZip. Men fordi disse programmene ikke gjenkjenner formatet som standard, i stedet for bare å dobbeltklikke på filen og forvente at den skal åpne, må du først åpne en av disse filtrekkerne og deretter søke etter filen fra program.

I en slags motsatt situasjon kan du oppdage at du har mer enn ett program installert som støtter dette formatet, og ett er standard ... det du ikke vil være. Å endre hvilket program som er standard "åpent" program for filer som bruker denne utvidelsen, er ganske greit.


Hvordan konvertere en FORGE-fil

Populære filformater kan vanligvis konverteres til andre formater ved hjelp av en gratis filkonverterer, men vi vet ikke om noen dedikerte omformere ment spesielt for FORGE-filer. I tillegg er vår forståelse av dette formatet at det ikke burde eksistere i noe annet enn det det for øyeblikket er i, da ingen andre programmer skal ha noen bruk for disse filene, men Assassin's Creed.

Imidlertid, hvis det er noe program som kan konvertere det, er det mest sannsynlig Maki, nevnt ovenfor. Ellers kan programvaren som åpner en fil normalt lagre den i et annet format, men det er lite sannsynlig at Assassin's Creed-spillet i seg selv har en slik evne.

Legg igjen en kommentar