Feil 0x80070570: Hva det er, og hvordan fikser jeg det

Feilkoden 0x80070570 er en vanlig feilmelding på datamaskiner, bærbare datamaskiner og nettbrett med operativsystemet Windows 10. Imidlertid har det også vært kjent å vises på datamaskiner med Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 og eldre. Her er en oversikt over hva feilen er og hvordan du skal håndtere den.


Hvordan vises 0x80070570 feilkoden

Denne meldingen vises vanligvis når det oppstår en feil under den første installasjonen av et Windows-operativsystem eller under oppdateringen av en som allerede er installert. Feilmeldingen 0x80070570 har også vært kjent for å vises mens du flytter filer fra en stasjon til en annen.

Avhengig av den spesifikke årsaken til feilvarslingen, vil teksten i meldingen avvike, da den vanligvis forklarer problemet i detalj.

En melding kan for eksempel si:

 • Windows kan ikke installere nødvendige filer. Filen kan være ødelagt eller mangler. Forsikre deg om at alle filer som kreves for installasjon er tilgjengelige, og start installasjonen på nytt. Feilkode: 0x80070570

Uansett hva kroppen i varselet sier skjønt, ender det alltid med:

 • Feilkode: 0x80070570

Edouard / Creative Commons / Flickr


Årsak til feilkode 0x80070570

Et utseende av 0x80070570 feilkoden utløses vanligvis av en manglende eller ødelagt fil. En skadet eller feil stasjon kan også føre til at 0x80070570-meldingen vises, da dette kan forhindre at Windows-datamaskinen din leser de nødvendige filene riktig.

Når feilmeldingen vises under en Windows-operativsysteminstallasjon eller -oppgradering, er årsaken vanligvis en ødelagt installasjonsfil som kan ha blitt opprettet av problemer på serversiden av nedlastingen eller en ustabil eller svak internettforbindelse på din side.


Slik løser du 0x80070570 feil

Fordi årsaken til en 0x80070570-feil kan være vanskelig å finne, er det verdt å jobbe gjennom alle disse potensielle løsningene i orden til problemet er løst.

 1. Start datamaskinen på nytt. Å starte en datamaskin på nytt løser ofte tilfeldige tekniske problemer, og det bør være det første du prøver.

  Før du starter datamaskinen på nytt, må du lagre alle åpne filer og avslutte alle åpne apper eller programmer. På denne måten mister du ingen fremgang eller innhold.

 2. Utfør en Windows-oppdatering. I tillegg til å gi deg tilgang til de nyeste Windows-funksjonene og sikkerhetsforbedringer, utfører Windows-oppdateringsprosessen også en systemomfattende skanning og løser eventuelle feil eller feil som den finner.

 3. Last ned Windows-oppdateringen på nytt. Hvis 0x80070570-feilen dukket opp under Windows-oppdateringsprosessen, må du starte datamaskinen på nytt og tvinge en Windows-oppdatering manuelt. Velg for å gjøre det start Menu > innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Se etter oppdatering.

  Når du utfører Windows Update på nytt, unngå å bruke apps eller programmer som krever tilgang til internett, slik at tilkoblingen er den sterkeste det kan være. Hvis du har en måltilkobling, bør du vurdere å bytte til en raskere Wi-Fi eller kablet forbindelse for en stabil nedlastingsopplevelse.

 4. Prøv å installere appen på nytt. I likhet med ovennevnte råd vil noen ganger prøve en oppdatering eller installasjon av Windows 10-appen fungere, så det er verdt å prøve minst en annen eller tredje gang før du leter etter en alternativ løsning.

 5. Sjekk disken for skader. Hvis du installerer programvare fra en CD, DVD eller Blu-ray-disk, må du sjekke disken for skader eller skitt. En riper eller en skitten disk kan gjøre det vanskelig for en diskstasjon å lese innholdet og kan utløse 0x80070570-varselet.

  Når du rengjør en skitten disk, må du ikke gjøre sirkulære bevegelser med kluten. Hvis disken er ripete, finnes det en rekke måter å reparere den på, fra å bruke tannkrem eller bananskall til å dekke den med peanøttsmør og voks. Du kan også trenge et profesjonelt CD-reparasjonssett.

 6. Last ned filen igjen. Hvis du får 0x80070570-feilen etter at du har åpnet en fil du lastet ned, kan den være ødelagt eller ufullstendig. Last ned den igjen og sørg for at nedlastingen er fullført.

  En enkel måte å sjekke om en fil har lastet ned helt, er å sjekke filstørrelsen. Mange nettsteder viser den totale størrelsen på filene de har tilgjengelig for nedlasting. For å kryssreferanse dette med den nedlastede filen, høyreklikker du ikonet på den på datamaskinen din, og velger deretter Eiendommer.

 7. Sjekk offisielle kanaler. Noen ganger frigjør apper og videospillutviklere installasjonsfiler som er ødelagt eller ikke lastet opp ordentlig. Vanligvis poster tilknyttede enkeltpersoner eller selskaper om disse hendelsene på deres offisielle Twitter- og Facebook-kontoer. Hvis dette er tilfelle, vent til en fast installasjonsfil blir publisert.

 8. Sjekk harddisken for feil. Noen ganger kan en skadet stasjon ligge bak en 0x80070570 feilmelding.

  Bruk denne metoden til å skanne lokale stasjoner og eksterne stasjoner eller lagringsenheter som er koblet til datamaskinen din fra en USB-port.

 9. Be om et nytt eksemplar. Hvis filen ble sendt til deg fra noen andre i en e-post, og du ikke kan åpne den på grunn av feilmeldingen 0x80070570, kan du be avsenderen om å laste opp filen på nytt til en ny e-post og sende den til deg igjen.

  Når du gjør dette, må du be avsenderen om ikke å sende den samme e-postmeldingen på nytt, men om å laste opp vedlegget på nytt. Filen ble sannsynligvis ødelagt første gang den ble lastet opp.

 10. Avslutt appen. Hvis du har problemer med å åpne en fil du lastet ned fra en app som WhatsApp, Telegram, Line eller Facebook Messenger, avslutter du appen, starter datamaskinen på nytt, åpner appen og laster ned filen igjen.


Legg igjen en kommentar