FBR-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med FBR-filtypen er en FlashBack Screen Recording-fil, noen ganger kalt en FlashBack Movie-fil, som brukes til å lagre videoopptak på en dataskjerm. Videoer kombineres ofte med bilder, lyd og tekst for bruk i programvaredemonstrasjoner eller treningsvideoer.

I likhet med en FlashBack Screen Recording-fil, kan en FBR i stedet være en Mercury Screen Recording-fil som brukes av HP Quality Center-programvaren for å sende videobevis om problemprogramvare under testing.

FBR er også et akronym for noen andre tekniske begreper som front-to-back ratio med hensyn til antennesignalstyrke, og den stoffbaserte replikeringsteknikken for lagring av data.


Hvordan spille FBR-videofiler

FBR-filer som er FlashBack-filer lages og åpnes med den gratis FlashBack Express-programvarepakken (tidligere kalt BB FlashBack). Selve opptaksprosessen gjøres med Recorder-programmet, men du kan spille FBR-videoen med Player-programvaren.

Både opptakeren og spilleren er inkludert i en nedlasting via den lenken ovenfor. Du må også oppgi e-postadressen din for å få den gratis lisenskoden som lar deg bruke programmet.

Hvis du vil spille av FBR-videoen i andre programmer som VLC, eller på en Android- eller iOS-enhet, bør du først konvertere den til et format som støttes av disse programmene og enhetene, som MP4.

Noen versjoner av BB TestAssistant, et annet program fra Blueberry Software (de samme produsentene av FlashBack Express), bruker også FBR-filtypen, men bare for versjoner 1.5 og nyere. Eldre versjoner bruker FBZ-filtypen.

Se denne artikkelen om FlashBack-støtte hvis FBR-filen din er skadet og den forårsaker problemer når du prøver å åpne den.

HPs Mercury Screen Recorder produserer bare FBR-filer når de er koblet til Micro Focus 'kvalitetsstyringsprogramvare. Et verktøy som heter HP Mercury Screen Player, kan kanskje åpne FBR-filen, men vi finner ikke lenger en lenke til den programvaren.

Kvalitetsstyringsprogramvare ble tidligere kalt HP Quality Center, men ble kjøpt av Mercury Interactive Corporation av Hewlett-Packard i 2006, og eksisterer nå som en del av Micro Focus 'bedriftsprogramvare.


Hvordan konvertere en FBR-fil

En FBR-fil åpnet med den gratis versjonen av FlashBack Express Player kan konverteres til WMV-, MPEG4- og AVI-videofilformatene. Den profesjonelle versjonen støtter flere andre.

Når videoen er i et av disse formatene, kan du kjøre filen gjennom en gratis videokonverter for å lagre den i et annet format som FLV, eller til og med til bare et lydfilformat som MP3.

FlashBack Express Player-applikasjonen kan også konvertere en vanlig videofil til FBR-filformat, gjennom Verktøy> Konverter videofil til FlashBack Express-film ... menyen.

Vi er ikke kjent med noen konverteringsverktøy som støtter Mercury Screen Recorder-filer. Men hvis du tilfeldigvis får tak i en kopi av HP Mercury Screen Player, kan du kanskje eksportere videoen til et annet filformat, akkurat som du kan med FlashBack-programvaren.


Åpner filen fortsatt ikke?

Det første du må sjekke om du ikke kan få filen din til å åpnes med programmene nevnt ovenfor, er filtypen. Forsikre deg om at det står "FBR" og ikke noe lignende som BRL, BR5, GBR eller FOB. Bare fordi filtypene ser like ut (deler noen av de samme bokstavene), betyr ikke det at de kan åpnes med de samme programmene.

Det samme gjelder andre filformater som FB2, som er for eBook-filer; FBC-filer som er Family Tree Compressed Backup-filer; ABR-filer brukt med Adobe Photoshop som penselfiler; og FlashGet Ufullstendig Last ned filer som har FB! filtypen og er opprettet av FlashGet.

Husk også at eldre versjoner av BB TestAssistant (før 1.5) bruker FBZ-filtypen, men at filen fortsatt kan åpnes med FlashBack Express Player.

Hvis du er sikker på at du har å gjøre med en FBR-fil som ble opprettet av FlashBack-skjermopptaksprogramvaren og dobbeltklikker på filen ikke lar deg spille den, bør du vurdere å endre standardprogrammet som åpner FBR-filer. det skal være FlashBack Express Player.

En alternativ metode for å spille av FBR-videoen er å åpne spillerprogramvaren først og deretter bruke filet > Åpen... menyen for å velge videoen manuelt.


Legg igjen en kommentar