Steam-registrering: Slik fungerer det

Steam er en digital butikkfront for spill som fungerer med Windows, macOS og Linux. Det er også en samfunnsportal hvor du kan få kontakt med venner for å se hva de spiller, dele skjermbilder og videoer og spille samarbeidende og konkurransedyktige flerspillerspill. Å registrere deg for en Steam-konto er gratis, og det er ingen løpende kostnader å bruke tjenesten.

De 7 beste PC-spill digitale nedlastingstjenester


Hva er Steam-fellesskapet?

I tillegg til en butikkfront hvor du kan kjøpe spill og en desktop-app som lar deg laste ned og organisere spillene dine, har Steam også mange fellesskapsfunksjoner.

Når du registrerer deg for Steam, får du tilgang til spillfora, guider, anmeldelser, Steam Workshop hvor du kan sjekke ut mods og nye spillressurser, og Steam Chat.

Hvordan fungerer Steam?

Steam har et skrivebordsprogram som fungerer på Windows, macOS og Linux. Applikasjonen inkluderer butikkfronten hvor du kan kjøpe spill, og fellesskapsaspektet, inkludert Steam Chat.

I tillegg til appen kan du også få tilgang til de fleste Steam-funksjoner via en nettleser. Du kan kjøpe spill ved hjelp av store.steampowered.com, og du kan få tilgang til fellesskapsfunksjonene, inkludert Steam Chat, via steamcommunity.com.


Hvordan registrere deg for Steam

Å registrere deg for Steam er gratis, og du kan fullføre prosessen ved hjelp av en nettleser. Alt du trenger er en moderne nettleser, som Firefox, Edge eller Chrome, og en fungerende e-postadresse.

Hvis du ikke har en e-postadresse eller ikke vil bruke hoved-e-postadressen din til å registrere deg for Steam, kan du sjekke ut listen vår over gratis e-posttjenesteleverandører.

Slik registrerer du deg for en Steam-konto:

  1. Gå til steampowered.com.

  2. Plukke ut Logg Inn.

  3. Plukke ut Bli med på Steam.

  4. Angi e-postadresse, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

  5. Velg hjemland.

  6. Skriv inn captcha-koden i Skriv inn tegnene ovenfor eske.

    Hvis du ikke kan lese bokstavene i captcha, velger du Forfriske for et nytt sett.

  7. Rull ned til Steam-abonnentavtale seksjon.

  8. Les abonnentavtalen, og velg deretter Jeg er enig og er 13 år eller eldre merk av i boksen.

  9. Plukke ut Fortsett.

    La siden være åpen. Hvis du får tilgang til e-posten din med en nettleser, gjør du det i en ny fane. Etter at du har bekreftet e-postadressen din, kommer du tilbake til denne siden for å fullføre påmeldingsprosessen.

  10. når Bekreft e-posten din dialogboksen vises, sender Valve deg en bekreftelses-e-post.

  11. Se etter en e-post fra Valve med tittelen Ny Steam-konto e-postbekreftelse.

  12. Åpne e-posten, og velg Opprett min konto.

  13. Lukk e-postbekreftelsessiden, og gå tilbake til Steam-registreringssiden som du lot være åpen tidligere.

  14. Opprett et Steam-kontonavn boksen, skriv inn et Steam-kontonavn. Steam sjekker for å sikre at navnet du velger er tilgjengelig.

    Hvis du ikke liker navnet du valgte i løpet av dette trinnet, kan du når som helst endre brukernavnet som andre Steam-brukere ser. Å endre Steam-navnet ditt er gratis, og du kan gjøre det så ofte du vil.

  15. Velg et passord boksen, skriv inn passordet, og skriv det inn på nytt for å bekrefte

  16. Plukke ut Fullstendig registrering.


Hvordan sette opp Steam-profilen din

Når du har registrert deg for en Steam-konto, må du konfigurere profilen din. Når du setter opp profilen din, kan vennene dine finne deg på tjenesten. Noe av det beste med Steam er at du kan spille spill online med vennene dine.

Slik konfigurerer du Steam-profilen din:

  1. Gå til steamcommunity.com, og logg på hvis du ikke er logget på.

  2. Velg din brukernavn.

  3. Når rullegardinmenyen vises, velger du Profil.

  4. Plukke ut Konfigurer Steam-profil.

  5. Skriv inn et profil navn.

    Profilnavnet er navnet som andre dampbrukere ser når du kommuniserer med dem. Du kan når som helst endre dette navnet.

  6. Skriv inn et virkelige navn.

    Du trenger ikke å bruke det juridiske navnet ditt. Hvis du er bekymret for sikkerhet eller personvern, la dette feltet være tomt eller bruk et falskt navn. Dette feltet er nyttig hvis du vil at vennene dine skal finne deg ved å søke i Steam etter ditt virkelige navn.

  7. Velg din land hvis du vil at hjemlandet ditt skal vises på profilen din.

  8. Skriv inn et Egendefinert nettadresse.

    Denne egendefinerte URL-en er stedet for profilen din. Denne URL-en gjør det lettere for deg og andre å se profilen din. Du trenger ikke å angi en egendefinert URL.

  9. Plukke ut Søk for å laste opp avatarbildet ditt, eller velg en av avatarene som leveres av Steam.

  10. Plukke ut Link til Facebook hvis du vil finne Facebook-vennene dine på Steam.

  11. Sammendrag boksen, skriv inn din profil eller bioinformasjon. Gi informasjonen du vil at folk på Steam skal vite om deg.

  12. Velg Velg gruppe hvis du ble med på Steam for å spille med venner eller et fellesskap som har en Steam-gruppe, eller ignorere den delen hvis du ikke er kjent med Steam.

  13. Plukke ut Lagre endringer.

  14. Når profilen din er live, velger du Rediger profil for å endre informasjonen du oppga under opprettelsen. Når du kjøper og spiller spill, vil du låse opp flere profiltilpasningsalternativer, større vennelister og andre funksjoner.

Å sette opp profilen din er viktig når du har en ny konto fordi nye kontoer ikke kan sende venneforespørsler. Med profilen din på plass, vil vennene dine ha det lettere å finne deg. Hvis du vil sende venneforespørsler og få tilgang til andre Steam-fellesskapsfunksjoner som gruppechat og Steam Market, fjernes alle kontobegrensninger etter at du kjøper i Steam-butikken eller legger til penger i Steam Wallet.


Legg igjen en kommentar