Importer Outlook Express Mail fra til Mozilla Thunderbird

Microsoft avviklet Outlook Express fra og med Windows Vista. Den ble erstattet av Windows Mail i påfølgende Windows-utgivelser. På det tidspunktet var alle e-postene til en Outlook Express-bruker lokalisert i en mappe med navnet "Outlook Express." Hvis du fremdeles har den mappen og kan finne den på Windows-datamaskinen din, kan du importere Outlook Express-e-posten til Mozillas Thunderbird-e-postklient.


Importer e-post fra Outlook Express i Mozilla Thunderbird

Hvis du var fornøyd med Outlook Express før den ble avviklet, men nå er (eller håper å være) enda lykkeligere med Mozilla Thunderbird, vil du sannsynligvis importere all Outlook Express-e-postmeldingen din. Heldigvis er det enkelt å få det inn i Mozilla Thunderbird. Thunderbird har en importfunksjon som gjør det smertefritt.

Slik importerer du meldinger fra Outlook Express til Mozilla Thunderbird:

  1. Åpne Mozilla Thunderbird.

  2. Velg menyknappen og velg verktøy.

  3. Plukke ut import for å åpne Importveiviseren.

  4. Velg alternativknappen ved siden av Post Og velg neste.

  5. Uthev Outlook Express i listen og velg neste.

  6. Les listen over hva Thunderbird kunne importere og velge Finish for å starte overføringen av filer.

Mozilla Thunderbird importerer alle dine lokale Outlook Express-mapper til undermapper i en postkasse kalt "Outlook Express Mail" under "Lokale mapper." Du kan flytte dem til andre mapper for å integrere dem fullstendig med Mozilla Thunderbird-opplevelsen ved å dra og slippe dem til ønskede mapper.


Legg igjen en kommentar