Hvordan åpne, redigere og konvertere EMAIL-filer

En fil med EMAIL-filtypen er en Outlook Express e-postmeldingsfil. Den inkluderer ikke bare e-postmeldingen, men også eventuelle vedlegg som ble inkludert da e-posten ble mottatt av Outlook Express.

EMAIL-filer.

Det er mulig at en .EMAIL-fil også er tilknyttet et gammelt AOL-e-postprogram.

EMAIL-filer blir sjelden sett i disse dager fordi nyere e-postklienter bruker andre filformater til å lagre meldinger i, som EML / EMLX eller MSG.

Outlook Express e-post ble avviklet i 2006. Vi anbefaler å bruke Outlook.com, en e-posttjeneste med gratis alternativer.


Hvordan åpne en EMAIL-fil

EMAIL-filer kan åpnes av Windows Live Mail, en del av den gamle, gratis Windows Essentials-pakken. En eldre versjon av dette programmet, Microsoft Outlook Express, åpner også EMAIL-filer. 

Denne Windows Essential-pakken er avviklet av Microsoft, men kan fremdeles finnes noen steder. Digiex er et eksempel på et nettsted der du kan laste ned Windows Essentials 2012.

Hvis du har problemer med å åpne EMAIL-filen, kan du prøve å gi den nytt navn for å bruke .EML-filtypen i stedet. De fleste moderne e-postprogrammer gjenkjenner bare e-postfiler som ender med .EML-filtypen, selv om de også støtter EMAIL-filer, så å endre filen fra å bruke .EMAIL-suffikset til .EML bør la programmet åpne den.

En annen måte du kan åpne en EMAIL-fil på, er med en online filvisning som den på kryptomatisk. Imidlertid støtter den bare EML- og MSG-filer, så du bør først gi nytt navn til EMAIL-filen for å bruke .EML-filtypen og deretter laste opp EML-filen til det nettstedet.

Å endre navn på filtypen som dette konverterer den faktisk ikke til et annet format. Hvis omdøpning av utvidelsen fungerer, er det fordi programmet eller nettstedet kan gjenkjenne begge formatene, men bare lar deg åpne filen hvis den bruker en bestemt filtype (.EML i dette tilfellet).

Du kan åpne en EMAIL-fil uten Outlook Express eller Windows Live Mail ved å bruke et gratis tekstredigeringsprogram. Å åpne EMAIL-filen i et tekstredigeringsprogram lar deg se filen som et tekstdokument, noe som er nyttig hvis flertallet av e-posten er lagret i ren tekst og du ikke trenger tilgang til filvedlegget.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne EMAIL-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne EMAIL-filer, se vår Hvordan endre standardprogrammet for en spesifikk filutvidelsesguide for å lage den endringen i Windows.


Hvordan konvertere en EMAIL-fil

Selv om vi ikke har prøvd det selv, kan du kanskje konvertere en EMAIL-fil med Zamzar. Siden den imidlertid ikke støtter dette gamle EMAIL-formatet, må du endre navnet på * .EML først. Zamzar kan konvertere EML-filer til DOC, HTML, PDF, JPG, TXT og andre formater.

Det er også mulig at e-postprogrammene ovenfor kan konvertere EMAIL-filen til et nytt format, men det er sannsynlig at de bare støtter EML og HTML.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis EMAIL-filen din ikke åpnes riktig, husk at en fil med filtypen .EMAIL ikke er noen generisk "e-postfil" du får når du laster ned e-post til datamaskinen din via et hvilket som helst e-postprogram. Selv om en "e-postfil" og ".EMAIL-fil" ser like ut, er ikke alle e-postfiler .EMAIL-filer.

De fleste e-postfiler (dvs. filer du laster ned via en e-postklient) er ikke .EMAIL-filer fordi formatet bare brukes i eldre MS-e-postklienter som folk flest ikke bruker lenger. Moderne e-postprogrammer bruker e-postfilformater som EML / EMLX og MSG.


Legg igjen en kommentar