Hvordan laste ned Outlook Express gratis

Microsofts Outlook Express er et utgått produkt som fulgte med Internet Explorer 3 til 6. Den siste versjonen, Outlook Express 6, ble levert med Windows XP. En betaversjon av Outlook Express 7 var opprinnelig planlagt for Windows 7, men den ble erstattet av Windows Mail.

Outlook Express er ikke det samme som Microsoft Outlook, en annen populær e-posttjeneste og et program fra Microsoft.


Outlook Express for Windows XP

Web / Maddy Price

Outlook Express var et gratis e-postprogram som ble levert med tidlige versjoner av Windows. Du kan ikke lenger laste ned Outlook Express fra Microsoft, og det støttes ikke lenger med vanlige feil- og sikkerhetsoppdateringer.

Imidlertid er den fortsatt tilgjengelig for nedlasting fra Softpedia. Vær imidlertid oppmerksom på at det bare fungerer med Windows XP, og fordi det ikke har blitt oppdatert på veldig lang tid, lider det sannsynligvis av mange sikkerhetsproblemer. Det er mye bedre for deg å flytte fra Outlook Express som e-postklient, og i stedet bruke Microsoft Outlook eller en annen populær klient.

6 beste gratis Windows e-postprogrammer for 2020


Outlook Express for Windows 10, 8, 7 og Vista

Microsoft utviklet ikke Outlook Express for Windows-versjoner senere enn Windows XP og hadde aldri tenkt at det skulle brukes i disse versjonene av Windows.

I Windows 10 og Windows 8 kalles den medfølgende e-postklienten Mail. Windows 7 inkluderte ikke en standard e-postklient, men Windows Live Mail var tilgjengelig via Windows Essentials. I Windows Vista var Windows Mail den medfølgende klienten.

Hvis du virkelig savner Outlook Express-opplevelsen, kan du prøve disse tredjepartserstatningene, men vi anbefaler på det sterkeste at du går videre til en annen, mer moderne klient, som vi nevnte ovenfor:

  • Outlook Express for Win 7, 8, 8.1 og 10 er tilgjengelig fra Run As XP. Hvis du bruker dette programmet med Windows 10, fjernes OE hver gang en automatisk oppdatering skjer og må installeres på nytt.
  • OE Classic er et program som ligner på Outlook Express og faktureres som erstatning for det. OE Classic er gratis og tilgjengelig for alle Windows-versjoner fra Windows 2000 til Windows 10.

Hvordan sette Outlook Express som standard e-postklient

Hvis du har en gammel kopi av Outlook Express eller klarer å laste den ned, kan du fremdeles sette den som standard e-postprogram for Windows selv om det er avviklet.

Hvordan du går frem til dette, varierer avhengig av hvilken versjon av Windows du kjører.

Windows 10 & 8

  1. Klikk på Start menyen.
  2. Plukke ut innstillinger og skriv "Standard" i søkefeltet.
  3. Plukke ut Standard appinnstillinger.
  4. Klikk på emalje og velg Outlook Express fra listen over tilgjengelige e-postapper.

Windows 7 og Vista

  1. Klikk Start.
  2. Skriv inn "standardprogrammer" i søkeboksen.
  3. Klikk standard~~POS=TRUNC.
  4. Klikk på Still inn standardprogrammene og merk Outlook Express.
  5. Klikk på Sett dette programmet som standard.
  6. Klikk på OK.

Windows XP

  1. Start Internet Explorer.
  2. Klikk på Verktøy / Internett-alternativer fra menyen.
  3. Gå til programmer fanen.
  4. Bekreft at Outlook Express er valgt under E-post.
  5. Klikk OK.

Igjen, ikke for å utdype poenget, men det aller beste må være å forlate Outlook Express helt og gå videre til en e-postklient eller nettbasert e-post som kontinuerlig forbedres.

Dette er de 11 beste e-postkontoer du kan bruke gratis akkurat nå


Legg igjen en kommentar