Bytt SIM-kort på Galaxy S6 eller S6 Edge

I motsetning til tidligere enheter i Galaxy S-serien av smarttelefoner, mangler Galaxy S6 og S6 Edge et avtakbart bakdeksel, noe som betyr at du ikke enkelt kan bytte batteri eller utvide minnet med et MicroSD-kort. Heldigvis kan du fortsatt bytte SIM-kort på Galaxy S6-enheter, noe som er spesielt viktig hvis du reiser internasjonalt.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Galaxy S6 og S6 Edge smarttelefoner, men disse trinnene kan også fungere med telefoner laget av andre produsenter, inkludert Google, Huawei, Xiaomi, etc.

 Andrew Burton / Getty Images


Slik bytter du SIM-kortet i en Samsung Galaxy S6

SIM-kortskuffen er plassert under av / på-knappen på høyre side av S6. Forsikre deg om at telefonen er slått av før du åpner den:

 1. Bruk Samsung Galaxy S6 utstøtningsstift

  Nye Samsung Galaxy S6-enheter leveres pakket med en utløserstift for SIM-kortskuffen. Sett utkastingspinnen inn i det lille hullet ved siden av SIM-skuffesporet for å få det til å åpnes.

  Hvis du ikke har utkaststiften, kan du bruke en rettet binders i stedet.

 2. Fjern SIM-kortskuffen

  Trekk forsiktig i kantene på skuffen for å fjerne SIM-kortet fra Galaxy S6.

 3. Fjern det gamle SIM-kortet og legg det nye på skuffen

  Legg merke til formen på skuffen for å finne ut hvordan du plasserer det nye kortet. Et av hjørnene skal ha et diagonalt mønster som samsvarer med skråningen på kortet ditt. Navnet og merket på kortet skal vende opp, og gullkontaktpunktene skal vende nedover.

 4. Bytt ut SIM-kortskuffen 

  Skyv skuffen forsiktig tilbake inn i telefonen til den sitter ordentlig.

Samsung

I motsetning til Galaxy S5 er Galaxy S6-enhetene ikke vanntette, så SIM-kortet kan bli skadet hvis telefonen blir våt.


Slik bytter du SIM-kortet i en Samsung Galaxy S6 Edge

Å bytte SIM-kort på Samsung Galaxy S6 Edge er egentlig den samme prosessen. Den eneste forskjellen er plasseringen av SIM-kortbrettet, som er øverst til venstre på telefonen (sett fra forsiden). Forsikre deg om at telefonen er slått av før du begynner.

Samsung

Legg igjen en kommentar