Hva er Samsung Pay?

Samsung Pay er Samsungs betalingsapp og digital lommeboktjeneste, og lar brukerne legge igjen kontanter og kredittkort hjemme og har fremdeles tilgang til en rekke betalingsmåter samt lagre belønningskort.

Samsung Pay ligner tjenester som Apple Pay og Google Pay, men ble designet spesielt for å fungere med Samsung-telefoner.

Her er en titt på hvordan Samsung Pay fungerer.

Samsung Pay fungerer i butikken, fra Samsung Pay-appen og online. Last kortene dine på enhetene dine og kassen med bare et trykk.


Hvorfor betale med telefonen?

Hvis du allerede har med deg kreditt-, debet- og belønningskortene, hvorfor har du en mobilbetalingsapp? Enkelhet og sikkerhet er de to viktigste årsakene.

Med en mobilbetalingsapp som Samsung Pay trenger du ikke å bekymre deg for å miste lommeboken. Fordi systemet krever minst én sikkerhetsmetode, for eksempel en PIN-kode eller biometrisk skanning, kan ingen andre få tilgang til betalingsmåtene dine, selv om du mister enheten eller lar den være uten tilsyn.

Som et ekstra sikkerhetslag, hvis du aktiverer Finn min mobil på enheten din og enheten er tapt eller stjålet, kan du fjerne all data fra Samsung Pay-appen eksternt.


Komme i gang med Samsung Pay

Samsung Pay er forhåndslastet på tilgjengelige mobile enheter, inkludert de fleste Galaxy-, Galaxy Edge- og Galaxy Note-enheter. Hvis det er et problem med Samsung Pay, kan du alltid installere det på nytt fra Google Play-butikken.

Før du bruker Samsung Pay, må du opprette en Samsung-konto. For å komme i gang med å bruke Samsung Pay, åpne appen på mobilenheten din og trykk på KOM I GANG. Skriv inn en ny PIN-kode for Samsung Pay, og skriv den inn igjen for å bekrefte. Hvis du bruker Samsung Pay for første gang, kan du legge til betalingskort som du kan bruke med tjenesten.

For å legge til mer sikkerhet på Samsung Pay-kontoen din, slå på biometrisk sikkerhet, for eksempel fingeravtrykk eller irisbekreftelse.

Når du vil legge til et kreditt- eller debetkort til Samsung-betaling, åpner du appen og klikker på ADD i øvre høyre hjørne. Pek Legg til kreditt- eller debetkort, skann kortet med telefonens kamera, eller skriv inn informasjonen manuelt. Legg til et gavekort eller belønningskort på samme måte.

Samsung Pay Cash er en annen funksjon i Samsung Pay-systemet. Brukere oppretter et digitalt debetkort innen Samsung-betaling, og legger til penger enten fra en bankkonto eller et annet kreditt- eller debetkort i appen.


Hvordan gjøre et kjøp med Samsung Pay

Når du er konfigurert og har lagt til betalingsmåter, er det enkelt å bruke Samsung Pay. Når du er klar til å kjøpe i butikken, åpner du Samsung Pay på telefonen, klikker på Betale, og velg deretter kortet du vil bruke. Avhengig av sikkerheten du setter opp, plasserer du fingeren på telefonens fingeravtrykkskanner, skriver inn en PIN-kode eller bruker iris-skanningsteknologi.

Sett opp favorittkort slik at du enkelt kan få tilgang til en betalingsmåte selv fra låseskjermen eller startskjermen.

Hold baksiden av telefonen mot butikkens kontaktløse leser og fullfør kjøpet.

Legg igjen en kommentar