Hvordan fjerne Samsung Galaxy Note Edge bakdeksel

Hvis du vet hvordan du fjerner bakdekselet på Samsung Galaxy Note Edge, kan du enkelt bytte batteri, microSD-kort eller til og med SIM-kortet.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Samsung Galaxy Note Edge, men disse trinnene kan også fungere med andre Samsung Galaxy Edge-enheter.


Slik fjerner du Samsung Galaxy Note Edge Bakdeksel

Finn det lille hakket på den øvre kanten av smarttelefonen rett under strømknappen. Sett inn neglen for løftestang og trekk tilbake for å fjerne dekselet, slik at du får tilgang til batteriet, microSD og SIM-kort.

Slå av telefonen før du tar ut batteriet, SIM-kortet eller minnekortet.

Web / Jason Hidalgo


Slik bytter du ut Samsung Galaxy Note Edge-batteriet

Det lange rektangulære stykket som tar opp hoveddelen av Note Edge-ryggen er batteriet. Se etter en utsparing på den nederste delen av batterisporet, og bruk neglen til å lirke den ut. Plasser det nye batteriet i nøyaktig samme posisjon og trykk lett ned for å sikre at det er sikkert.

Hvis telefonen fryser og ikke slås av, kan du ta ut batteriet og sette det inn igjen for å starte enheten på nytt.

Web / Jason Hidalgo

Hvordan bytte ut Samsung Galaxy Note Edge SIM-kort

SIM-kortet er det lille hvite kortet i metallholderen med ordet JA skrevet under den. For å fjerne Galaxy Note Edge SIM-kortet, trykk forsiktig neglen mot venstre kant og skyv den mot høyre. Skyv det nye kortet inn i samme spor med gullpinnene vendt ned.

For å gjøre prosessen enklere, ta ut batteriet før du bytter SIM-kort.

Web / Jason Hidalgo


Slik setter du inn et minnekort i Samsung Galaxy Note Edge

Notatkants minnekortspor er også bak bakdekselet, rett til venstre for kameraet. Ordet microSD er innskrevet inne i den. Plasser microSD-kortet i sporet med navn og merkeinformasjon vendt opp.

Web / Jason Hidalgo

Slik bytter du ut Samsung Galaxy Note Edge Bakdeksel

Når du er ferdig med å bytte ut batteriet, SIM-kortet eller minnekortet, er det på tide å skifte Galaxy Note Edge bakdeksel. Juster bakdekselet med kantene og begynn å trykke ned. Du vil høre flere hørbare klikk når dekselet klikker tilbake på plass. Sjekk rundt kantene for å sikre at alt er tett.

Web / Jason Hidalgo


Legg igjen en kommentar