Hvordan åpne et iPhone-SIM-kort uten et ejektorverktøy

Apple inkluderer verktøy for fjerning av SIM-kort i iPhone-bokser, men dette varierer avhengig av land og nettverksleverandør. Hvis du trenger å åpne iPhone-SIM-kort sporet, er iPhone-SIM-kortutkastverktøyet den enkleste måten å åpne skuffen på. Det er imidlertid andre ting du kan bruke til å åpne skuffen.


Finne iPhone-SIM-kortutkastverktøyet

SIM-kort verktøyet som brukes til å løse ut skuffen fra siden av iPhone, hvis den er inkludert i ditt land og med din nettverks spesifikke iPhone, er inkludert i emballasjen.

I USA inkluderer iPhones dokumentasjon, for eksempel juridiske merknader og start veiledninger. SIM-ejektor verktøyet kan være skjult i disse papirene. Verktøyet er et lite stykke metall og er festet til et hvitt stykke papir, dette gjør det enkelt å kaste ut ved et uhell.

Hvis du ikke finner verktøyet eller kjøpte en iPhone brukt, er det andre måter å åpne SIM-skuffen for å legge til eller bytte ut et SIM-kort.


Prøv disse elementene for å løse ut et SIM-skuff

Diameteren på hullet som brukes til å løse ut et SIM-kort skuff er liten. Selv om det er mange rette objekter som kan fungere, krever SIM-hullet noe solid med en smal dimensjon.

Se på tommelen når du skyver noen av disse verktøyene du kan ha rundt huset i telefonen. De fleste av dem er skarpe og kan gjennombore huden.

Her er noen ideer som har blitt brukt med suksess:

  • Binders: De fleste små bindere i middels størrelse fungerer ved å bøye den ene siden. Hvis du ikke har et SIM-fjerningsverktøy, fungerer en binders bra.
  • Sikkerhetsnål: Ikke alle størrelser med sikkerhetsnåler fungerer. Finn den minste sikkerhetsnålen som passer inn i hullet.
  • Ørering: En ørering fungerer i en klype. Ta av øreringer og sett inn stolpen i SIM-skuff hullet. Vær forsiktig fordi myke materialer som gull lett bøyes.
  • Stift: En vanlig stift kan komme gjennom i en klype, men det kan være vanskelig å bruke på grunn av hvor tynn og fleksibel den er. En tykkere, industriell stift er et bedre valg.
  • Mekanisk blyant: For å bruke en mekanisk blyant, gi ledelsen noen få klikk for å utvide den lenger enn du ville skrevet. Stikk ledningen i hullet og skyv den fast. Det er vanskelig å bruke på grunn av hvor sprø ledningen er, men det er en vanlig gjenstand som finnes rundt huset eller i en ryggsekk.
  • Tannpirker: De fleste tannpirker er litt for brede for iPhone-SIM-hullet. Whittle bort noe av treet for å få det til å passe og bryte av spissen.
  • Fiskekrok: Fiskekroker kommer i forskjellige former og størrelser, så hvis du er på båt og trenger SIM-bytte, kan du prøve en av disse.

Mange mobiltelefon operatør butikker har ekstra SIM-kort ejektor verktøy hvis du foretrekker å være med en bevist og garantert utvinnings metode.


Hvordan åpne iPhone SIM-kort magasin med binders

En binders er en av de enkleste og vanligste gjenstandene å bruke når du ikke har et utkast verktøy.

  1. Start med en liten eller mellomstor binders.
  2. Brett ut den ene rette siden, så den stikker ut.

  3. Stikk den rette siden av binders inn i SIM-kortets utløser hull så langt det går.

  4. Med binders i hullet, trykk tommelen godt til skuffen stikker ut. Det skal gli sakte ut i stedet for å springe ut.

iPhone-modeller og SIM-skuff plasser

SIM-skuffen på de fleste iPhones er plassert på høyre side av telefonen. På de tidligste modellene er den plassert i nederste kant av telefonen. SIM-skuffen er en smal oval med en liten sirkel under seg. Skuffe spalten sitter i flukt med siden av telefonen og er dekket av et hvilket som helst telefon veske.

IPhone XS Max var den første iPhone som byttet retning SIM-kortet hvilte på SIM-skuffen. I stedet for å sitte i skuffen mot deg, sitter SIM-kortet på baksiden av skuffen.


Legg igjen en kommentar