Bruke XBox SmartGlass Controller

Xbox SmartGlass er en Xbox One-kontroller-app som gjør telefonen eller nettbrettet til en fjernkontroll for Xbox One (eller Xbox 360 også). Dette er en fin måte å samhandle med Xbox One på hvis du allerede har telefonen din praktisk mens du ser på en film eller et TV-show på konsollen.

SmartGlass-appen er også nyttig når du spiller spill, ettersom du kan bruke den til å aktivere DVR-funksjonen på Xbox One, og mange spill bruker Xbox 360-versjonen til å vise kritisk andre skjerminformasjon som kart.

I tillegg til å kontrollere konsollen fra telefonen din, gir appen også enkel tilgang til Xbox-vennelisten, prestasjoner og gamerscore, TV-lister og mer.


Hvordan få Xbox One SmartGlass

SmartGlass er tilgjengelig for både telefoner og nettbrett, og det fungerer på Android, iOS og Windows, så stort sett alle kan dra nytte av det.

Fremgangsmåten som er avbildet til venstre er hvordan installering og oppsett av Xbox One SmartGlass fungerer på en Android, men prosessen er lik uansett hvilken type telefon eller nettbrett du har.

Her er trinnvise instruksjoner for hvordan du får tak i og konfigurerer Xbox One SmartGlass:

 1. Start Google Play Store, App Store eller Windows Phone Store, avhengig av enheten din.

 2. Søk etter "Xbox One SmartGlass."

 3. Last ned og installer appen.

 4. Start Xbox One SmartGlass app.

 5. Skriv inn e-postadressen, telefonen eller Skype-navnet som er tilknyttet Microsoft-kontoen din, og trykk på neste.

 6. Skriv inn passordet ditt og trykk på Logg inn.

 7. Hvis skjermen viser Gamertag, trykker du på La oss leke. Hvis ikke, trykker du på Bytt konto og logg inn på kontoen som er tilknyttet Gamertag i stedet.

Enheten din er nå konfigurert til å fungere med SmartGlass, og du kan fortsette å koble den til en Xbox One.


Slik kobler du Xbox SmartGlass til Xbox One

Før du kan bruke SmartGlass-appen til noe, må du koble den til en Xbox One. Dette krever at telefonen og Xbox One er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du kobler telefonen til Wi-Fi, kan du her koble en Android til Wi-Fi og hvordan du kobler en iPhone til Wi-Fi.

 1. Når Xbox One SmartGlass-appen er åpen på telefonen eller nettbrettet, trykker du på hamburgerikonet øverst til venstre.

 2. Pek Tilkobling.

 3. Pek XboxOne hvis du ikke har endret standardnavnet på konsollen, eller trykk på navnet du tildelte hvis du har endret det.

 4. Pek Koble.


Slik bruker du Xbox One SmartGlass som en fjernkontroll

Mens SmartGlass har mange forskjellige bruksområder, er en av de største fordelene å kunne bruke telefonen din som en fjernkontroll for Xbox.

Hvis du har koblet SmartGlass-appen din til Xbox One, kan du starte og bruke fjernfunksjonen:

 1. Når Xbox One SmartGlass-appen er åpen på telefonen eller nettbrettet, trykker du på fjernkontrollikon plassert nederst til høyre på skjermen.

 2. Trykk der det står A, B, X or Y på skjermen, og konsollen vil fungere som om du trykket på knappene på en kontroller.

 3. Sveip til venstre, ikke sant, up or ned på enhetens skjerm, og konsollen registreres som om du presset den retningen på d-pad.

  Disse kontrollene fungerer på dashbordet og appene, men ikke i spill.


Ta opp og få tilgang til Game Hub med SmartGlass

Xbox One har en innebygd DVR-funksjon som kan ta opp spillingen din, og du kan utløse den på en rekke forskjellige måter. Hvis du har en Kinect, kan du til og med aktivere opptaksfunksjonen med stemmen din.

Hvis du vil bruke SmartGlass til å aktivere spillets DVR-funksjon på Xbox One, er det en ekstremt enkel prosess: Med et spill som kjører på Xbox One, trykker du på navnet på spillet i SmartGlass-appen din og deretter på Registrer det.


Hva annet kan Xbox One SmartGlass gjøre?

Hovedformålet med SmartGlass er å kontrollere konsollen med telefonen, men verktøyet slutter ikke når du slår av konsollen og går bort fra sofaen.

Hvis du noen gang vil sjekke prestasjonene dine, eller spillresultatet ditt, når du er borte fra Xbox One, er SmartGlass koblet til det. Den har også leaderboard-informasjon slik at du kan holde oversikt over vennene dine, og du kan til og med sende dem meldinger hvis de er online.

SmartGlass gir deg også tilgang til video- og skjermbilder, Xbox-butikken og OneGuide, som er en innebygd TV-oppføringsfunksjon som fylles med favorittprogrammene dine hvis du bruker konsollen til å se på TV.

Hvordan få SmartGlass Xbox 360

Xbox 360 er kanskje ikke Microsofts nye, varme system lenger, men du kan fortsatt bruke SmartGlass med det.

Fangsten er at Xbox 360 og Xbox One bruker forskjellige versjoner av appen, så hvis du har begge konsollene, må du laste ned og installere to forskjellige versjoner.

â € <

Her er trinnene hvis du vil få Xbox 360 SmartGlass-appen:

 1. Start Google Play Store, App Store eller Windows Phone Store, avhengig av enheten din.

 2. Søk etter "Xbox 360 SmartGlass."

 3. Last ned og installer appen.

 4. Start Xbox 360 SmartGlass app.

 5. Logg på Microsoft-kontoen din, eller opprett en om nødvendig.

 6. Trykk på Start knappen, og du er klar til å gå.

Hva kan SmartGlass Xbox 360 gjøre?

SmartGlass for Xbox 360 kan gjøre telefonen din til en ekstra kontroller for et spill, vise informasjon som kart når du spiller et spill, og til og med gjøre telefonen om til en mus for å samhandle med apper som Internet Explorer.