Bruk Photoshop-plugins i Irfanview

Den populære, gratis bildevisningsprogrammet IrfanView støtter mange Adobe Photoshop-plugins som bruker 8BF-filtypen. Imidlertid må disse pluginene legges til via en egen installasjonsfil - de fleste leveres ikke med standard IrfanView-program.

Disse instruksjonene fungerer med IrfavView versjon 4.5.3.


Få Photoshop-plugins

For å få tilgang til disse tilleggsprogrammene må du laste ned og installere dem. IrfanView støtter både 32-biters og 64-biters applikasjoner; velg plugin-installasjonsprogrammet som samsvarer med bitdybden din installerte versjon av IrfanView.

IrfanView Plugins (32-bit installatør) IrfanView Plugins (64-bit installatør)

Bruk Photoshop-pluginene

Etter at plugins-programmet er installert, kan du få tilgang til dem via Bilde > Adobe 8BF-programtillegg Meny. Plugins integreres i IrfanViews brukergrensesnitt, under Image-menyen. Aktiver dem som du vil bruke et annet plugin eller filter.

Bruk kontrollpanelet for Adobe 8BF-filtre - du får tilgang til ved å trykke Ctrl + K—Koble forskjellige 8BF-filtre sammen for å lage sammensatte filtre. Denne avanserte teknikken hjelper til med å automatisere vanlige prosjekter som konsekvent bruker de samme programtilleggene som brukes i en bestemt sekvens.


Legg til tilleggsprogrammer

Sett 8BF-filer fra andre steder i IrfanView-plugin-mappen. 64-bitersversjonen av IrfanView holder Adobe-kompatible 8BF-plugins i C: Program Files (x86) IrfanView Plugins Adobe 8BF mappe.

IrfanViews støtte for Adobe Photoshop-plugins er ikke perfekt. Hvis du anskaffer 8BF-filer utenfor det godkjente installasjonsprogrammet, legger du dem til plugins-mappen en om gangen for å sikre at du ikke krasjer IrfanView. Hvis programmet ikke liker et plugin, er det bare å slette det fra mappen.

Legg igjen en kommentar